IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Николай Покоев Разгледай мнение
    Някой може ли да сподели печеливша интрадей стратегия.

Аз мога - сутринта купуваш евтино, следобед продаш скъпо и вечерта си лягаш по-богат от предния ден!

Коментар

• Абе нещо Паунда много се засили!?Някои солидни банки и анализатори предвиждаха паритет при евро/паунд следващата година , а то гледай какво става-паунда мачка еврото.Има ли някакви фундаментални причини за това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Ако някой ти даде нещо, от което можеш да изкараш например 1 милион лева, ти колко си склонен да заплатиш за това?
        Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Някой склонен ли е да ми подари яхта, ама да е луксозна, на 3 етажа и поне 50 метра дълга. Вътре да има поне 2 плувни басейна, 3-4 спални, и обслужващ персонал от сочни мацки по монокини.
        Открийте разликите в условието на поредната манипулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Покоев Разгледай мнение
          Някой може ли да сподели печеливша интрадей стратегия.
          Ако някой ти даде нещо, от което можеш да изкараш например 1 милион лева, ти колко си склонен да заплатиш за това?

Отговори си честно и веднага ще разбереш колко е наивен въпроса ти. И тъй като тука са се събрали и други наивници, аз също да заявя мечтите си:

Някой склонен ли е да ми подари яхта, ама да е луксозна, на 3 етажа и поне 50 метра дълга. Вътре да има поне 2 плувни басейна, 3-4 спални, и обслужващ персонал от сочни мацки по монокини.

Коментар

• Някой може ли да сподели печеливша интрадей стратегия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Малеее какво ми се върти в главата и графиката , идва Бум бум бум
              Тук повечето лаеха за ерекция на долара пък то еврото полудява.

Коментар

• Малеее какво ми се върти в главата и графиката , идва Бум бум бум
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение

Благодаря, разбрах водородна, значи изчезват само японците , йената остава и е силна т.е. купува ме ги.
                  Да,правилно си разбрал
                  Йената е като хлебарката,оцелява и след атомен взрив .
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• йените купуваме не японците, имах в предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Ам не е, ами
                      Водородна е!
                      Стотици пъти по мощна.

това е начина,малкия смехурко също като дядо си и баща си да държи на страна,ония дето искат да ги "демократизират"
                      Благодаря, разбрах водородна, значи изчезват само японците , йената остава и е силна т.е. купува ме ги.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                        Та или инвеститорите са идиоти или тая бомба не е баш ядрена.
                        Ам не е, ами
                        Водородна е!
                        Стотици пъти по мощна.

това е начина,малкия смехурко също като дядо си и баща си да държи на страна,ония дето искат да ги "демократизират"
                        Last edited by hemilio; 05.09.2017, 22:21.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Та или инвеститорите са идиоти или тая бомба не е баш ядрена.

Коментар

• Не мога да разбера, С. Корея тества ядрени бомби на метри от Япония, изглежда опасно наистина и инвеститорите продават акции и кво имат и купуват йени.
                            Най сигурната валута хахааха.

Коментар

• Реда , регистрирах се във форума които ми прати , исках да го разгледам но втори ден чакам одобрение ! Благодаря за обяснението , чякам одобрение на регистрацията ми . Лек ден !
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Реда , зоните са ми ясни както и самите отигравания , интересен ми е твоят модел . Зоните са ти правилни -решенията къс или дълъг са си твои - това ясно предполагам знаеш как да ги отиграваш . Ползваш някакъв индикатор който добавяш към определена времева рамка - етова не разбирам коя ти е рамката и както в случая е от 17.26 до 18.20 ...А защо не е от дъно до връх -тоест16.60 до 1.2070
                                Добрю ютрю

Началаото и края на зоните се оформят от силни нива на
                                подкрепа или съпротива. Диапазоните са според субективното
                                мнение на РЕДА за възможното като величина движение.
                                Индикаторите са стандартно Фибо и МА или КАКИ като им казваме.
                                Според РЕДА и не само, и според статистиките в голяма
                                степен субективното му мнение в много голям процент от
                                ПРОЦЕДИРАНИЯТА зоните и величината на диапазоните
                                по зоните са правилни.

А на криваците ганьовци им пожелавам сърбежи където требе!!!!

п>п>А цветовете бяха избрани и намествани като точност
                                след всенародно допитване на ХОРАТА четящи темата
                                на РЕДА !!!

REDA Technical Analysis:
                                http://forum.forex-animals.com/viewt...6&p=9689#p9689
                                Last edited by reda1; 04.09.2017, 16:41.
                                ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

Working...
                                X