IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петър Караиванов - доверително управление

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кристоф, ти като му поверява тези пари за момент поне замисли ли се, че може да стане така, ама честно!?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      Кристоф лихвата майната й ..ти по скоро се замисли за главницата...каква лихва ти се върти в главата .Не разбра ли че няма бизнес който да издържа ма такива лихви...Даже ако съм на твое място броя дадената от пешко досега лихва за част от главницата и си искам останалото..защото то е важното...
      Йосиф , разбира се ,че е така , вече съм я поискал главницата - това за 600 -те лв . беше за разведрявяане на обстановката. но той от два месеца не може да върне 2000 лв. какво остава за 20000лв в този момент. както и да е , ще дам още малко време.

Коментар

Кристоф лихвата майната й ..ти по скоро се замисли за главницата...каква лихва ти се върти в главата .Не разбра ли че няма бизнес който да издържа ма такива лихви...Даже ако съм на твое място броя дадената от пешко досега лихва за част от главницата и си искам останалото..защото то е важното...
        Joska na men mi se struva che za lihvata vlianie okazva oborotite koito kapitala pravi prez godinata. taka che e vazmojno da se osiguri %.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristof1972 Разгледай мнение
          Айде бе няма ли кой да услужи на Петър с 600лв. , да ми даде лихвата поне за юни месец вие по отдавна го познавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            А това,че имаш чувството ,че някой ти е отзад не е на добре.Ама не мога да те разбера,що се палиш като когато те питах какви гаранции даваш за парите които искаш да управляваш ти не можа да отговориш нищо конкретно.А аз тогава те питах не да се намирам на приказка..
            кога и къде си ме питал за това нещо...

Коментар

• ПеКа, ПеКа....какви ги вършиш ???
              Дано да е хванал спада на долара и да е направил кинти, за да се разплати..........
              Иначе, както казва един приятел - в киреча !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kristof1972 Разгледай мнение
                Добър ден и от мен. ако забелязваш пича въобще не мрънка , просто казвам какъв е временния резултат от "Петър Караиванов-доверително управление " - иначе да , темата е да послужи за урок.
                Поздравление и благодарности за което !

Тук минават много хора, които биха се поблазнили от подобна оферта. Темата е една от най-полезните излизали в последно време. А ако Пешо наистина е заформил някаква понци схема то точно такава тема ще прекъсне веригата и ще 'спаси' поне 10 нови жертви от 'инвестиране' при най-великия жив финансов титан.

Направо не мога да повярвам, че Пешо може да е толкова глупав, за да върти хората така. Рано или късно ще попадне на някой с лют балкански нрав и не ми се мисли какви последствия може да има за него. КФН ще му се стори като майка Тереза сравнена с някой Спиро от долно нанагорнище изпил 4 големи ракии и присетил се за доходната инвестиция , която е направил.

дано да гешим и ПК да излезе почтен платец.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Айде бе няма ли кой да услужи на Петър с 600лв. , да ми даде лихвата поне за юни месец вие по отдавна го познавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Тази тема може да послужи за чудесен урок на всички! В случая пича сам си е виновен и няма какво да мрънка! Тези глави затова са ви на раменете! А и ако играеш и загубиш, трябва да си платиш! - готино цитатче от едно филмче... Не знам защо толкова много хора си мислчт, че ще станат бързо, бързо богати, без да поемат значителен риск и пропускат едната страна на уравнението:

Печалби = Риск = Загуби
                    Добър ден и от мен. ако забелязваш пича въобще не мрънка , просто казвам какъв е временния резултат от "Петър Караиванов-доверително управление " - иначе да , темата е да послужи за урок и да следи събитията от тук нататък.
                    Last edited by kristof1972; 03.07.2010, 11:20.

Коментар

ей мишок какво ми ходиш постоянно зад гъза не мога да разбера...
                      А това,че имаш чувството ,че някой ти е отзад не е на добре.Ама не мога да те разбера,що се палиш като когато те питах какви гаранции даваш за парите които искаш да управляваш ти не можа да отговориш нищо конкретно.А аз тогава те питах не да се намирам на приказка..
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Един въпрос по колко пипса правите на месец, че толкова странно Ви се виждат 3%/м. Друг е въпроса, че аз лично не бих се бъхтил да осигуря такава доходност на някой "инвеститор" пък да не говорим за 20-30% от печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Ех тая конкуренция какво ли не прави.Колко е хубаво да те подкрепи колега конкурент в труден момент.Я то даже и рима има.
                          ей мишок какво ми ходиш постоянно зад гъза не мога да разбера...

Коментар

oskar не за половин година ,а точно за два месеца е платил....и когато момчето е трябвало да вземе за май (трета лихва ) ами ела другата седмица..Типично за Понци схема към края на живота й....
                            Пеца имам едни парици , но по-малко от 10 % месечно не ги давам , ще ги вземеш ли ? около 100 хил евра са ..пиши ми на лс

А добро утро на всички
                            Ех тая конкуренция какво ли не прави.Колко е хубаво да те подкрепи колега конкурент в труден момент.Я то даже и рима има.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Тази тема може да послужи за чудесен урок на всички! В случая пича сам си е виновен и няма какво да мрънка! Тези глави затова са ви на раменете! А и ако играеш и загубиш, трябва да си платиш! - готино цитатче от едно филмче... Не знам защо толкова много хора си мислчт, че ще станат бързо, бързо богати, без да поемат значителен риск и пропускат едната страна на уравнението:

Печалби = Риск = Загуби
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                                "

Мога да препоръчам Пернишки фирми или частни консултанти от Перник. За 3 бона, събуждат човек след 10г. кома.
                                а след 30г смърт събуждат ли ?

Коментар

Working...
                                X