IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте!
    Предполагам ,че днес ще завърши възходящото движение в ЕД и предстои слизане с цел зоната 1,32. Ето и идеята ми това....
    Attached Files

Коментар

• Ама пълна глупост както и оная фуния каде качи преди 3 дена....в тех анализ има единственно и само тренд подкрепяща линия и тя се слага по върховете на къс тренд и по дъната на дълак тренд ....моляте не чертай фасмантагории и насе обърквай. Както и формациите двоен връх глава с рамене множествен връх или дъно се формират от лявата страна на тренд линията на възходящ тренд и от лявата страна на тренд линията на къс тренд....Запомни това нее сложно.
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Коментар

• Днескашният трейд сетъп от анализите на Владимир Рибаков е относно еврото

пробитата тренд линия на 4ч. графика беше тествана и двойката образува скрита дивергенция. след потенциална консолидация на 1ч. графика ще търсим вход за шорт.
          ТР1: 1,34
          ТР2: 1,33
          SL: изход ако цената затвори над пробитата тренд линия на 4ч. графика

www.vladimirforexsignals.com
          www.vladimirmarketsforecast.com
          www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            Художника, привет!
            Триъгълника е фигура която означава консолидация и не може в него да участват 2точки от низходящият тренд в случая както си го начертал Участва само 1 точка (дъното)
            Привет,чертаех набързо грешката е моя ,забравих да заключа линиите и така я снимах

Коментар

• Първоначално изпратено от jokerj Разгледай мнение
              До колкото си спомням тогава ЕЦБ намали лихвения процент и това доведе до такъв спад а малко по-късо кредитната агенция Standard & Poor’s понижи рейтинга на Франция което още повече задълбочи пропадането
              а за триъгълника аз го виждам така ...
              Художника, привет!
              Триъгълника е фигура която означава консолидация и не може в него да участват 2точки от низходящият тренд в случая както си го начертал Участва само 1 точка (дъното)

П.П. Я виж начертай една чаша с дръжка по шЪ му отива.
              Last edited by 4ono; 25.11.2013, 17:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nole Разгледай мнение
                Защо да не може да слезе до 1,3440? Как можа да коригира повече от 80% цялото слизане от 1,3580 до 1,3400 в края на миналага седмица? Защо пък да не уважи пазара стоповете под 1,3460-40? Подобно слизане би потвърдило вариант за сходящ трийгълник.
                До колкото си спомням тогава ЕЦБ намали лихвения процент и това доведе до такъв спад а малко по-късо кредитната агенция Standard & Poor’s понижи рейтинга на Франция което още повече задълбочи пропадането
                а за триъгълника аз го виждам така ...

Коментар

• Защо да не може да слезе до 1,3440? Как можа да коригира повече от 80% цялото слизане от 1,3580 до 1,3400 в края на миналага седмица? Защо пък да не уважи пазара стоповете под 1,3460-40? Подобно слизане би потвърдило вариант за сходящ трийгълник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nole Разгледай мнение
                    Здравейте!
                    Kotara , това го подмини за да не се нервиш залудо- даже и дните не познах преди, камо ли минутите.
                    Рекох да понатъкмя пак нещо. Слизане днес и утре до към 1,3430-40 и ако стане бавно катерене до 1,3650 до към НФП-то след 2 седмици.
                    http://prikachi.com/images.php?images/930/6787930Y.png
                    Според мен няма шанс да слезне до тези стойности много е набрало ,а да загуби ок.80 % (от диапазона 1.341 - 1.356) е трудно

може би някъде 1.35 -1.347
                    Last edited by jokerj; 25.11.2013, 14:45.

Коментар

• пък аз си мисля че при това яко катерене на борсите навън долара не се ползва като убежище и ще поевтинява поне докато катерят навън

Коментар

• Господин Хикаке ми говори, че тази или най-късно другата седмица Еврото ще трябва да се хързулва.

Коментар

• Здравейте!
                          Kotara , това го подмини за да не се нервиш залудо- даже и дните не познах преди, камо ли минутите.
                          Рекох да понатъкмя пак нещо. Слизане днес и утре до към 1,3430-40 и ако стане бавно катерене до 1,3650 до към НФП-то след 2 седмици.
                          http://prikachi.com/images.php?images/930/6787930Y.png

Коментар

• съгласен съм с посоката в крайна сметка но първо ще върне до 1.33 според мен

Коментар

• Здравейте ,колеги !
                              Нов съм в тази сфера и бих искал да разбера вашето мнение за графиката по-долу.
                              Дали съм на прав път и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                ей като те хвалят ти е кеф,като не интрига става и колегите патили от моето мнение.не се защитавай като се оправдаваш с другите,символ на слабост е
                                Колега,

доказвай се пред Пазара - не пред мен и бебе Стамба.

П.П. Ник регнах в 2008 да предупредя за ипотечния балон, който ще се случи в трето тримесечие на 2008 год.

Демек, от всичките ви "анал"лизатори, които вещееха чудеса на имот маркет - само аз бях единственият, който каза кога ще обърне по НСИ - ( понеже като даваш таймниг трябва да посочваш и по коя методология ще се случи и кога.

Само след 2 месеца написах, че мисията ми 'орицата да не се набутват с непосилни кредити приключи и когато имам какво да кажа - ще го кажа.

Толкоз за качеството на моите прогнози, щот' мога да анализирам доста неща.

Т'ва, че ви помагаме с колегите със Стамба - не означава, че това не е един от най-високо платените видове труд в развитите държави - води се финансов консултант и стои редом до личен лекар, даскал и баМкер, застаховател, юрист, псхиатър ... . и т.н.

П.П. Приятелски, Тигре - не се ебавай с нас - даваме ви числата безплатно - защото е криза - и трябва да се помага. Само не ни се качвайте на главата, щот' после ще имаш 6 месеца мълчание и ще се удавиш.

За момента сме добранамерени и го виждаш - като млъкнем ще се удавите точно за няма и месец - само не ми се правете на лични псхиатри, плийз щот' никой не ви е молил да го правите

Поздрави!
                                ---------------------------------------------------------------

Прощавай за правописните грешки, понеже вчера си залях главиатура и сега съм с една друга и още не съм й свикнал, че има разминаванавия с 3-4 символа.

Тия дни ще си купя нова, че вчера като залях предната с бира и даде на късо - тая беше обортна - среден клас Делукс - ама ми е много бавна - и постоянно я забивам, понеже пиша доста по-бързо.

Успех!!
                                Last edited by marandi; 21.11.2013, 03:32.

Коментар

Working...
                                X