If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, ясно че няма. Ама чак сега го оправиха на въпросните сайтове.
А може би бордът не действа автоматично - а трябва да се предприемат мерки всеки път, когато търсенето на евро се качва - и сега тези мерки са закъснели. Или просто тъпа грешка на големия сайт, да.
Е, ясно че няма. Ама чак сега го оправиха на въпросните сайтове.
А може би бордът не действа автоматично - а трябва да се предприемат мерки всеки път, когато търсенето на евро се качва - и сега тези мерки са закъснели. Или просто тъпа грешка на големия сайт, да.
Абе, аз си обърнах вече скромните финанси в евро - пък нека да е грешка.
Нагледал съм се на комунистически изродщини 40 години, за да не допусна за възможна подла отмяна на борда в понеделник вечер точно, без никакво предизвестие разбира се. Утрото на вторник, като е вече 3-4 лева за евро - иди се оправяй.
По-скоро ще допусна това за възможно, отколкото такава чудовищна грешка в най-използвания световен сайт за валути.
грешка е ТАТОвото -ей туканка може да видиш eur/bgn ,което в момента е 1.0151 -
демек още една грешка ,като твойта .....само че еврака е колкото лева
паритет ТАТОвото евро-лев
Абе, аз си обърнах вече скромните финанси в евро - пък нека да е грешка.
Нагледал съм се на комунистически изродщини 40 години, за да не допусна за възможна подла отмяна на борда в понеделник вечер точно, без никакво предизвестие разбира се. Утрото на вторник, като е вече 3-4 лева за евро - иди се оправяй.
По-скоро ще допусна това за възможно, отколкото такава чудовищна грешка в най-използвания световен сайт за валути.
Коментар