IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Система за начинаещ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bokogega, остави картофите, че покрай тях се подсеща човек за кебапчета и кюфтета и пържоли пък покрай тях и за пиене и хапване пийване за жени и става еднаааа.....

за времевите интервали, и въобще за останалите въпроси, то няма какво повече да се пише. Има предостатъчно изписана литература по тези въпроси и аз самият не виждам смисъл да се пише. Едно и също нещо колкото и да се повтаря то все си е то.

Поздрави !
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
      Говорейки за начинаещи.

Ето и моето мнение според мен никой начинаещ трейдър не трябва да търгува на нещо по-ниско от 1час графика при абсолютен минимум 1 час.

Не трябва да търгува с акаунт по-голям от минималният възможен за брокера при който търгува.

Не трябва да търгува с позиция по-голяма от минималната възможна при брокера които използва.

Това в продължение на поне 3-6 месеца ако след това има полужителни резултати в поне 60% от месеците и като цяло е на печалба вече може да почне да търгува с нормални размери. които процентно да съответстват на старият му акаунт. И тн и тн.

Това е моето мнение за това как се става трейдър. Ама истински такъв.

Успех на всички.
      По добре е даже да не стъпва на часовите графики,защото това е все едно да вземеш 10тона картофи от Самоков на 40ст.и то на "вересия" и да ги закараш в Софияи да ги продадеш на 1.50,просто няма как да стане.По добре е да да си платиш 10-та тона и да ги продадеш 50-55ст.С други думи 1000лв.акаунт 1лот позиция и да не се притесняваш от 200-300лв загуба
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
        Да, работи, затова е и направена, но тази система ще му даде просто някакви шарени линийки които е доста вероятно да не знае какво значат. Това е първото.Второ вместо да следи директно цената той ще гледа някаква усреднена стойност преизчислена с формули и т.н. ще вижда постоянно някакви сигнали, които я ги има я ги няма. В главата му ще стане мармалад, защото при толкова много драсканици това става. А това което му изброи да гледа стохастик осма дивергенции обръщащи кендъли и всичко това да го следи и на четери и дневна графика(което съм почти убеден че няма да го прави а директно ще се впусне на 5 минутката) определено само ще му размъти картината която и без това не вижда защото като начинаещ още няма изграден поглед върху графиката
        И такива работи.
        много точно го каза,бях пуснал тема за различните времеви интервали,но за съжаление професорите не искат да пишат по нея не ,че ми пука ,но ще е полезно.
        П.П Става мармалад и то от различни вкусове и не можеш да разбереш какви плодове са сложени в него.Успехи Вам
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• ...има една суперпроста и суперуспешна система, отваряш(затваряш) позиция при свръхизкуп(прод) и фрактал, видими на поне два тф,успех
          自由西藏

Коментар

• Говорим на един и същи език.Успехи от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik
              За да печелиш трябва да имаш стратегия и желязна дисциплина . Тази стратегия не изисква дълго стоене пред монитора а в същото време е доста печеливша . Начинаещия треидър неминуемо ще направи своите грешки колкото и съвета да получи .
              Това за грешките мисля че и професионалистите ги правят. Така че е нормално. Ако успееш да предпазиш някой от едни грешки със сигурност ще допусне други няма начин просто.

Част от придобиване на опита е чрез допускане на грешки.

Успех.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• За да печелиш трябва да имаш стратегия и желязна дисциплина . Тази стратегия не изисква дълго стоене пред монитора а в същото време е доста печеливша . Начинаещия треидър неминуемо ще направи своите грешки колкото и съвета да получи .

Коментар

• Говорейки за начинаещи.

Ето и моето мнение според мен никой начинаещ трейдър не трябва да търгува на нещо по-ниско от 1час графика при абсолютен минимум 1 час.

Не трябва да търгува с акаунт по-голям от минималният възможен за брокера при който търгува.

Не трябва да търгува с позиция по-голяма от минималната възможна при брокера които използва.

Това в продължение на поне 3-6 месеца ако след това има полужителни резултати в поне 60% от месеците и като цяло е на печалба вече може да почне да търгува с нормални размери. които процентно да съответстват на старият му акаунт. И тн и тн.

Това е моето мнение за това как се става трейдър. Ама истински такъв.

Успех на всички.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Да, работи, затова е и направена, но тази система ще му даде просто някакви шарени линийки които е доста вероятно да не знае какво значат. Това е първото.Второ вместо да следи директно цената той ще гледа някаква усреднена стойност преизчислена с формули и т.н. ще вижда постоянно някакви сигнали, които я ги има я ги няма. В главата му ще стане мармалад, защото при толкова много драсканици това става. А това което му изброи да гледа стохастик осма дивергенции обръщащи кендъли и всичко това да го следи и на четери и дневна графика(което съм почти убеден че няма да го прави а директно ще се впусне на 5 минутката) определено само ще му размъти картината която и без това не вижда защото като начинаещ още няма изграден поглед върху графиката
                    И такива работи.
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Системата работи това е важно . Валутната двоика която търгувам е британски паунд долар . Осцилатора стохастика е с настроики 14 3 5

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik
                        Система базирана на осцилатора стохастика.Изчакваш на дневна и четири часова графика стохастика да падне под 10 или да качи над 90. Добре е при затваряне свеща да е обръщаща. Допълнително потвърждение дивергенция при индикатор ОСМА на четири и едночасова графика . Поздрави и успех.
                        И това се базира на логиката че ако е паднал под 10 не може да падне още три пъти по толкова нали

Коментар

• Система базирана на осцилатора стохастика.Изчакваш на дневна и четири часова графика стохастика да падне под 10 или да качи над 90. Добре е при затваряне свеща да е обръщаща. Допълнително потвърждение дивергенция при индикатор ОСМА на четири и едночасова графика . Поздрави и успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2
                            Хубаво оспамихте темата : )
                            Аз искам да благодаря на Bnight за полезните съвети и сайтове. http://www.babypips.com/school/ наистина е много добър.
                            Да това е най-ценият сайт Поздрави и ти желая много успехи на пазара. Ако имаш други въпроси насреща съм да помогна.

Успех.

Коментар

• Хубаво оспамихте темата : )
                              Аз искам да благодаря на Bnight за полезните съвети и сайтове. http://www.babypips.com/school/ наистина е много добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                                ManUtd,

Що подпука плевенската шокла даге ? :-)
                                Щото го е яд че имаме по-хубави жени които с пари се ловят малко по-трудно от тези в Пловдив

Коментар

Working...
                                X