If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бравос ТАТОвото . Личи си че си на ТИ с ТА ама нямаше ли да ти е по лесно да пуснеш няколко графики с твойта прогноза и броене ........ ако са безплатни де и не са секретни де ?
Щото на ТАТО хич ,ама хич не му стана ясно кое как требе да е от целия роман който си написал .Прасни ако обичаш няколко графики да разбере ТАТО за какво става въпрос
Първоначално изпратено от Kondora
- Първа графика месечна - цената е в белия канал , но няма никаква причина ( техническа , вълнова) , да предполагаме отблъскване от линията на канала , а не пробива му . Синята посока на графиката , е просто една от двете възможни
- Втора графика седмична - фибоначито е сложено невярно . Дъното трябва да е на 1.0460 (13.03.2015) . Това е ортодоксалното дъно . Всичко надясно от него е корекция ( плоскост) . Стамба , ти самият си обозначил 1.0460 (13.03.2015) , като ''А'' .
Следователно - оттам започва измерването на предполагаемата от тебе корекция ''В'' . В твоя случай , излиза че търсиш корекция на ''А'' + (А) и (В) от ''В'' ! Което е ........ ! Надявам се ме разбра .
- Трета графика седмична - същото като гореописаното , на по-голям времеви интервал .
- Четвърта графика седмична - желание за използване на ''фибо-разширение '' . За мен е неправилно . Разположено е така , че се търси зависимост между (В) и (С) от ''В'' . Зависимоста е между (А) и (С) - Пета графика седмична - Показано е че се брои ЗИГЗАГ АВС . В един зигзаг , обаче С винаги е импулс (5 -вълни) .
В показаната графика , обаче С е показано като зигзаг АВС което е не -въз-мо-жно !!!
- Шеста дневна графика - Стамба69 , разглежа плоскост АВС . Структурата е 3-3-5 . Дотук - добре ! Има АВС за А ; АВС за В и импулс за С . . Но трудно могат да се приемат за импулси А и С от А , а вече С от В , ако Стамба69 , го разбие на импулс (а трябва да е ! ) - ще се радвам много . Но , няма да може
- Седма четиричасова графика - Тук е свободно творчество . Не съществува такъв зигзаг като 2 (АВС) , нито пък такова С от 3 . Ако желае , Стамба69 , може да ги покаже как ги е ''изброил '' на по-малки времи графики , за да види ..... че не -мо - же
- Осма четири часова графика - показан е един вариант със две различни дълбочини на отиграване.
И двата варианта са ...... актуални , но синият не е в унисон с броенето на Стамба 69 . Това , което той се опитва да брои , предполага пропадане ( задължително ) под отбелязаната с бяло цено - 1.2093
Освен показаните два варианта , има поне още два , абсолютно актуални варианта .
При единия , не пробиваме дъното 1.2153 ( правим триъгълник в 4- та вълна )
При другия , няма повече нов връх ( в процес на Начален Диагонал сме , с посока - надолу )
Здравейте техничари
Ето и обещаните графики
първа графика месечна - цената е в белият канал -очаквам синята траектория
втора графика седмична - цената достигна 61,8 ФИБО на даденото движение
трета графика седмична - цената достигна 38,2 ФИБО на даденото движение
четвърта графика седмична - цената достигна 161.2 ФИБО на даденото движение
пета графика седмична - моето броене с очакваната от мен синя траектория
шеста дневна графика - моето броене
седма четири часова графика - моето броене
осма четири часова графика - цената е в белия канал и очакваната траектория в синьо
Пожелавам успех на всички
Стамба ади адииии )) Многооо време мина!!!
Такам,,,,,,,,,,,,,,,,, РЕДА да каже няколко думи.
Това в четериЪдълника мнооого ГНЯСАВО все да става.((((((
Дано се,,,,,,
Здравейте техничари.
Първо искам да се извиня ,че през последните няколко месеца нямах подробна прогноза с графики
в темата , но бях наистина доста ангажиран .
И така накратко през следващите няколко дена ще имам възможността
да направя подробен анализ на основните графики от часова графика нагоре на Евродолар .
Таргетът на започналото движение надолу от 1,2476 на дневна графика е минимално 1,2075,като
максимално може да бъде 1,1754.
След което ще последва финалната вълна за поскъпване на Евродолар.
Успех и до скоро
Японската е МНОГО надолу и гледа за надолу.
ХонгКонската е МНОГО НАДОЛУ!!!
ВНИМАНИЕ!!! ИНДЕКСИТЕ на КОД РЕД!!!!
Днеска почваме с испански,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 1,2327-1,2341
при пробив с възможност за 1,2362-1,2388
с вероятност за ИДЕИНА зона 1,2401-1.2412(1,2431)
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 1,2318-1,2304
и при преминаване там ще има атака на 1,2285(83)-1,2251
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 1,2239-1,22222(1,2200).
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика: The REDA Technical Analysis in the spring
Да повдигнем темата и да подканя Стамбата да пусне някоя картина за евро долара.
Следващата седмица Феда се събира и това най-после може и да доведе до по сериозни движения в някоя посока.
Очакванията са за засилка на долара, но знае ли човек.
Някой финт на еврото няма да е нещо ново.
Стамба?
Мараба Баце , объркал съм го Форекс хоби направо ме изумява , ама си и вярва човека стопа му бил на 1.31 много се смях , ами двойният връх , нямам думи .
Форек хоби Моляте престани с идиотизмите си нямаш понятие грам от Форекс . Стопа първо е информация. За тренда но ти не знаеш къде да го слагаш . Второ твоята позиция е Мега Смешна . Трето във форекса двоен връх е абсолютно нещо различно . Остави колегата да си води тренда и не се дразни с него а се опитай да научиш нещо смисленно
Форек хоби Моляте престани с идиотизмите си нямаш понятие грам от Форекс . Стопа първо е информация. За тренда но ти не знаеш къде да го слагаш . Второ твоята позиция е Мега Смешна . Трето във форекса двоен връх е абсолютно нещо различно . Остави колегата да си води тренда и не се дразни с него а се опитай да научиш нещо смисленно
Бацка, на пробива са влезли само капацитети като тебе. Аз моя вход го обявих още на 25.01.2018 в другата тема, която впрочем умря заради такива изцепки, като твоята сега.
Капацитет , като мене , е видно как е влязал и от графиките ми и от съвета ми към ''тарантулата''
Ако те е послушал теб......сега къса дре'и
Видех ти ''входа''. Ще годиняса тая сделка
А и ''стоп'' гледам си заложил....
Е що ?
Нали уж :
К'во стана , бе момче ?
Влезна ли къса при пробива да 'фанеш ''двойния връх''
Бацка, на пробива са влезли само капацитети като тебе. Аз моя вход го обявих още на 25.01.2018 в другата тема, която впрочем умря заради такива изцепки, като твоята сега.
Коментар