IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Черкезов

Първоначално изпратено от Черкезов
    Първоначално изпратено от supertrader
    Колко много финасови активи управляваш - 1000 , 2000 или 10 000 ?
    Това бяха джобни пари за мен, не ми се говори...
    Правило номер едно - Бъди искрен поне със себе си! Щом не ти се говори значи не са джобни... Ако ще рискуваш пари за да печелиш пари, рискувай и ги губи с усмивка. Знай че ако сспечелиш някакви пари то е защото някой нещастник ги е загубил... Това е форекса... Не създава стойност, само я преразпределя!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Това бяха джобни пари за мен, не ми се говори...
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Това е без значение. Важното е да рискува такива пари, че дори да ги изгуби всичките това да не се отрази на стандарта му и начина му на живот.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex Master

То задължително ама като го спрат , не вярвам да спре . Всяко спиране е равно на самоубийство пък кой е самоубиец - всеки се бори. Заложено е от главния програмист.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Черкезов

D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи

Първоначално изпратено от Forex Master
              Някой знае ли стратегия която ще ми изкара примката от врата?!
              ...
              започнах да губя на Форекс големи суми
              Рискувай по-малки суми. Ако и тях губиш, намали ги още.... В крайна сметка ще видиш кой риск е удобен за твоята психика. Ако няма такъв то не си за тази работа.

Ако си изгубил големи пари и смяташ да рискуваш още повече за да си ги върнеш по-бързи то това е най-пагубната пътека... Това е хазартната болест. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да спреш в такъв случай.
              Браво - добре го рече.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

...
                започнах да губя на Форекс големи суми
                Рискувай по-малки суми. Ако и тях губиш, намали ги още.... В крайна сметка ще видиш кой риск е удобен за твоята психика. Ако няма такъв то не си за тази работа.

Ако си изгубил големи пари и смяташ да рискуваш още повече за да си ги върнеш по-бързо то това е най-пагубната пътека... Това е хазартната болест. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да спреш в такъв случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                  Благодаря! Мисля че се шегуваш с мен!
                  Бе не те бъзикам, бе... другите бъзикат, но аз не гавря с човек, дето е закъсал по някакъв начин...

Коментар

Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
                    Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
                    Черкезов
                    Да си беше останал биохимик-иноватор. За къв ти беше тоя форекс ??? Това е работа за физико-математици

Коментар

• Ти до сега даваше акъл, не знаеше какво е RM, М0 и т.н, сега акъл искаш!! Беше голяма работа, мерцедеси, не знам какво!!!!
                      Ами като си гола вода, както 99,9% от всички тук, поне чети какво ние пишем и то безплатно!!!

Има една такава поговорка:
                      Кажи ми кой ти е брокера, за да разбера какво знаеш и можеш!!!

Ама едно ще ти кажа за твое успокоение:

Ако беше инвестирал в Софикс на БФБ преди 6 месеца, до сега да си загубил над 30% от парите си в долари!!!!!!

Поздрави и успех!

Коментар

• 1. Откажи се и тегли кредит ако парите не са твои
                        2. Откажи се и инвестирай на бфб (там пак ще загубиш, но не толкова бързо колкото на форекс)
                        3. Не се отказвай и губи още
                        ************************************************** *********************

Това са безплатни съвети

Успех
                        if u don't know...now u know

Коментар

• Благодаря! Мисля че се шегуваш с мен!
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Бягай оттам и влезай на БФБ - след време ще наваксаш загубите и сосно ще спечелиш.

Коментар

• Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Ще се реванширам на момента! Управлявам много финансови активи, които намаляват с всеки изминал ден...
                              Трябва ми мощно скалпираща стратегия, която да работи на мета трейдъра на Адмирал!
                              Черкезов
                            Working...
                            X