IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз мисля, доколкото мога де, че това изсипване се дължи на наливането на 530-те еуролакя
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Аааа, заради демото. Сега разбрах.
      Тогава се извинявам на всички с реални сметки. Нямам за цел да ви подлъжа.
      Успех!
      Не е пряко заради демото. Всеки да си прави квото му харесва. Макар, че пак ще кажа - всеки който с реална сметка е пробвал СИСТЕМНО да скъсява ценните метали не може ме убеди, че е на печалба. НЕ МОЖЕ. Такива фантасмагории, че някой ще ми държи сметка на 5-6 бона под водата със седмици и ще чака да изплува алабала ... знаиш кога..и после да ми казва, аз затворих на печалба..

Като казвам, че такива трябва се молят всяка вечер мислиш майтап... ;-)
      Last edited by IvanG; 29.02.2012, 18:50.
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Беше ми страшно полезен
        Понякога правя и невъзможното

Коментар

• Координираните акции за сваляне на цените на златото и среброто сме ги наблюдавали на няколко пъти през миналата година. Ефекта е временен и все по-краткотраен... Те като загубят пари от тези спекулации си печатат хартишки и с тях си плащат загубите при фючърсната търговия на тъй нареченото КОМЕКС злато и сребро. Там физическата доставка е забранена!!! Ето защо препоръчвам покупката само на физическо инвестиционно злато и сребро!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Аз фактите ги виждам, Не одобрявам стратегията да скъсявате, Вие сте на демо, ама покрай вас ще се излъже и някой с истински $$$ .. нали се сещаш колко е абсурдно всичко това дето шемата ги говори.
            Аааа, заради демото. Сега разбрах.
            Тогава се извинявам на всички с реални сметки. Нямам за цел да ви подлъжа.
            Успех!

Коментар

Незнам какъв обем очакваш, но големината на движението е казва само едно - АУТ
              Беше ми страшно полезен

Коментар

Не те разбирам?!?
                Колко по-брутални продажби трябва да видиш, за да си промениш мнението?
                Аз фактите ги виждам, Не одобрявам стратегията да скъсявате, Вие сте на демо, ама покрай вас ще се излъже и някой с истински $$$ .. нали се сещаш колко е абсурдно всичко това дето шемата ги говори.

Коментар

Недей се заблуждавайте взаимно... че и подлъгвате другите покрай вас
                  Недей им разваля кефа, че до скоро пукаше златото на 1200, сега виж само как се радва на 1700+ Нека си изживее момента.....

Коментар

• е.....си зверското изсипване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Миналата година много се радваше, когато ти купуваше сребро на 47-48 $, а аз на нива над 37 до към 48 $ скъсявах.
                      Стига си лъготил, шемата. Никой не ти вярва... На няколко пъти те хващах в крачка как закриваш къси на дъното или продаваш дълги на върха без изобщо курса да е достигал тези нива!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Пичове дайте някакъв обем в среброто днес. Нямам в момента възможност за точна информация, но Май се дръннаха към 60000 контракта ако не се лъжа
                        Незнам какъв обем очакваш, но големината на движението е казва само едно - АУТ

Коментар

Не те разбирам?!?
                          Колко по-брутални продажби трябва да видиш, за да си промениш мнението?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Добавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна .

Успех!
                            Каква печалба, бе Схема... тези 50-те като ги скъсиш тогава се хвали. Сега просто си си намалил загубата.
                            Last edited by d333; 29.02.2012, 18:29.

Коментар

• Пичове дайте някакъв обем в среброто днес. Нямам в момента възможност за точна информация, но Май се дръннаха към 60000 контракта ако не се лъжа

Коментар

Остави го Майстора. Той изобщо не търгува, а само си кисне по форума.

Не мога да не те поздравя за издържалия ти стоп над 1800. Аз над 1770 се отказах да скъсявам.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X