IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аматьорски анализ - EUR/USD, EUR/CHF

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Юнака е ходил на училище и може да брои бре нещастници , ко знаете вии.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
      Каква е целта на тази тема?
      Каква е целта на тoва изказване?

Сигурно целта на темата съвпада с тази на другите в 1 форум: Да се сподели нещо, да се потърси чуждо мнение....
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Каква е целта на тази тема?

Коментар

• Аматьорски анализ - EUR/USD, EUR/CHF

Понеже съм абсолютен аматьор, боравя със съвсем елементарни инструменти за анализ. Мисля, че от особено сложните "изчисления", пресмятания, чертане на кръгове, елипси и др. подобни, няма особен смисъл.

EUR/ USD

На дневната графика ясно си се вижда, че средно-срочният глобален тренд е надолу, очертан от канала, свързващ върха от 15 юли 2008 с върха от 3 декември 2009г, от една страна, и дъната от 28 октомври 2008 и 7 юни 2010. В момента обаче са намираме във възходящ канал от по-нисък ранг, очертан от върховете от 2 юли и от 16 юли от една страна, и дъната от 29 юни и 22 юли.
          Покачването по този канал обаче като, че ли се изчерпва, имайки впредвид, че вече втора седмица е далеч от горната граница на канала, и "стърже" долната граница. Все пак теоретично е възможно движението по този канал да доведе двойката до нива 1.4600.
          прогнозата ми е, че ако бъде задминато нивото 1.38, пътят към 1.46 е открит!

EUR/ CHF

Тук на дневдана графика се вижда ясно, триъгълника заформен от октомври 2008 и октомври 2009, пробива на който доведе до сегашните исторически нива на швейцареца.
          На часовата графика обаче се вижда, че този низходящ трен е пробит и са оформени два възходящи канала, два сценария на покачване на еврото. В момента де развива по резкият сценарий, на бързо възстановяване на еврото, което теоретично може да достигне нива от 1.49. личната ми прогноза е, че това ще се случи!

Last edited by модератор; 05.08.2010, 22:17.
        Working...
        X