IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде купуват шведски крони?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Тавекс само продават шведски крони. Не ги купуват. Редовно купувам крони от тях и всеки път ме предупреждават за това.
    Възможно е. Тогава да пробва в никар. Дилърът е точен.

Коментар

• За да продадеш, първо трябва да купиш,
      а за да купиш, трябва първо да продадеш.
      / Покерът на лъжците/

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n4238949[/ATTACH]

Има я опцията при тавекс, даже снимка имам от това лято от мола до Витоша.

Но тук със снимките е сложно качването. [ATTACH=CONFIG]n4238948[/ATTACH]
        Тавекс само продават шведски крони. Не ги купуват. Редовно купувам крони от тях и всеки път ме предупреждават за това.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	IMG_8149.jpeg
Views:	2
Size:	693 Bytes
ID:	4238949
          Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Тавекс не купуват шведски корони.
          Има я опцията при тавекс, даже снимка имам от това лято от мола до Витоша.

Но тук със снимките е сложно качването. Click image for larger version

Name:	IMG_8149.jpeg
Views:	2
Size:	693 Bytes
ID:	4238948

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
            Тавекс, Никар на графа - София
            Тавекс не купуват шведски корони.

Коментар

• Тавекс, Никар на графа - София

Коментар

• Тавекс?

Коментар

• Първоначално изпратено от 7777777 Разгледай мнение
                  Имам малко шведски крони за продаване.Някой може ли да ми каже къде купуват шведски крони в Пловдив.Обиколих сумати банки-никъде не ги искат.Пътьом минах и през някой чейнч бюра-там пък ептен.От една банка ме пратиха в БНБ,само че там казаха,че от 3 години не работят с клиенти и валута обменят вероятно в БНБ-София. Geometry Dash
                  Някои големи банки като UniCredit Bulbank, Raiffeisen или DSK може да имат опция за обмен на шведски крони, дори ако това не е в стандартната им обмяна на валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от 7777777 Разгледай мнение
                    Имам малко шведски крони за продаване.Някой може ли да ми каже къде купуват шведски крони в Пловдив.Обиколих сумати банки-никъде не ги искат.Пътьом минах и през някой чейнч бюра-там пък ептен.От една банка ме пратиха в БНБ,само че там казаха,че от 3 години не работят с клиенти и валута обменят вероятно в БНБ-София.
                    В София има достатъчно места, където можеш да ги обмениш, но за Пловдив си нямам идея.
                    Ако имаш път през София отиди на Графа и търси обменно бюро "Никар" (близо е до Славейков). Също така можеш да отидеш и близо до пилоните на НДК, ОБ "Бен Груп". Успехи...
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Къде купуват шведски крони?

Имам малко шведски крони за продаване.Някой може ли да ми каже къде купуват шведски крони в Пловдив.Обиколих сумати банки-никъде не ги искат.Пътьом минах и през някой чейнч бюра-там пък ептен.От една банка ме пратиха в БНБ,само че там казаха,че от 3 години не работят с клиенти и валута обменят вероятно в БНБ-София.
                    Working...
                    X