Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформа за смартфон
Collapse
X
-
[QUOTE=tony1975;1059154373]Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНа 6.5 влиза с Опера, но пък не бачка нищо, гол тумбак, чифте пищови, може и у мен да е проблема. С ИЕ не дава полета за юзер и пасс.
Точно Жека и аз съм с опера - нищо не бачка за съжаление, а бъдещето е натам - дано се пооправят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз съм с Андроид, но не ми зарежда онлайн трейдъра на Бенч-а и не мога да търгувам
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеАми като съм на работа единственото което мога да намеря е wi-fi. Брокера ми е Карол. И целта ми с това запитване за телефона е точно обратното, не да се фукам, а нещо елементарно като слагане на поръчка да не ми коства толкова показност и привличане на погледи. В случая 1 мин работа с телефона ще спести доста неудобства и погледи тип: "тоа па на къф се праЙ"...
ПС - опитах се през нет да свърша работата, но не стана. Някакви инсталации май ми искаше, а на работа не мога да инсталирам нищо.
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеAз съм се замислил за нещо такова Таблет PC Stylistic Q550 Фуджицу- Intel Atom Z670/2Gb/30Gb SSD SATA/3G/10.1" IPS/Win 7 Home Premium
И при двата има 3G модул и поне 6 часа работа на батерията без презареждане.
Всичките все са около 10", иначе около 7" ще е по малък за джоб но пък става като смартфон яко скролиране и губене на детаили.
В момента се Три умя.
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2506#sp
Даже може и повече, щом съм бил на кобос. Да, кобокса си бачкаше, всичко точно.
Но специално за това предназначение имам едно наум с тия тъчскрийни. Не се знае кое къде ще се отметне и иди разваляй сделки.
Споменал си за размера - под 10-ка терсене е работата, даже с него е леко кофти, но в смисъл, че не побира 100 % от екрана, ами...80 % в двете посоки. Но като шрифт е ОК.
Относно 3г модули и батерии, то цялата ни борса бачка всичко на всичко има-няма 4 часа. Колко от тях да висиш...При това ако чистачката не се е спънала в захранващ кабел.
Оптимално решение според мен си е един нетбук 10-ка, заедно с една флашчица с 3г. Даже ако можеш и да си го "заебваш" в работата.
Да не говорим за финансовото измерение на Фуджицуту за 1 400 и нетбука за няма и 400 лв. Но пак наистина зависи за какво ще е. По-скоро първото не е само за трейда. Вече ако много пък те зяпат и не следиш дълбините на БФБ - уеб достъпа.
Чудя се как още никой не се е изсипал за "борсовите акули" и "ликвидната БФБ", та чак през смарт устройства да се "търгува".
Коментар
-
Aз съм се замислил за нещо такова Таблет PC Stylistic Q550 Фуджицу- Intel Atom Z670/2Gb/30Gb SSD SATA/3G/10.1" IPS/Win 7 Home Premium
Смятам че ще върши работа, но засега изчаквам да видя кога ще се появи това http://www.359gsm.com/video-Windows-...ILD-14092.html
Макар че и на горния може да се сложи след време Windows 8.
И при двата има 3G модул и поне 6 часа работа на батерията без презареждане.
И този става http://tablet.bg/tablets-acer-acer_i...0_LE_RK602_001
Всичките все са около 10", иначе около 7" ще е по малък за джоб но пък става като смартфон яко скролиране и губене на детаили.
В момента се Три умя.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИма и такива, но някак като че ли трудно зарежда уеб базирана платформа през тел. с 3г.
Лаптопа с какъв нет е?
Ако не е проблем - кой ти е брокера?
ПС - опитах се през нет да свърша работата, но не стана. Някакви инсталации май ми искаше, а на работа не мога да инсталирам нищо.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеиначе някои брокери предлага аксес през уеб там си платформено независим само нет да имаш
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеАми аз съм цял ден на работа и там нямам достъп до платформата на посредника си. За целта, ако искам да продам или купя акции трябва да мъкна лаптопа си, защото както казах, в часовете, в които борсата работи 09.30 - 13.45 аз съм на работа.
Ако не е проблем - кой ти е брокера?
Коментар
-
Ами аз съм цял ден на работа и там нямам достъп до платформата на посредника си. За целта, ако искам да продам или купя акции трябва да мъкна лаптопа си, защото както казах, в часовете, в които борсата работи 09.30 - 13.45 аз съм на работа. Затова искам нещо, което да не ми тежи и да не правя панаири (вадене на лаптоп и т.н.) за да пусна един ордер. И мен дразнителите при търгуване не ме притесняват чак толкова, защото не съм активно търгуващ и съм далеч от мисълта да се фукам.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
тва с телефоните е абсолютно несериозно.става да се изфукаш пред френдовете и пичките в кръчмата, че си голема рабта и се занимаваш с финанси.
няма обаче никаква практическа стойност несериозно е да си в движение , разсейван от различни дразнители и да търгуваш.резултата за сметката е плачевен в супер съкратени сроковеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнението въпроса е какво ползва брокера ти... и аз зарди метатреидъра затова съм с уиндоус мобиле 6.5 смартфон
иначе някои брокери предлага аксес през уеб там си платформено независим само нет да имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеВ момента имам смартфон с Windows Mobile 6 и ползвам Meta Trader. Сега искам да си взема нов телефон или с Андроид или с Windows Phone 7 обаче МТ4 я има само за Widows Mobile 6, а според сайта на Meta Quotes в момента разработват МТ5 за iPhone и Aндроид, но в не е готова още. За WP7 пък въобще няма да има.
Има ли някаква друга добра платфоорма за търговия със смартфон освен МТ за Андроид или WP7?
Коментар
Коментар