Първоначално изпратено от ForexShaman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форекс сигнали
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеManUtd ако си прав
Тандеме, пък ако наистина си ти, що ти е нов ник, старият си ти беше супер.
На тази позиция сега не каза къде е таргета, само стопа който е меко казано на "майната си"
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетаргет има ли тази позиция ..след като има 130 пипа стоп таргета трябва да е поне 2 фигури т.е към 1,278/28...нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеДобре дошъл, tandem.
Тандеме, пък ако наистина си ти, що ти е нов ник, старият си ти беше супер.
На тази позиция сега не каза къде е таргета, само стопа който е меко казано на "майната си"Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexShaman Разгледай мнениеВ тази тема ще подавам сигнали за търгуваните от мен обеми на демо сметка.Не нося никаква отговорност за евентуални загуби по тези сигнали.Сега по същество:
1Покупка на 10к евро(евро/усд) на 1.2574 стоп 1.2444.
2Особености
а)Лошо ниво за вход,но поради обстоятелствата се налага.
б)Демото е на STS акаунт 280737,инвестор парола wmev2ce
3Благодаря за поздравленията за добре дошъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеДобре дошъл, tandem.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexShaman Разгледай мнениеВ тази тема ще подавам сигнали за търгуваните от мен обеми на демо сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexShaman Разгледай мнениеВ тази тема ще подавам сигнали за търгуваните от мен обеми на демо сметка.Не нося никаква отговорност за евентуални загуби по тези сигнали.Сега по същество:
2Особености
3Благодаря за поздравленията за добре дошъл
Хайде направи няколко сделки и после опиши как вземаш решениятаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Форекс сигнали
В тази тема ще подавам сигнали за търгуваните от мен обеми на демо сметка.Не нося никаква отговорност за евентуални загуби по тези сигнали.Сега по същество:
2Особености
3Благодаря за поздравленията за добре дошълТагове: Отмаркиране на всички
Коментар