IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги спасявайте ме, започнах да губя на Форекс големи суми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега, едно е да коментирате бота, друго е да се уливате в диалози с тинейджъра, който се опитва да изкара леф от въздуха. Успамихте темата.
    Важно е да се отсее същината, а вие се забатачихте в сърцевината на непостоянството.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Хора, скъпи колеги и съмишленици, очаквах тук да се споделят стратегий за търговия, а не да се пишат глупости.

Черкезов
      Колега, това което важи за експертните системи важи с пълна сила и за механичните системи. Това не са глупости, а фундаментални неща. Глупостта е, че си в това състояние да молиш за помощ, защото си прескочил няколко стъпала в развитието си на трейдър. Гледам, че ПК използва един мой любим лаф, който е особено актуален в твоя случай: недей да казваш хоп преди да си скочил. Много кураж и глупост са нужни, за да решиш, че можеш да управляваш сериозен фин. ресурс по начин, който не се е доказал във времето. Дръж се с уважение към останалите, защото никой не е длъжен да ти помага, а в случая моите излеяния са в отговор на твоята молба:

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Караиванов, стига си се заяждал, така няма да ме привлечеш за клиент.
      Исках да коментирате стратегията-робота на колегата!
      Сега започвам да си спомням защо спрях да чета и да пиша в този форум - прекалено малко са хората, които сериозно вникват в нещата. Всеки иска да убие рибата за ден-два и после милионер. Всеки, който на късмет е изкарал някой лев в началото започва да се мисли за форекс гуру, а скоро след това квичи като ранено куче, а като се опитваш да помогнеш почва да те лае.
      Работа и заплата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Хора, скъпи колеги и съмишленици, очаквах тук да се споделят стратегий за търговия, а не да се пишат глупости.

Черкезов
        акций ?

Коментар

• Хора, скъпи колеги и съмишленици, очаквах тук да се споделят стратегий за търговия, а не да се пишат глупости.

Черкезов
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
            Истински доказано печеливш робот не се продава, а с него се управляват собствени и чужди пари, защото стане ли веднъж обществено достояние(декомпилирането е много лесно, ако не е в DLL основния код,а дори и тогава има лечение) трудът ти отива на вятъра, а в моя случай бая съм се потрудил.
            Напълно съм съгласен с теб. Преди време правихме една подобна дискусия.
            За да продаваш ЕА изобщо не ти трябва да имаш работещ такъв. Нужни са съвсем други неща - впечатляващи бектестове, стейтмънти, "благодарности" от юзъри, много добра реклама, читав сайт, SEO и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
              Аз си намерих парите и от 1 юли почвам на риъл. Няма да го продавам бота , забравете. Като губите тези пари за месец-два не го обсъждате с никого, а тука го направихте на проблем(някой де) хем ви предлагам нещо реално. Айде губете си спокойно. И стейтмънти няма да ви пускам, щот не съм ви длъжен. Отворковци - разработки имал тоз от Варна, дай да видим отчет бе пич макър и на бек тест да е ай дай и да е твой - тинтири - минтири , слагат по 50 осцилатора и чакат пазара да им каже НА. НА ама на-ни-на Ай свободно !
              Приятел, аз не мечтая за провала ти. Това, което се опитвам да направя е да те предпазя от самия теб, защото виждам, че в главата ти вече ядеш пържена риба, а тя реално е още в дълбините на океана. Искам да ти кажа, че няколко бектеста и един месец форуърд тест не са достатъчни, за да заложиш ТРУДНО изкарани с труд пари, защото после много боли. Имай едно нещо предвид, ако имаш 10 000 лв в сметката и загубиш 50% ще ти останат 5 000, а за да ги направиш отново 10 000 трябва да направи 100% доходност. Мисли с главата си и не мечтай толкова много, защото успешен робот не се прави за месец-два, а е плод на доста повече труд и време. Минавал съм по твоя път вече много пъти и съм се парил от ентусиазма и мечтите ми. Сега вече залагам реални пари само на сериозно доказали се системи.
              Има една приказка: глупаците се учат от грешките си, а умните от грешките на другите. Така че не бъди глупак и не бързай толкова много, пазарът няма да избяга, ще го има и утре и догодина. Изтествай си по-обстойно системата на демо сметка, изчакай да видиш какво ще стане при сериозен тренд и тогава вече ако печели спокойно мятай парата и го продавай. А за моите разработки не бери грижа, защото аз не се опитвам да ги продавам. Истински доказано печеливш робот не се продава, а с него се управляват собствени и чужди пари, защото стане ли веднъж обществено достояние(декомпилирането е много лесно, ако не е в DLL основния код,а дори и тогава има лечение) трудът ти отива на вятъра, а в моя случай бая съм се потрудил.
              Работа и заплата?

Коментар

Аз си намерих парите и от 1 юли почвам на риъл. Няма да го продавам бота , забравете. Като губите тези пари за месец-два не го обсъждате с никого, а тука го направихте на проблем(някой де) хем ви предлагам нещо реално. Айде губете си спокойно. И стейтмънти няма да ви пускам, щот не съм ви длъжен. Отворковци - разработки имал тоз от Варна, дай да видим отчет бе пич макър и на бек тест да е ай дай и да е твой - тинтири - минтири , слагат по 50 осцилатора и чакат пазара да им каже НА. НА ама на-ни-на Ай свободно !
                Що ми се струва,че си едно от раздвоенията на черкезов????

Коментар

• Аз си намерих парите и от 1 юли почвам на риъл. Няма да го продавам бота , забравете. Като губите тези пари за месец-два не го обсъждате с никого, а тука го направихте на проблем(някой де) хем ви предлагам нещо реално. Айде губете си спокойно. И стейтмънти няма да ви пускам, щот не съм ви длъжен. Отворковци - разработки имал тоз от Варна, дай да видим отчет бе пич макър и на бек тест да е ай дай и да е твой - тинтири - минтири , слагат по 50 осцилатора и чакат пазара да им каже НА. НА ама на-ни-на Ай свободно !

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                    1. ако го продаде на всички по 4000Е едва ли ще го интересува какво ще стане с пазара.

2. и 100 човека да се изредят да му повтарят едно и също той пак няма да го разбере докато сам не стигне до изводите, които се опитвате да му налеете в главата. Само че то ако ставаше с наливане...ехееееее.
                    1. То наистина ако го олъха на достатъчно хора няма да му пука за пазара. Просто исках да кажа, че колкото по го продава по няма да работи бота, т.е. нищо няма да продаде

2. Е за това - болезнено си прав човече
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Ми добре, ако се наложи ше поработя и без туй баща ми 8 години строи къща и аз съм бачкал на строежа, ма аз пиша програми на 2 фирми и сега си изкарвам малко пари от тях и им поддържам машинките и им превеждам ма много рядко иначе от преводите се печели гот. След някоя година ше видя кво ше правя сега съм запален по тоя моя бот и ше се опитам да понапечеля от него. Пък за паричките като не те устройва здраве да е то във форумите в англия, щатите и германия дето съм се регнал почти всички губят доста пари като чета аз само предлагах на тоя 4еркезов да му помогна ма вий като сте си насмогнали нема проблеми. Ай печелете си.
                      виж си ЛС
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        Ако може и аз да се изкажа на кратко. Форекс продукт не произвежда, там се въртят едни парици които си сменят собственика. Сам по себе си трейдъра не "прави" пари там, а ги "взема" от други като него. На Форекс парата се преразпределя, а не се умножава. От това следва да се замислим, че няма как да има универсална печаливша система, предвид и факта, че пазара се движи единствено и само от СТРАХ и АЛЧНОСТ. Всички тези статистики които всеки от нас си прави водят до погрешни или успешни прогнози само заради това, че ВСЕКИ ги прави. Малцината които имат по - различно мислене, или както аз бих казал, ЗДРАВИ НЕРВИ, присвояват париците на овчето стадо. Така, че освен ако не направиш някакво уникално AI не виждам как може да ти сработи какъвто и да е бот.

А и помисли. Да речем правиш бота. Пускаш го за 4000Е купува народа. Всеки купува. Има го и на пиратски сървъри. Един вид всички от стадото се сдобиват с него и започват да печелят.

Ама от кого? ........
                        1. ако го продаде на всички по 4000Е едва ли ще го интересува какво ще стане с пазара.

2. и 100 човека да се изредят да му повтарят едно и също той пак няма да го разбере докато сам не стигне до изводите, които се опитвате да му налеете в главата. Само че то ако ставаше с наливане...ехееееее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2 Разгледай мнение
                          Fx bot,
                          от доста време се занимавам с автоматизирана търговия....
                          Varna2, аз пък почти нищо не разбирам от ЕА, обаче всяка точка в поста ти ми звучи много смислено и логично.
                          Евалла за добре изложения пост.

Коментар

• Ако може и аз да се изкажа на кратко. Форекс продукт не произвежда, там се въртят едни парици които си сменят собственика. Сам по себе си трейдъра не "прави" пари там, а ги "взема" от други като него. На Форекс парата се преразпределя, а не се умножава. От това следва да се замислим, че няма как да има универсална печаливша система, предвид и факта, че пазара се движи единствено и само от СТРАХ и АЛЧНОСТ. Всички тези статистики които всеки от нас си прави водят до погрешни или успешни прогнози само заради това, че ВСЕКИ ги прави. Малцината които имат по - различно мислене, или както аз бих казал, ЗДРАВИ НЕРВИ, присвояват париците на овчето стадо. Така, че освен ако не направиш някакво уникално AI не виждам как може да ти сработи какъвто и да е бот.

А и помисли. Да речем правиш бота. Пускаш го за 4000Е купува народа. Всеки купува. Има го и на пиратски сървъри. Един вид всички от стадото се сдобиват с него и започват да печелят.

Ама от кого? ........

Първоначално изпратено от FX bot Разгледай мнение
                            Добре, разбирам те, ама нали ти казвам че аз сега съм го пуснал да работи на демо сметка ще го видя кво прай при динамичен пазар. После ще го пусна и на реална сметка-пари съм си уредил плюс от 2 години дето съм си спестил. Като пусна стетмънта на реална сметка ще видим бачка ли или не. Пък за дългия тренд, явно и на тебе ти куцат нещата щото аз съм си написал две ботчета дето ми смятат статистика за всяка двойка на база интерполационния метод на различни фреймове и мога да ти кажа за всеки месец къде ше бачка най добре бота и там си го пускам, няма да я карам като кон с капаци я. Аз толко бач съм вложил ще рискувам бе! Има и друго да ти кажа, бота ми заделя провизионен фонд аз съм си го измислил като чета писани работи по форумите най-добрите играчи си теглят парите и не си ги остават да търгуват с тях през цялото време в акаунта, аз това съм си го направил в бота. Тъй че съм помислил за тез дълги трендове без корекция. Пък ако някой се намери да плати за бота добре ако не аз ще си спечеля като го пусна ако не печели спирам го връщам парите и толкова. Ама нали го тествам и тъй и тъй и пак си печели. Той има и 10 променливи дето може да си играйш с тях, ма при оптимизациите си показва.Ааааа и аз кво съм казал че съм са държал нахакано бе?
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              Ми щот такива сделки дето искаш да правиш обикновенно минават по банков път.Като ми го пратиш на флашка къде ти е гаранцията,,че ще си вземеш парите?Май ще трябва да поизчакаш преди да започнеш да ставаш милионер или както някой те беше посъветвал ,не е лошо да поработиш една седмица на някой строеж да усетиш мириса и цената на паричките.
                              Ми добре, ако се наложи ше поработя и без туй баща ми 8 години строи къща и аз съм бачкал на строежа, ма аз пиша програми на 2 фирми и сега си изкарвам малко пари от тях и им поддържам машинките и им превеждам ма много рядко иначе от преводите се печели гот. След някоя година ше видя кво ше правя сега съм запален по тоя моя бот и ше се опитам да понапечеля от него. Пък за паричките като не те устройва здраве да е то във форумите в англия, щатите и германия дето съм се регнал почти всички губят доста пари като чета аз само предлагах на тоя 4еркезов да му помогна ма вий като сте си насмогнали нема проблеми. Ай печелете си.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Ми щот такива сделки дето искаш да правиш обикновенно минават по банков път.Като ми го пратиш на флашка къде ти е гаранцията,,че ще си вземеш парите?Май ще трябва да поизчакаш преди да започнеш да ставаш милионер или както някой те беше посъветвал ,не е лошо да поработиш една седмица на някой строеж да усетиш мириса и цената на паричките.
                                +1 Това е най- разумното наистина.

Коментар

Working...
                                X