IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nole Разгледай мнение
    Стоп на 1,3674,че идат новини и не ми се стои на течение с плитък стоп........

Чоно, де го това наздраве , в коя тема е?
    http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=86032#p86032
    Днес дадох сигнал за дълги долар йени по моята стратегия и за 10 мин 55 пипса в торбата.

Коментар

Чоно, от коя дата да гледам прогнозите? От днес единствено което видях твое за ЕД е едно копи -пейст на руски.......
      Вкарах една контрела на 1,3675 със стоп 1,3690........
      Стоп на 1,3674,че идат новини и не ми се стои на течение с плитък стоп........

Чоно, де го това наздраве , в коя тема е?

Коментар

Чоно, от коя дата да гледам прогнозите? От днес единствено което видях твое за ЕД е едно копи -пейст на руски.......
        Върни се малко назад и ще намериш едно наздраве! и още много неща,
        Last edited by 4ono; 07.12.2013, 08:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
          A сайта на Желев e ?
          Питай Гугъл .... аз така го намерих преди малко "Желев FOREX"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            Kакто рекох

чертожник си а не ТА. И пазара го доказа, Ако искаш да прочетеш нещо от прогнозите ми в сайта на Желев. Там има всичко за форекса, и добри анализатори.
            Барек капутите - наричащи се модератори изгониха всички свястни хора от този сайт с некомпетентната си цензура. Докато не ми възстановят никнейма 4ун4о койтое баннат завинаги, рядко ще ме виждаш да списвам тук.
            По-здрав за барек капутите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
              Kакто рекох

Ако искаш да прочетеш нещо от прогнозите ми в сайта на Желев. Там има всичко за форекса, и добри анализатори.
              A сайта на Желев e ?

Коментар

Чоно, прощавай ама ще постна пак онази графика с триъгълника. Дай да го кръстим клин или каквото ти кажеш и да не му обръщаме повече внимание как се казва. Според мен след днешният sell off EUR USD краткосрочно е в низходящ тренд. Идеални цели за него са нива около 1,3230 +- 20 тина пипа. Идеално време 13 Декември.
                Kакто рекох

чертожник си а не ТА. И пазара го доказа, Ако искаш да прочетеш нещо от прогнозите ми в сайта на Желев. Там има всичко за форекса, и добри анализатори.
                Барек капутите - наричащи се модератори изгониха всички свястни хора от този сайт с некомпетентната си цензура. Докато не ми възстановят никнейма 4ун4о койтое баннат завинаги, рядко ще ме виждаш да списвам тук.
                По-здрав за барек капутите.
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  10 линии и нито една правилна ама нито една
                  да , бе и аз го гледам и си мисля /понеже от скоро си се занимавам с форекс/ аз ли грешно съм разбрал как се чертае или какво ...
                  Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• 10 линии и нито една правилна ама нито една
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от vrrep Разгледай мнение
                        eurjpy изглежда достига краткосрочен връх. седмичната графика показва слабост и психологическият левел 140 също предстой да бъде достигнат.
                        Следим 4ч. графика за двоен пробив и затваряне под тренд линията и нивото на супорт за вход.
                        TP1: 138.20
                        TP2: следващата 4ч.-ва тренд линия (виж снимката)
                        SL: над пробитата тренд линия и нивото на супорт

EURYEN broke above 140 briefly,triggering stops before finding sell interest from leveraged accounts as stock indexes decline.

Next support is 139.00-10.

Leveraged accounts sell EUR/JPY

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• eurjpy изглежда достига краткосрочен връх. седмичната графика показва слабост и психологическият левел 140 също предстой да бъде достигнат.
                          Следим 4ч. графика за двоен пробив и затваряне под тренд линията и нивото на супорт за вход.
                          TP1: 138.20
                          TP2: следващата 4ч.-ва тренд линия (виж снимката)
                          SL: над пробитата тренд линия и нивото на супорт

www.vladimirforexsignals.com
                          www.vladimirmarketsforecast.com
                          www.vladimirribakov.com

Коментар

• Чоно, прощавай ама ще постна пак онази графика с триъгълника. Дай да го кръстим клин или каквото ти кажеш и да не му обръщаме повече внимание как се казва. Според мен след днешният sell off EUR USD краткосрочно е в низходящ тренд. Идеални цели за него са нива около 1,3230 +- 20 тина пипа. Идеално време 13 Декември.
                            Attached Files

Коментар

• Има наистина силни нива в USDJPY около 104. По мои сметки идеалната цел е 104,10. Това обаче са само предположения. Не бих контрил преди да видя sell off от поне 90 пипа за време по-малко от 38 часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                верно цифричките му не са актуални,ама не може да се отрече желанието
                                той чиляка ЕМО не го интересува какво го питат колегите в форумо той си дава грешните прогнози и ич да него го занимаваш
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X