IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Пак ли му се върза да му видиш какво е интересното ?
    Не.
    Нали като застанеш с курсора върху линка и долу, вляво ти показва пълния линк.

Поне е така на Хрома.

П.П. За голяма моя радост, долу не се показва на майка му миризливата......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Намерил си на майка ти оная работа......

П.П. Поне проявете въображение, бе, нещастници такива....

П.П.2 - как го карате с 200 лева на месец?

Пак ли му се върза да му видиш какво е интересното ?
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanPeev Разгледай мнение
        Нещо интересно което намерих по темата цък
        Намерил си на майка ти оная работа......

П.П. Поне проявете въображение, бе, нещастници такива....

П.П.2 - как го карате с 200 лева на месец?

Коментар

• Нещо интересно което намерих по темата цък

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            Да ама като няма лост - риска е никакъв за 3-4 години
            А с лостчето - 1 път на 10 да сбъркаш и се връщаш в първи клас ........ особено както стопа ти е все - марджин кол
            Този филм съм го играл още 2001 г. и разбрах че тази "работа" с лоста - не е за мен
            Виж сега:
            Златото можеш да го играеш както през спота, така и през опции.

2-3 часа преди решението на ФЕД купуваш путове или колове (зависи какво си преценил) на златото от текущи нива за следващия ден.
            Унцията струва от 4 до 10 долара, в зависимост от волатилността.
            Смятай какъв риск поемаш при покупката на определен брой опции. Това ти е МАКСИМАЛНИЯ РИСК.

Какъв първи клас???!!!

П.П. А при опциите също имаш лост и си ограничен в загубата, но не от стоп, а от времето (изтичането на опцията).
            Last edited by anon6706; 13.06.2012, 19:32.

Коментар

Мен не ме интересува колко би паднало, а до каква степен ще съм сигурен в това падане. Щото колкото съм по-сигурен, толкова повече товаря "хартиения лост" и движение от 20 долара при златото в нетно изражение е движения за някого без лост за 3-4 години.

Спекулантска му работа....
              Да ама като няма лост - риска е никакъв за 3-4 години
              А с лостчето - 1 път на 10 да сбъркаш и се връщаш в първи клас ........ особено както стопа ти е все - марджин кол
              Този филм съм го играл още 2001 г. и разбрах че тази "работа" с лоста - не е за мен
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Късо късо ..колко да е късо. Големият въпрос е на колко ще се спре петрола
                Мен не ме интересува колко би паднало, а до каква степен ще съм сигурен в това падане. Щото колкото съм по-сигурен, толкова повече товаря "хартиения лост" и движение от 20 долара при златото в нетно изражение е движения за някого без лост за 3-4 години.

Спекулантска му работа....

Коментар

Пак започва да се "пече" лесната печалба от късо злато след срещата на ФЕД.

Аз продължавам да си дебна.
                  Късо късо ..колко да е късо. Големият въпрос е на колко ще се спре петрола
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Пак започва да се "пече" лесната печалба от късо злато след срещата на ФЕД.

Аз продължавам да си дебна.

Коментар

• Май ще има още един класик ден: злато нагоре, петрол надолу = златни компании + 3%
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                        Аз пък ми се привиждат едни флагчета за Ъпа. За парата няма са притесняваш - демо сметките нямат свършване
                        Не бе аз съм демо оптимист и го чакам на 5000 долара 2014-2015 ама схемата много се отчаял и искам да му вдъхна кураж на момчето да не вземе въжето и сапуна и даде фира ма това между нас иначе официалното становище е ПУКККККККК на 1500-1400-1300 и да знаееш златото не струва повече от 256 гущера на унция извънземните манипулират цената с цел спекулация да откраднат на хората скъпоценните евра и долари абе жегата не ми влияе добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          ПУККККК на 1500-1400-1300 днес утре вдругиден тренда е твърдо надолу да знаеш ще си изгубиш парите с това дълго злато
                          Аз пък ми се привиждат едни флагчета за Ъпа. За парата няма са притесняваш - демо сметките нямат свършване

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                            Up $1640 от раз
                            ПУККККК на 1500-1400-1300 днес утре вдругиден тренда е твърдо надолу да знаеш ще си изгубиш парите с това дълго злато

Коментар

• Up $1640 от раз

Коментар

• Дали ще мога и аз да стана "Заслужил инвеститор" ако взема да Ъпвам злото нагори, по примера на Пукането на Shemata

Коментар

Working...
                                X