IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Сещаш ли се за бомбите на Архитекта ... това са не тествани нива , др е въпроса кога ще се тестват , рано или късно става .. тива не трябва да те води то е само идея. За затваряне спрямо всичко останало или отваряне на позиция ... В случая имаме три не тествани нива от доло едното е 23.40 , 22.70 и 23 ... избери си къде ще спре )
    Животът е огледало.....усмихвай се

    Коментар


    • С един процент от капитала си , никога несе страхувай в 16 и 16.15 техника флипер ... важното е да си в първата позиция ... Паунда също е под ниво виж баровете на 4 часа поглъщаши , 23.30 и 23.40 вече затваряш а ако от тук направи нов връх още по добре за тен вход от 24 сега на 5 Мин ще отиде на дясно и ще ти даде вход на 5 Мин за къси ... хвана ли смисъла . Когато има дълг трен входовете са след нов връх на 4 часа ... сега на 4 часа подкрепата е чяк на 24.02 значи казахме времето на тренда от 23.02 е равно на корекцията ... за да продължи нагоре трябват 8 или 9 бара корекция ... тоест под ниео сме ... значи къси ... за това гледаш времевата рамка на 4 чааа и 5 Мин графика
      Животът е огледало.....усмихвай се

      Коментар


      • Входа беше 23.90 стопа на 24.25 да това 23 .98 все още е несигурно освен както казах пробив на 23.62 връща пак пробие и вход на 5 Мин ... но нещо не тръгва както трябва няма скорост не товари обеми чякай то ще даде ... важното е че тренда е неправилен и сме под ниво с дивиргенцуя...затова на пробива на 23.80 на 5 Мин от 23.90 влязох къс стопа е на 24.25 има време за сваляне ... като нищо от тук да тръгне до 21.60 тест на подкрепата а защо не и за 1.20.Ако ще ходи нагоре трябва да спре към 23 и да пробие за нагоре .
        Животът е огледало.....усмихвай се

        Коментар


        • Котак,мисля че късите от 16:00 ще бъдат изпържени след 17:00....Може и да бъркам,но това 2395 стои недоклатено за връх!Въпреки,че аз още сутринта се махнах на 2370 понеже импулса нагоре затихна и сега само гледам.
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

          Коментар


          • Казах в 16 часа днес отчетливо се вижда на 5 Мин графика къде е хващането за късите
            Животът е огледало.....усмихвай се

            Коментар


            • Стадото винаги показва каква е тенденденцуята но акулите прибират тези които са от зад ... сутринта перфектно даде дълги още на 5 Мин се видяха но е важна американската сесия акулите са там и чакат на гюме отиде до 23 80 рядко върна и на второто връщане е входа ако беше слязло бавно да изгради зона 23.30 да но то слезе рязко ... с времето започваш да усещаш самият пазар как диша . Миналата седмица не уважих стоп на 4 часа след което минимална корекция след което отиде под 22.45 Но се задържа , веднага ти светва лампата каква е тенденцията и кое е другото флипер ниво 23.80 значи сме до него , свалих стопа на 23.30 прди обяд дълги с 0.5% от капитала сега с 1% . Общо почти два . Никога не мога да си позволя да вляза с 10% един до три . Наѝ важното е съхранението на капитала ако не знаеш къде да влезеш по добре чякай но в интервала 16.30 до 17 е най отчетлив входа , ако не тръгне поне няма да е срещу теб .Кондор това не е за теб а за хората които се интересуват .
              Животът е огледало.....усмихвай се

              Коментар


              • Кондор форекса определено не е това което правиш ти , повярвай ми и най лошото е че несе вслушваш мислим че знаеш всичко .Да ти позна едно движение но други три щете изгърпи пазара освен ако не отваряш позиции пон20 евро с капитал 2000 хиляди . Особенно при позиции от 3 % собем 300 евро няма как да се търгува по вълни . Това не означава че неги гледам дали са правилни вид корекция дълбочина на корекция време на корекция самата и структура дали са три или пет и най вече АВС и пробив на В . Затова имаш варианти и смяташ и те боли главата ... това е 100 пъти по лесно
                Животът е огледало.....усмихвай се

                Коментар


                • Сега разбра ли в колко часа се влиза и от къде от близката зона . Обема вече се върна1% от капитала ... Кондор моите обеми са по 100 евро не по 30 .Спарт на един час имаше 6 бара от нивото 22.02 до 27.79 а на 30 Мин са 12 тоест при отварянето бяхме до нивото вход 23.65 стоп и 23.90 нивото е 23.85 обема прибран ... не гониш движения по цялата дължина на фкрана .., това е всеки ден ..,
                  Животът е огледало.....усмихвай се

                  Коментар


                  • Ако следим твоите правила това би трябвало да двоен зиг заг и да започне слизане от тук . Но първо трябва да видим пробив на 23.02 ... определено този тренд е неправилен , др е въпроса до къде ще стигне .
                    Животът е огледало.....усмихвай се

                    Коментар


                    • Моите правила са абсолютно различни от твоите . Това че съм върнал позиция на пазара е моя грешка от лакомия ..несе оправдавам но вход на 22.16 стопа ти трябваше да е 21.60 а ти влезе без стоп това е недопустимо за мен .
                      Животът е огледало.....усмихвай се

                      Коментар


                      • Стопа е 23.02 но целият тренд е неправилен и има зона 23.90 така че става интересно . Май вече сме готови за 21
                        Животът е огледало.....усмихвай се

                        Коментар


                        • В случая критичното ниво на тренда от 22.16 е вече 23.03 ? От там трябва да са дългите а пробив там ни връща на 22.50 имаме 5 къси бара три дълги значи дъното е 22.16 от където ще има още два дена до баровете да станат 5 .
                          Животът е огледало.....усмихвай се

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kondora
                            слеТобяд шъ е игръта ..........
                            Позна,въпреки че е американски сабахлям...Стопа вече на 2317 (както писах по-долу) и чекам ракиеното ню-йоркско време!

                            Над 2390, стопа отива на 2330....

                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                            Коментар


                            • Винаги винаги при обем затваряй позицията и компютъра . На 20 пъти реших да оставя позицията и си е прибира отдрлно те опетлава с времето по този начин пропускаш др входове.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

                              Коментар


                              • Спарт принципно си прав но казахме че корекцията е приблизително равна на тренда ... тива важи за всяка времева рамка. В случая на дневна от 23.45 има 5 бара къси до 22.16 а от 22.16 до момента има 3 дневни бара ... би следвало да не е готово за пробив . Но това не е гаранция това е в 80% от случаите . Но го наблюдавай , времевата рамка е едно от най важните неща . Очаквам връщане до 22.70 или най вероятно до 22.40 и тогава ако ще ходи на горе ... трябва да ни нарисува хващането за дългите . Др вариатор е връща на 22.80 ние сваляме стопа на днешният връх то го удря и това е сигнала за дългите . Правишото за тренд и времевата рамка и техника флипер ... това е .
                                Животът е огледало.....усмихвай се

                                Коментар

                                Working...
                                X