IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    шаро . виж ся мойто момче . тъй ако слушаш на някой съветите къде щяло да отиде нещо , само ще фалираш . затуй пий една бичкия и си гледай кефа по добре ще е да търгуваш по новините по битиви
    Уважавай името и принадлежност,а мойто момче викай на тоз дето си го направил!!! Ако имаш мнение по въпроса го напиши,а за биричката и кефа ще те послушам по късничко на морето...със здраве..не е лишено от мисъл предположението на евреина...

Коментар

• шаро . виж ся мойто момче . тъй ако слушаш на някой съветите къде щяло да отиде нещо , само ще фалираш . затуй пий една бичкия и си гледай кефа по добре ще е да търгуваш по новините по битиви

Коментар

• той не е българин . не разбра ли от Израел е

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
          Понеже споменахте РЕДА,,,,,,,,,,
          Ще е БОГОУГОДНО днешния на на нейно ВЕЛИЧЕСТВО
          БАБА МЕЦА да стигне фибото от 1,3993 до 1,0462
          и строши ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ(1,0818)!!!

ФЕН СЪМ ТИ“““КЪРТИШ ОТВСЯКЪДЕ“““““такива българи са нужни на България!!!!
          Last edited by xaro; 07.07.2015, 16:23.

Коментар

• Понеже споменахте РЕДА,,,,,,,,,,
            Ще е БОГОУГОДНО днешния на на нейно ВЕЛИЧЕСТВО
            БАБА МЕЦА да стигне фибото от 1,3993 до 1,0462
            и строши ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ(1,0818)!!!

ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Петрола е на север...така,че по-вероятно е и EUR/USD да е натам
              "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• водопада от евро могат да го спрат само сериозни интервенции от страна на централните банки (подозирам швейцарците и ецб), но при всички положения ще се запънат по-сериозно на по-ниски нива от текущите.

1:1 с франка
                1.05 с долара

поне така си мисля, но да видим
                пазарните участници са внимателни от една стана заради интервенциите от последните 2 понеделника ( ШНБ) и от друга, че повечето брокери въведоха доста сериозни ограничения на марджин лоста заради изцепките на гърците.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Абе къде е редко.да не се е скрил под някой друг ник и да върлува из форумитеръъъъст на долара

мисля че и Реда и Стамбата ще ги чуем чак есента

Просто няма да стане кой знае какво - ще има тегав рейндж.

и това въпреки Гърция

Коментар

• Абе къде е редко.да не се е скрил под някой друг ник и да върлува из форумитеръъъъст на долара

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                      Никол Станкулова каза че идва топла вълна ...1.05 минимум
                      Може и по-топло да стане. Това не е края на драмата с Гърция, така че ни чака още екшън.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                        В каква посока ще е гапът довечера? Колеги, някакви предложения? Аз съм за север...
                        Никол Станкулова каза че идва топла вълна ...1.05 минимум

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                          В каква посока ще е гапът довечера? Колеги, някакви предложения? Аз съм за север...
                          Надоле требе да е - демек на юг и поне 150 пипса требе да е гапа ,според графиката
                          и обяснението на анализаторите ще е от типа
                          Новината беше калкулирана от Пазара още преди седмица
                          Демек Пазара е знаел резултата още преди седмица
                          а той е ЕДНО ГОЛЯМО "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА
                          И съответно Пазара ще продаде новината
                          след като я е купил преди седмица
                          Златното правило - Купи слуха - продай новината
                          Last edited by ТАТО; 05.07.2015, 13:43.
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• В каква посока ще е гапът довечера? Колеги, някакви предложения? Аз съм за север...
                            http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
                              Наистина таз-годишното лято се очертава по-спокойно, няма да видим такива прекрасни движения като миналото
                              Ее, все ще има нещо... то и в рейндж могат да се изкарат пари, стига да не е прекалено тесен де...
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Наистина таз-годишното лято се очертава по-спокойно, няма да видим такива прекрасни движения като миналото
                                http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

Working...
                                X