Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеПонеже споменахте РЕДА,,,,,,,,,,
Ще е БОГОУГОДНО днешния на на нейно ВЕЛИЧЕСТВО
БАБА МЕЦА да стигне фибото от 1,3993 до 1,0462
и строши ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ(1,0818)!!!
Last edited by xaro; 07.07.2015, 16:23.
Коментар
-
водопада от евро могат да го спрат само сериозни интервенции от страна на централните банки (подозирам швейцарците и ецб), но при всички положения ще се запънат по-сериозно на по-ниски нива от текущите.
1:1 с франка
1.05 с долара
поне така си мисля, но да видим
пазарните участници са внимателни от една стана заради интервенциите от последните 2 понеделника ( ШНБ) и от друга, че повечето брокери въведоха доста сериозни ограничения на марджин лоста заради изцепките на гърците.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАбе къде е редко.да не се е скрил под някой друг ник и да върлува из форумитеръъъъст на долара
мисля че и Реда и Стамбата ще ги чуем чак есента
Просто няма да стане кой знае какво - ще има тегав рейндж.
и това въпреки Гърция
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеНикол Станкулова каза че идва топла вълна ...1.05 минимумhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеВ каква посока ще е гапът довечера? Колеги, някакви предложения? Аз съм за север...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеВ каква посока ще е гапът довечера? Колеги, някакви предложения? Аз съм за север...
и обяснението на анализаторите ще е от типа
Новината беше калкулирана от Пазара още преди седмица
Демек Пазара е знаел резултата още преди седмица
а той е ЕДНО ГОЛЯМО "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА
И съответно Пазара ще продаде новината
след като я е купил преди седмица
Златното правило - Купи слуха - продай новинатаLast edited by ТАТО; 05.07.2015, 13:43.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеНаистина таз-годишното лято се очертава по-спокойно, няма да видим такива прекрасни движения като миналотоhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
Коментар