IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Виж батка ти си в тоя бизнес има нема две години.тепърва ще се учиш какво значи МЕНТАК.МУХАХААААА

Все ми е тая какво значи "ментак"...

Даже ми е все тая какво се опитваш да внушаваш.

Единият си има една стратегия , другият друга.

Вместо да прочета с какво твоята цака неговата, все чета някакви скачания, епитети, пост след пост...

Написах в друга тема 3 поста един след друг и ме цензурираха веднага...

Тук откровено се заяждаш с форумец, с няколко поста един след друг и няма такова "отношение". Не ме интересува даже кой е крив или прав, достатъчно багаж има всеки да осмисли кой какви аргументи има и да ги приеме или не.

Но да отваряш тема в която си мислиш, че има нещо интересно, и да виждаш "лигавене" е не само губене на време... Не че някой държи на темите тук, просто такива коментари допринасят за лекотата на форума.

Кой каквито изводи иска даси прави, така или иначе това го устройва
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Виж батка ти си в тоя бизнес има нема две години.тепърва ще се учиш какво значи МЕНТАК.МУХАХААААА

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        сега очакваме някой от твойте велики трейдове . да кажеш къса и да пусна една дълга за 1000 пипоня - мухахаааааааааааааааааааааааааааааааа
        Не разбрах, с какво неговата система пречи на твоята система?
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• сега очакваме някой от твойте велики трейдове . да кажеш къса и да пусна една дълга за 1000 пипоня - мухахаааааааааааааааааааааааааааааааа

Коментар

• няма са притисняваш . всеки по реда му

Коментар

• редкоуууууууу олигофреня има бомби срещу тебе а ти кво имаш . едни прости графики . трепииииииииииииииииииииимухахаааааааааааааааа

Коментар

• РЕДА ще пусне една графика за днеска
                за да може ония ОЛИГОФРЕН да КАКАНИЖЕ
                простотии до безкрай !!!
                ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                  Като гледам, май наистина няма силни новини. Ще дремем за по 10тина пипса с часове.
                  Като гледам търговията каква е и ми напомня за БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
                    Ако няма гръмки новини требва да си стои в канала тази седмица
                    Като гледам, май наистина няма силни новини. Ще дремем за по 10тина пипса с часове.

Коментар

• А дано!!

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                        Три денонощия рейндж - в този рейндж що пари можеше да изкараш... Вярно ли я държиш дългата да гледаш как шари нагоре-надолу?
                        Ако няма гръмки новини требва да си стои в канала тази седмица
                        http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                          Изглежда лесно отстрани, то човек ако знае кога ще почне и свърши рейнджа.....
                          Не знаеш ли че тук има един дето работи в КАНАЛ 3...постоянно е на +...........Ако върне на 1.11-1.12..после няма да спре до 1/1--ако не ще се спре на 1.075 ..после нямам предположения за сега...
                          Last edited by xaro; 20.07.2015, 14:43.

Коментар

• Изглежда лесно отстрани, то човек ако знае кога ще почне и свърши рейнджа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Още не съм я затворил. Мога да я държа и до другия петък. Влязъл съм по дневна, стопа вече ми е на солиден плюс, за къде да бързам!!!

Три денонощия рейндж - в този рейндж що пари можеше да изкараш... Вярно ли я държиш дългата да гледаш как шари нагоре-надолу?
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
                                Нали, моментът е безценен
                                Още не съм я затворил. Мога да я държа и до другия петък. Влязъл съм по дневна, стопа вече ми е на солиден плюс, за къде да бързам!!!

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X