If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа, заради демото. Сега разбрах.
Тогава се извинявам на всички с реални сметки. Нямам за цел да ви подлъжа.
Успех!
Не е пряко заради демото. Всеки да си прави квото му харесва. Макар, че пак ще кажа - всеки който с реална сметка е пробвал СИСТЕМНО да скъсява ценните метали не може ме убеди, че е на печалба. НЕ МОЖЕ. Такива фантасмагории, че някой ще ми държи сметка на 5-6 бона под водата със седмици и ще чака да изплува алабала ... знаиш кога..и после да ми казва, аз затворих на печалба..
Като казвам, че такива трябва се молят всяка вечер мислиш майтап... ;-)
Координираните акции за сваляне на цените на златото и среброто сме ги наблюдавали на няколко пъти през миналата година. Ефекта е временен и все по-краткотраен... Те като загубят пари от тези спекулации си печатат хартишки и с тях си плащат загубите при фючърсната търговия на тъй нареченото КОМЕКС злато и сребро. Там физическата доставка е забранена!!! Ето защо препоръчвам покупката само на физическо инвестиционно злато и сребро!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Аз фактите ги виждам, Не одобрявам стратегията да скъсявате, Вие сте на демо, ама покрай вас ще се излъже и някой с истински $$$ .. нали се сещаш колко е абсурдно всичко това дето шемата ги говори.
Аааа, заради демото. Сега разбрах.
Тогава се извинявам на всички с реални сметки. Нямам за цел да ви подлъжа.
Успех!
Не те разбирам?!?
Колко по-брутални продажби трябва да видиш, за да си промениш мнението?
Аз фактите ги виждам, Не одобрявам стратегията да скъсявате, Вие сте на демо, ама покрай вас ще се излъже и някой с истински $$$ .. нали се сещаш колко е абсурдно всичко това дето шемата ги говори.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Миналата година много се радваше, когато ти купуваше сребро на 47-48 $, а аз на нива над 37 до към 48 $ скъсявах.
Стига си лъготил, шемата. Никой не ти вярва... На няколко пъти те хващах в крачка как закриваш къси на дъното или продаваш дълги на върха без изобщо курса да е достигал тези нива!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар