IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    къси на яната тандеме

Успех ,но това стоене 4 години в малък ценови диапазон ,ми говори поскоро че цената ще избуши на горе и няма да се спре преди края на октомври 2022.Успех Успех

Коментар

• къси на яната тандеме

Коментар

• тандем . с тоя най голям обем форевър на дневна на златното 1,0666666 нямаше начин еврака да не го дигнат много . но нищо не вога да кажа за прогноза от тук нататък . много е неясна историята . но по принцип като удари ядрена бомба доларът винаги поскъпва . хххххххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Пичаги според мен това му беше на Евро/$ -Тандема Кръмп/Шуткин не му позволиха повече -според мен и цялата истерия около вируса пак те я сътвориха -за да може да паднат санкциите срещу Русия -няма кво да се прави братче те са силните .Беше ми приятно с Вас ,нищо че Вас никакви ви няма .
          https://www.youtube.com/watch?v=xmSMrzBGqgo
          пхуу пхуу пхуууу

Коментар

• Да нет - паритет засветился!

Весели Празници!
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• На 1,1170 са затворени всички къси евраци с уекинка загуба -добре че лотчетата бяха малки -Приятна събота и неделя -приятен месец,второ полугодие,и за много години .

Коментар

• бум и еврака пада покосен от бомбата . хххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

нови дъна на яната . валутата на еврейските роби . направо я размазах тая яна . хххххххххххххххххххххххххххххх
                  Къде я видя да пада ,яната катери към 107 за долар?

Коментар

Тандеме яната я скъсах от падане. Хххххххххххх
                    Хвала

Коментар

• нови дъна на яната . валутата на еврейските роби . направо я размазах тая яна . хххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• Тандеме яната я скъсах от падане. Хххххххххххх

Коментар

• Ейййй котарак що пааа яната бе. Нали много ги разбираш и на тебе ли ти спряха заплатата от 600 лева. Ха ха

ела при мен ще ти давам 700 и по хубави неща ще правиш от тези на еврейчетата. Хяхяхяхяххяхяхяхях

Коментар

• тандеме братчед

пирбирай късите яни до бомбата на 4 н . вече сме богати братчед . бо га ти . хяхяхяхяяяяя

и ще си купим бугати. Мухахаааа

Last edited by the architect; 08.06.2020, 18:50.

Коментар

• Не стига че им подсказах безплатно да не купуват $ а Евра ,те сега моля ти се като невидели купуват ли купуват Евра -Ало ще ме прецакате с моите къси Евраци бре -направо ме нервите-а като е изнервен човек прави грешки- Последен сел от 1,1291 ай сиктир бе

Коментар

и кошшшшшшшшш еврака на 1,123456
                                време е за апокалипсис и парапет
                                Време е за 1,15-1,20.Сметката на поскъпващ петрол преминава през поевтиняващ долар.
                                Ще се опитат да закарат петрола над 60 долара ,което означава че доларът ще отиде над 1.20
                                за евро.
                                Last edited by Grosss; 03.06.2020, 19:14.

Коментар

Working...
                                X