IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USDJPY наближава силни нива около 103,40/80. Дивергенцията е на лице на 4ч. графика, така че вход може да се осъществи при положение, че цената успее да достигне горе споменатите нива и създаде bearish candle bar.
    TP1: up trend line - H4 (виж приложената снимка)
    TP2: 100.8
    SL: 104.20
    www.vladimirforexsignals.com
    www.vladimirmarketsforecast.com
    www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      Ти ТАТОвото да не би да си Владимир Рибаков ?
      верно цифричките му не са актуални,ама не може да се отрече желанието
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от vrrep Разгледай мнение
        След пробива на така важната 1,6250/60 зона ще следим за консолидация до 1,6280-50. Ако цената уважи тренд линията нагоре (4ч графика) създаде скрита дивергенция и булиш бар в тази зона, това ще е момента за вход на дълга позиция.
        TP1: 1.6360
        TP2: 1.6420
        SL: под 1.6220/30
        Ти ТАТОвото да не би да си Владимир Рибаков ?
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• GBPUSD

След пробива на така важната 1,6250/60 зона ще следим за консолидация до 1,6280-50. Ако цената уважи тренд линията нагоре (4ч графика) създаде скрита дивергенция и булиш бар в тази зона, това ще е момента за вход на дълга позиция.
          TP1: 1.6360
          TP2: 1.6420
          SL: под 1.6220/30

www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Nole Разгледай мнение
            Чоно мърдах мардах ама само ушите ми май мърдат.
            Схванах май какво имаш в предвид. Само дето си мисля че ми говориш за сходящ триъгълник, пък аз съм начертал подвижен (виж средния на картинката)
            http://prikachi.com/images/424/6795424F.jpg

Освен това не е задължително фигура да започва от локалто дъно или връх. Например в триъгълника дето съм чертал Д завършва на по-високо 1,3488 дъно от нейното абсолютно -1,3398 ......Това е така заради времето което всяка предходна вълна "изконсумира" преди нея.
            Виж, че тези триъгълници на картинката ти са си по посока на тренда и са разширяващи се а ти си нарисувал триъгълник като консолидация свиващ се в обратна посока на тренда,
            Тези на картинката са си част от тренда и рисуват по високи върхве или са си част от основният тренд и може изобщо да не ги отразиш. От тези триъгълници понякога се образува трендобръщащата фигура диамант в която фигура както и в глава с рамене уастват повее от една точки от основният тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
              Размърдай малко онова между ушите....ако има де....
              Постнал съм че не може да има 2 точки върху основният тренд в случая низходящият или на трендлинийката по върховете началото не може да почва от връх от основния тренд. иначе се губи смисъла на фигурата като консолидация, а смисъла на триъгълника в ТА означава точно консолидация.
              върху основният тренд се строи 1 единствена точка от триъгълника и това е точката на най ниското дъно или на най високият връх.
              Не се притеснявай виждал съм и в специализирани сайтове за ТА такива построения. Чертожници много ама се иска и акъл.
              Чоно мърдах мардах ама само ушите ми май мърдат.
              Схванах май какво имаш в предвид. Само дето си мисля че ми говориш за сходящ триъгълник, пък аз съм начертал подвижен (виж средния на картинката)
              http://prikachi.com/images/424/6795424F.jpg

Освен това не е задължително фигура да започва от локалто дъно или връх. Например в триъгълника дето съм чертал Д завършва на по-високо 1,3488 дъно от нейното абсолютно -1,3398 ......Това е така заради времето което всяка предходна вълна "изконсумира" преди нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Ноле замисли се само стопа ти е окей ами ако сме 20 дена в реинч ти гледаш ...пари неправиш и накрая за капак ти отнесе стопа и тръгне надоло ...Бързаш...който бърза яде дърво
                Котара, рейнжът може да е повече от 20 дена. Важно е къде са му границите. Според мен горната е там където ми е стопа, а долната около лимита.
                Че бързах е вярно. Най-добро време за къси излизаше днес след 17ч. Повече за време няма да ти говоря че нещо се дразниш , ама да имаш в предвид че на графиката има две оси - Х= ВРЕМЕ и У= ЦЕНА. Аз опитвам да вържа и двете .....
                Стопа е за това- да бъде отнасян ако си сгрешил. По-важното е каква е цената която плащаш за това .В случая аз плащам 1,5%- за мен това е приемливо.

Коментар

Я дай източника ако това не е твой цитат та да видя какви са тези триъгълници дето "Участва само 1 (ЕДНА) точка". Ако е твое заключение да ми покажеи как се чертае тренд линия САМО през ЕДНА точка. До колкото си спомям линия се определя от ДВЕ точки!

П.П Къс съм от 12 ч днес 1,3605 стоп 1,3837 лимит 1,3240 Риск 1,5%
                  Предполагам си дълъг за 1,40 ..... аз също съм за нагоре , ама не и преди март 2014
                  Размърдай малко онова между ушите....ако има де....
                  Постнал съм че не може да има 2 точки върху основният тренд в случая низходящият или на трендлинийката по върховете началото не може да почва от връх от основния тренд. иначе се губи смисъла на фигурата като консолидация, а смисъла на триъгълника в ТА означава точно консолидация.
                  върху основният тренд се строи 1 единствена точка от триъгълника и това е точката на най ниското дъно или на най високият връх.
                  Не се притеснявай виждал съм и в специализирани сайтове за ТА такива построения. Чертожници много ама се иска и акъл.
                  Last edited by 4ono; 27.11.2013, 16:50.

Коментар

• Ноле замисли се само стопа ти е окей ами ако сме 20 дена в реинч ти гледаш ...пари неправиш и накрая за капак ти отнесе стопа и тръгне надоло ...Бързаш...който бърза яде дърво
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                      Ще завърши ако стигне 1.40 днес.
                      Напъни се малко и виж дали виждаш една чаша с дръжка потвърждение на възходящ тренд.
                      Колко пъти ще ви казвам да се научите да чертаете триъгълници.
                      Художника, привет!
                      Триъгълника е фигура която означава консолидация и не може в него да участват 2точки от низходящият тренд (в случая както си го начертал)
                      Участва само 1 точка (дъното)
                      Я дай източника ако това не е твой цитат та да видя какви са тези триъгълници дето "Участва само 1 (ЕДНА) точка". Ако е твое заключение да ми покажеи как се чертае тренд линия САМО през ЕДНА точка. До колкото си спомям линия се определя от ДВЕ точки!

П.П Къс съм от 12 ч днес 1,3605 стоп 1,3837 лимит 1,3240 Риск 1,5%
                      Предполагам си дълъг за 1,40 ..... аз също съм за нагоре , ама не и преди март 2014

Коментар

• Не от 37.60 а от 36.60 грешка тоест 10 пипса над зоната37.50

Коментар

• Пред зона 36.50 затворих с 3 обема ....сега чакаме да видим как ще оттеигира пазара ...Масата...а не нашите гадатели ...след което ако видим пробив на зоната на 5 мин имаме входове с1/2 от нормален обем2% от капитала...Но ако видим една къса фигута надоло ряска , тоеа ще подскаже късата идея...засега единственно от 36.40 къс със стоп на 37.60 със 1/2 от нормален обем.

Коментар

• Продължаваме да следим EURUSD. Вероятно краят на тази седмица ще дойде с края на US сесията днес (Денят на Благодарността и почивка в петък) Еврото достигна пробитата дългосрочна тренд линия и създаде нова на 1ч. графика. Пробив надолу заедно с нивото на подкрепа = шорт. D1 скрита дивергенция в зародиш + H4 дивергенция.

видео обяснение - http://youtu.be/WUKKUK_0IkA
                            www.vladimirribakov.com

Коментар

Здравейте!
                              Предполагам ,че днес ще завърши възходящото движение в ЕД и предстои слизане с цел зоната 1,32. Ето и идеята ми това....
                              Ще завърши ако стигне 1.40 днес.
                              Напъни се малко и виж дали виждаш една чаша с дръжка потвърждение на възходящ тренд.
                              Колко пъти ще ви казвам да се научите да чертаете триъгълници.
                              Художника, привет!
                              Триъгълника е фигура която означава консолидация и не може в него да участват 2точки от низходящият тренд (в случая както си го начертал)
                              Участва само 1 точка (дъното)

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Babson

Коментар

Working...
                                X