IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
    Сега се чудя да влизам ли отново дълга!?
    Фундамента е налице:

https://www.bgonair.bg/lyubopitno/20...rovede-v-kipar

Дълги от утре на американската задушница със стоп 1580 - 1550 .....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от nedhad Разгледай мнение
      Наближава деня 20 декември 2016
      Е и?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ragnar Разгледай мнение
        Продадох долари на 1 .1790 .
        Чакам ръст на еврото (спрямо долара ) около 1.2150 (засега )
        Потвърждение за това , че цената е на път за горенаписаната цена ще бъде пробив на 1.20
        Възможно е да сме в '' неправилна корекция '' - флат или триъгълник , но тъй като И при тях , достигането на 1. 1950 е '' нужно '' . то входа ми от 1.1790 е напълно оправдан .
        Стоп има ли? аз отнесох - 100 пипса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ragnar Разгледай мнение
          Продадох долари на 1 .1790 .
          Чакам ръст на еврото (спрямо долара ) около 1.2150 (засега )
          Потвърждение за това , че цената е на път за горенаписаната цена ще бъде пробив на 1.20
          Възможно е да сме в '' неправилна корекция '' - флат или триъгълник , но тъй като И при тях , достигането на 1. 1950 е '' нужно '' . то входа ми от 1.1790 е напълно оправдан .
          Стопа къде е Колега? Моят замина - 100 пипса. Сега се чудя да влизам ли отново дълга!?

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Мараба , Спарти ................
            Аз съм така (засега )
            Двоен зигзаг с Х - триъгълник !!
            Може и цялото да е само единият лег .......... тоест да ''А''
            Но покачване , някакво ..... требва да има .......... Ако ще и (с) да е само 1 от (с) ............. нужно е обръщане ,

Чакаме последно снижение - не повече от 1.16 и ............... НАГОРЕ !!!
            По принцип '' отложената '' покупка над 1.1838 е '' почти'' задължителна .........................
            Аз си прибрах покачването от вчера и '' внимателно '' пускам леки къси да обера луфта до крайното дъно

Коментар

• Наближава деня 20 декември 2016

Коментар

Но покачване , някакво ..... требва да има ........
                На уйкли нямаме Дясно рамо и поне 1960 - 2070 ни трябва за да го мислим за по натам...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Спада май поприключва....Довечера след фед би трябвало да затворим деня на 1750 - 70 и утре 1830 -50.Имам диагонал-подкрепа на 1680 (ама не е от тия Кондора ги гледа отвисоко.....)
                  Мараба , Спарти ................
                  Аз съм така (засега )
                  Двоен зигзаг с Х - триъгълник !!
                  Може и цялото да е само единият лег .......... тоест да ''А''
                  Но покачване , някакво ..... требва да има .......... Ако ще и (с) да е само 1 от (с) ............. нужно е обръщане ,

Last edited by БАЦЕ; 23.05.2018, 16:17.

Коментар

• Спада май поприключва....Довечера след фед би трябвало да затворим деня на 1750 - 70 и утре 1830 -50.Имам диагонал-подкрепа на 1680 (ама не е от тия Кондора ги гледа отвисоко.....)

Коментар

• Вчера дъно, после 1.176 и 1.182 са в историята. Видимо отиваме към 1.2030 и после цел 1.1617

Коментар

• Оп това излезна.хохохохохохохо

Коментар

• КЪСИ ЕВРАЦИ ЗА БОМБАТА

Коментар

• Ай ино късо на яната от свещеното111.111.не и остана много една бомба отгоре ще накара тая победителкато от еееевровизия да остане на гладно.хяхьхяхяхяххххяхяхххяяя

Коментар

• Чакаме сега лятото докато си пием бичкията под сянката да видим красавицата от евровизия каква новинка ни е приготвила за да оправдае падането на еврака.като се появи ше ви кажа
                              ама нали знаете като се появи новинката от евровизионната красавица и веднага дълго.хахахаххахахаха
                              Last edited by the architect; 18.05.2018, 18:52.

Коментар

Ако предположим , че корекцията е във вид Двоен зигзаг ...... във който Х е също зигзаг , а не триъгълник ( има тази възможност ) , ТО се получава добро съотношение и ниво за обръщане .............

Много ми допада този сценарий, само още едно изтощаващо движение до 1,17 - 1,169 ми липсва и след това дълги.

Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X