If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
СКИВАЙ РЕДКО КАК ДИГАМ ЕВРАКА ОТ БОМБАТА И НАЙ ГОЛЕМИЯ ОБЕМ НА ДНЕВНА ДО СЕГА . ЕГАТИ ОБЕМА И СЪВСЕМ ПРЕСЕН ПРЕСЕН . НЕ СЕ ПИПА
Reda незнам къдя е,но теб така ща изплЮщя с един Сел от 1,1110 че ще ти се завие свят с твойто дълго Евро -ама само за кратко -дългосрочно Еврото ще бичи върхове след върхове. Успех
Не знам за вас но аз го топам на 4 часа късо . Както са и графиките с два къси флага на 4 часа и дневна отново флаг ... отделно и корекциите в тях са изявено АВС ... виждам едни таргети за 1.00
Пичаги според мен това му беше на Евро/$ -Тандема Кръмп/Шуткин не му позволиха повече -според мен и цялата истерия около вируса пак те я сътвориха -за да може да паднат санкциите срещу Русия -няма кво да се прави братче те са силните .Беше ми приятно с Вас ,нищо че Вас никакви ви няма .
тук съм ГОСПОДИН АРХИТЕКТ-гледам от високо как ще има изути гащи на купувалите Евра през последните месеци -пък най ми е интересно как ще се пули ГОСПОДИН Кръмп който искаше слаб $ и се намесваше така грубо в работата на регулаторния орган -ще получава крампи и ГОСПОДИН Шуткин най вероятно, дето от десетилетие не признава $ -и под негово давление УХМАЦИТЕ купуваха та купуваха евра-пу
Коментар