IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Спуред мен сига редко от израел трябва да се обади и да обещае парапет на животните.редко кажи парапет бра.хяхяяххяпяпях
    пич остави моля тази тема необезчестена от жизнерадостния ти спам.
    Благодаря.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Спуред мен сига редко от израел трябва да се обади и да обещае парапет на животните.редко кажи парапет бра.хяхяяххяпяпях

Коментар

• Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнение
        Е, ясно че няма. Ама чак сега го оправиха на въпросните сайтове.

А може би бордът не действа автоматично - а трябва да се предприемат мерки всеки път, когато търсенето на евро се качва - и сега тези мерки са закъснели. Или просто тъпа грешка на големия сайт, да.
        Е па чак голям....... - Number of employees 20-30
        https://en.wikipedia.org/wiki/XE.com
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Е, ясно че няма. Ама чак сега го оправиха на въпросните сайтове.

А може би бордът не действа автоматично - а трябва да се предприемат мерки всеки път, когато търсенето на евро се качва - и сега тези мерки са закъснели. Или просто тъпа грешка на големия сайт, да.

Коментар

• щом нашите банки още го продават за 1,95 или спят или няма такова нещо.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Подозрително е наистина. Дава 2.23 за долар и 2.40 за евро....

Коментар

Абе, аз си обърнах вече скромните финанси в евро - пък нека да е грешка.

Нагледал съм се на комунистически изродщини 40 години, за да не допусна за възможна подла отмяна на борда в понеделник вечер точно, без никакво предизвестие разбира се. Утрото на вторник, като е вече 3-4 лева за евро - иди се оправяй.

По-скоро ще допусна това за възможно, отколкото такава чудовищна грешка в най-използвания световен сайт за валути.
                грешка е ТАТОвото -ей туканка може да видиш eur/bgn ,което в момента е 1.0151 -
                демек още една грешка ,като твойта .....само че еврака е колкото лева
                паритет ТАТОвото евро-лев

http://www.investing.com/currencies/eur-bgn-chart
                Last edited by ТАТО; 06.12.2016, 05:49.

Коментар

• Абе, аз си обърнах вече скромните финанси в евро - пък нека да е грешка.

Нагледал съм се на комунистически изродщини 40 години, за да не допусна за възможна подла отмяна на борда в понеделник вечер точно, без никакво предизвестие разбира се. Утрото на вторник, като е вече 3-4 лева за евро - иди се оправяй.

По-скоро ще допусна това за възможно, отколкото такава чудовищна грешка в най-използвания световен сайт за валути.
                  Last edited by shayhiri; 06.12.2016, 04:10.

Коментар

Оставете другото - някой има ли отговор защо последните часове тази вечер еврото се качва СРЕЩУ ЛЕВА!!!

Какво за бога става с валутния борд? http://www.xe.com/currencyconverter/...rom=EUR&To=BGN
                    Някаква грешка ще е ТАТОвото , защото на Bloomberg всичко е ОК

https://www.bloomberg.com/quote/EURBGN:CUR

Коментар

• Оставете другото - някой има ли отговор защо последните часове тази вечер еврото се качва СРЕЩУ ЛЕВА!!!

Какво за бога става с валутния борд? http://www.xe.com/currencyconverter/...rom=EUR&To=BGN

Коментар

Редкоуу ко стаа с парапетя .нали обеща на жиуотните парапет .хяхяххяяяяяяя.как е в тел авив редкоууу.пиче ли пиче ли

а вие техничари що не казахте да купувам а само плямпате .хяхяхяххяхяхях
                        Паритета се пИче.

Едва ли ще е другата седмица, защото лихвите вече се изиграха. Но всичко по reda1 си
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Корекция до 38,2 фибо. Малко бързичка,,,
                          ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

Редкоуу ко стаа с парапетя .нали обеща на жиуотните парапет .хяхяххяяяяяяя.как е в тел авив редкоууу.пиче ли пиче ли

Гледа ли как бат Дончо се изблещи на Шаолиновците,какъв паритет?Ще има по вероятно минет.

Коментар

• Редкоуу ко стаа с парапетя .нали обеща на жиуотните парапет .хяхяххяяяяяяя.как е в тел авив редкоууу.пиче ли пиче ли

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                Ко стана с еврака ??????/ някой знае ли ?
                                Избиха зъбите на дългите стопаджии и сега газ нагоре..

Коментар

Working...
                                X