IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петър Караиванов - доверително управление

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
    Абе, да ви кажа и аз бих се поблазнил срещу 36 процента годишна лихва
    Въпросът е само , ако нещо почнат да се прават на хитри да можеш да си вземеш парите.А най-добре да не почват да се прават на хитри.Не го знам тоя Петър какъв е, може и да е точен, все пак си плащал лихвата точно половин година, нали така?, ако правилно съм разбрал.Тоест вече имаме 18 % доходност.Сега и главницата да върне, пак берекет версим..
    oskar не за половин година ,а точно за два месеца е платил....и когато момчето е трябвало да вземе за май (трета лихва ) ами ела другата седмица..Типично за Понци схема към края на живота й....
    Пеца имам едни парици , но по-малко от 10 % месечно не ги давам , ще ги вземеш ли ? около 100 хил евра са ..пиши ми на лс

А добро утро на всички

Коментар

• Perni4anin

Ако няма пари , дават ли му да си плати дълговете ?Свържи ги с такива адвокати или фирми.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Човече, намери си добри адвокати, защото работата е много лоша. Финанс 5 АД няма запори поради простата причина, че веднага след учредяването му, ПК и другите акционери са "продали" акциите си на анонимни лица. Прегледай досието във фирмения регистър и ще видиш, че акциите са "на приносител". Всъщност това няма значение, защото акционерите в едно АД не отговарят за задълженията му. Като го знам Пешо Лъжеца, най-вероятно АД-то няма и никакво имущество, така че дори да си извадиш изпълнителен лист, съдия изпълнителят ще хване на босия опинците. Просто няма да има с какво да се издължат. Явно Финанс5 АД е умишлено създадено кухо дружество с цел осъществяване на най-разнообразни измами. Най- добре е да сигнализираш в полицията за измама.

"Или да продадеш дълга на някоя мутренска фирма.
        "

Мога да препоръчам Пернишки фирми или частни консултанти от Перник. За 3 бона, събуждат човек след 10г. кома.
        ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Петре,Петре,каква я пак забърка
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Петър Караиванов R.I.P http://www.vbox7.com/play:5f150949 http://87.121.59.2/play:1645d779 http://www.youtube.com/watch?v=swXFlEs8sKc

Коментар

• Първоначално изпратено от mi6omisho Разгледай мнение
              Защо намесвате, момичето?
              Мисля че г-н Караиванов е добър анализатор, добър журналист, освен това, като член на ДСБ е и човек с десни убеждения, а тука го нападат жалки комунистчета и ДПС кадри.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• North

Няма как да знаеш как ще завърши инвестицията. Я си представи че утре разкрият , че испанците са си продали ДЦК при аукциона..показния дето го фабрикуваха на банки които в замяна получават и още нещо..някаква облага. Хващат ги , Испания се надява да се финансира от пазарите и да поддържа бюджетния си дефицит с пари от тях , да разработи..зариби инвеститотори на които работата им е сигурна понеже ЕЦБ накрая ще купи тези книги като се олеят..НО този план пропада..почва цъфтеж и еврото полита в пропаста. Курса му в следващите 48 часа вече е под 1.16 , ЕЦБ почва да се притеснява , включва се с продажба на евра за да се запаси с други валути , които да стовари на главите на тези които продават еврата. Курса за месец вече е леко над паритета спрямо долара , ЕЦБ изстрелва залпово каквото е насъбрала...обаче става ясно че Обама печели изборите...еврото пак полита в пропастта..Човека има въпросната сграда , да му мисли тоя който държи еврата.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Q10

Няма правила. Оттатък зад океана един който прави компани които търсят злато 8 пъти се провалял.Това ми го разправя негов инвеститор...и на 9 път той ги събрал и станал човека и се извинил и казал че това е края и спира с опитите.Станал някакъв и казал - вярно загуби ни много пари , но май си почтен човек - опитай пак ! Навили се да съберат пари и този път компанията открила злато. Продал компанията и те спечелили 5-6 пъти вложените в всички компании до момента пари. Чукаш в Гугъла преди да е открил този злато и какво ще ти пише там - не намира ! Истината към момента не е истина в бъдеще време.Става въпрос за събитие в бъдеще време - ЩЕ му върне ли Петър парите ? Ще спечели ли ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

• По ирония, последните 4 часа се опитвах да обясня на един човек огромните рискове, които крие решението му да "инвестира" твърде солидна сума пари в "довършителните работи" на един куц недовършен апартхотел в един продънен курорт. А иначе от самолет е видно, че "бизнес-партньорите" му - селски търгаши, превърнали се в строителни "предприемачи" го гледат в ръцете за да му дръпнат паричките щото ипотеката им вече гори от всякъде а продажби - йок.

Но, човекът твърдо решил, и направо се сърди, че се опитвам да го разубедя да направи инвестицията на живота си. Така че, неведоми са мотивите, които карат някого да похарчи голяма сума пари. Неведоми и далеч не винаги рационални.

Коментар

• bertram

Не го познаваме чак толкова добре.Те обаче в случая и двамата са си го търсили , викали са белята да дойде. 36% нискорискова и фиксирана доходност !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Правило №1 поне за мен е чукни му първо именцето в гугъла и виж какво ще излезе.Порови малко,почети,пък после си помисли дали да правиш бизнес с този човек. Ако трябва се логни във фейсбука и му разгледай профила- и от там могат да се научат доста неща.
                        В края на краищата става въпрос за пари,спечелени с труд.После и да ревеш по форумите файда йок. Записната заповед също не те спасява-имал си,дал си....иди сега гони Михаля

Коментар

• valio1900

Никога не съм твърдял че мога да се самоконтролирам. Модераторските права си почиват , човешко е.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Не се ядосвай Петър е класическа издънка , по скоро да му влезеш в положението и да не му намираш кусур.
                            Погледни от последните 10 поста колко са твои. Трудно ми е да вярвам, че човек като теб може да се самоконтролира, но си мисля, че на хората с модераторски права това им е работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Яд те е че плюеше по оптимистично настроените на БФБ нали ! Аз на него не се ядосвам , ядосвам се на тези които позволяват подобен пазар да се "саморегулира".Тях ако питаш утре ще оставят и уличното движение на саморегулация и ще изключат и светофарните уредби да не светят че може да заслепят шофьорите.
                              Не, не ми пука за нагъзаки и БФБ-то. Петър е непочтен и от там тръгва всичко. А който му се е вързал...ако беше потърсил в гугъл и попрочел малко тук нямаше да се чуди дали ще си види парите.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• bertram

Не се ядосвай Петър е класическа издънка , по скоро да му влезеш в положението и да не му намираш кусур.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X