If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че ще расте петрола ............ си е само твое мнение ...... недей ТАТОвото да верваш на прогнозите на некой си там ,който написал нещо !!!
Той затова пише анализи ,защото ако разбираше от търговия -досега да беше милиардер
Не знам бе Тато,гледам че суровините са много евтини ,пък колко време ще останат толкова евтини един господ знае.
Петролът след като ще расте какво ще се случи на гущера?
Че ще расте петрола ............ си е само твое мнение ...... недей ТАТОвото да верваш на прогнозите на некой си там ,който написал нещо !!!
Той затова пише анализи ,защото ако разбираше от търговия -досега да беше милиардер
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Корелациите за мен не са сигнал за търговия ,защото са временни,затова и не ги следя
От няколко дена при златото вече не е ясна картинката - ще трябва да се изчака.
Чест и почитания СТАМБА ! Да не е започнала реципрочната вълна от - 03,07,16 -
с дължината на тази от 30,09,12, до 16,06,13, че ще зайди до 757$
все още може да се разглежда обърнатат Н§S . Нищо че десното падна под лявото .
И при евро/долар има възможност за над 1.16 . 50/50 е засега със прогнозата на Стамбата за пробив надолу
Мерси Стамба.
Имаш ли някаква визия за златото ? До сега корелираше с еврото, но последните дни корелация нещо се пропуква.
Корелациите за мен не са сигнал за търговия ,защото са временни,затова и не ги следя
От няколко дена при златото вече не е ясна картинката - ще трябва да се изчака.
Коментар