IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новакът

Пуснато на: Сря Сеп 24, 2003 7:18 pm Заглавие: Forex за начинаещи

--------------------------------------------------------------------------------

Това като мъдрост е така, но аз питам нещо конкретно. Въпреки, че вместо "попитам" съм написал "поРитам".

Чувал съм мнения, че влизане с 15% от капитала е рискова игра. Така ли е?

И още нещо. Има ли литература относно стратегиите за търговия на руски или български език?
    Явно малоумника ме бърка с някой ... [/quote]
    ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
    ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
      за справка 75 е годината от която се занимавам с борсови операции)
      хахахахх е тук уби прасето с голи ръце
      то не бяха деривати,то не бяха фючърси ,то не беше следене на графики на няколко монитора сега и това вече ми доиде в повече хаххаха

Печелиш наградата форумен СМЕШНИК - 2010 година !

Коментар

Ти си малоумен ПРИМАТ, провери си нещата, преди 4 месеца не съм писал никъде другаде освен във форума на Finance5 ( за справка Novaka75 - за справка 75 е годината от която се занимавам с борсови операции) , ти си ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ СЪС СЕРИОЗНИ ФИЗИЧЕСКИ И МОЗЪЧНИ НЕДЪЗИ.

П.С. : Нямай никакво съмнение, всички с изключение на онези 91 човека, с които си пиша от форума ти вЕрват , семе НЕгодно (Zal_negodnik). Ей заради такава слабоумна , злобна сган в БГ нещата вървят ... ама назад ! ... "мноооого мъка има на този свят"
        хахаха Новака76 тря да ти давам по некои лев където ме развеселяваш
        то така и така от форекса няма да спчелиш нищо
        Спокоино ,без нерви .....седни и дишаи дълбоко ...изпии една чаша вода
        Нервите не водят до добра игра хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от radkoT
          Още повече такива смешници които са почнали да търгуват МИНАЛАТА година за пръв път на реална сметка и не знаеха жаргоните имена на повечето двоики !!!!
          И сега 1г по късно ми се правят на играчи продаващи сигнали и търгуващи с деривати .... Такива като него съм ги гледал ,гледал гледал та чак ми е писнало да ги гледам.
          Така че верваи ми ,мога да отсея кои е играч и кои е смешник
          Ти си малоумен ПРИМАТ, провери си нещата, преди 4 месеца не съм писал никъде другаде освен във форума на Finance5 ( за справка Novaka75 - за справка 75 е годината от която се занимавам с борсови операции) , ти си ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ СЪС СЕРИОЗНИ ФИЗИЧЕСКИ И МОЗЪЧНИ НЕДЪЗИ.

П.С. : Нямай никакво съмнение, всички с изключение на онези 91 човека, с които си пиша от форума ти вЕрват , семе НЕгодно (Zal_negodnik). Ей заради такава слабоумна , злобна сган в БГ нещата вървят ... ама назад ! ... "мноооого мъка има на този свят"

Коментар

... защото и аз му проверявях е така за спорта сделките за 1 седмица и имаше ОЧЕВАДНИ несъответствия
            Така че някои смешник като почне да се прави на голям играч а и да лъже аз съм длъжен да се намеся
            Капиш ?
            Уродливото семе е пак на чужда линия, очакваме содомични изцепки ... И ТАКА - ЗА ДА НЯМА ЛЪЖА В ТЕМАТА, СЛЕД КАТО СИ "ПРОВЕРЯВАЛ" СДЕЛКИТЕ МИ МОЛЯ ПОСТНИ ЕДНА - САМО ЕДНА СДЕЛКА , КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА РЕАЛНО ВРЕМЕ ..... САМО ЕДНА ! Няма да го направиш, защото си не radko , ами мнооооооооооооооого РЯДКО .... Когато и да те изтърси човек все ще е късно !

Коментар

• Още повече такива смешници които са почнали да търгуват МИНАЛАТА година за пръв път на реална сметка и не знаеха жаргоните имена на повечето двоики !!!!
              И сега 1г по късно ми се правят на играчи продаващи сигнали и търгуващи с деривати/Та тоя глупак даже не знае значението на тая дума дериват / и т.н. и след няколко месеца след поредния фалит потъват в дълбините
              Такива като него съм ги гледал ,гледал гледал та чак ми е писнало да ги гледам.
              Така че верваи ми ,мога да отсея кои е играч и кои е смешник

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                а подхвърлянията ви само да ме дразнят.

Успех.
                слабо ме интересува теб или които и да е друг кво, как и кого го дразни.
                Премествам анакондата в другия крачол
                Провери си сметките пак защото и аз му проверявях е така за спорта сделките за 1 седмица и имаше ОЧЕВАДНИ несъответствия
                Така че някои смешник като почне да се прави на голям играч а и да лъже аз съм длъжен да се намеся
                Капиш ?

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka76
                  За мен е по-сложно защото търгувам с повече от една сметка(т.е. сделките , поствани тук) , а и през тях търгувам с опшъни, акции и някои други деривати и картинката няма да е реална.
                  бря ,бря
                  нямаше ме известно време а цирка е бил пълен
                  Абе вие по-младите в тоя форум голям зор ве. Novaka76 поства сигналите си в почти реално време. Аз даже си загубих един до обяд да извадя статистики на цялото начинание и отдоло да обобщя защо печели даже мислех да се пробвам да си представя точно как си гради графиките но реших че няма смисъл да влизам в чак такива детайли.

Естествено резултатите му са повече от добри при това на жива търговия.

Много интересно radkoT и SC дали могат да се похвалят със статистики поне малко близки до тези на Novaka76 Ако не можете по-добре гледайте темата без да коментирате. На мен поне ми е достатъчно интересна за да я следя с интерес а подхвърлянията ви само да ме дразнят.

Успех.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

За мен е по-сложно защото търгувам с повече от една сметка(т.е. сделките , поствани тук) , а и през тях търгувам с опшъни, акции и някои други деривати и картинката няма да е реална.
                    бря ,бря
                    нямаше ме известно време а цирка е бил пълен

Коментар

• Първоначално изпратено от
                      Пичове,не замърсявайте готината тема,писма ми да ви чета простотиите,искам да следя супер сделките на Новака76 и ако може и аз да прихвана нещо от него,а не от вас,селяндури такива!!!
                      И кво ще прихванеш ТИ селянино на едни голи сделки ? хахаха
                      а супер сделките ти са в твоята и неговата ТЪПА глава само

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
                        Първоначално изпратено от йосиф
                        Ptj..много от рано взе да се напиваш ,което от своя страна те прави особенно агресивен .Тези 1500 лева дето си ги дал на Делтата не ги мисли вече, пиши ги бегали .Но успокой малко нервите и не се сърди на другите ,че си пълен нещастник.
                        Гриша,

Голям мераклия си да се заяждаш. Веднъж те предупредих, че белите ти коси няма да те спасят, но май си забравил. Гледай си бизнеса и по-малко се яж с мен.
                        ех че си мухльо....затваря си еврата

Коментар

• 135. Сел стоп при кабела от 5375 стоп на 5490 таргет 5130 Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
                            Първоначално изпратено от йосиф
                            Ptj..много от рано взе да се напиваш ,което от своя страна те прави особенно агресивен .Тези 1500 лева дето си ги дал на Делтата не ги мисли вече, пиши ги бегали .Но успокой малко нервите и не се сърди на другите ,че си пълен нещастник.
                            Гриша,

Ти зорлен си просиш боя и накрая ще си го получиш. Имай късмет лятото да дойда в Несебър и тогава ще видим кой кой е.
                            Не си ли нещастник ве Павка кажи ми..защо ги слагаш лимитите и стоповете като два-три часа по-късно и вече си аут.Късмета на демото тук едва ли ще те споходи.Делтата са с 1500 лева по богати...да им е честито...
                            btw чакам те в несебър още сега да ми погостуваш нещастнико.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                              Гриша,

Голям мераклия си да се заяждаш. Веднъж те предупредих, че белите ти коси няма да те спасят, но май си забравил. Гледай си бизнеса и по-малко се яж с мен.

Коментар

131. Къса в лира/йена от 138.93 стоп на 140.40 таргет 137 Успех !
                                Позиция 131. Затворена на ниво 138.83 +10 пипса Успех !

Коментар

Working...
                                X