IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="koko"]
    Първоначално изпратено от xemus
    Първоначално изпратено от koko
    Продажба 1,366666666 стоп 1,37066666 цел 1,340444444

това коко е доста по добър сетъп от вилиците .... бон шанс
    Е то при вилиците е пак същото само дето има допускане за малко по-нагоре до къде 368х по принцип
    http://golohoro.hit.bg/7777.png
    аз такова .... привържаник съм на идеята симплисити бът нот ступидити ... ступидоста гледам да я ограничавам и от време на време ми се получава ... инак спор няма че зада се случи едно предсказание трабва няколко метода на анализ да го потвтрдят .... тогава ще си се изпълни от самосебе си ... чудя се .... на тоз етап дето си .... защо си играеш да 4ертаеш .... аз от годинка и нещо съм на пазара и ве4е си виждам доста линийки и .... няма ли да се справяш и на чиста графика .... инак ако е за презентация няква разбирам .... аде че много се разплямпах ... Успех!!

Коментар

• [quote="xemus"]
      Първоначално изпратено от koko
      Продажба 1,366666666 стоп 1,37066666 цел 1,340444444

Е то при вилиците е пак същото само дето има допускане за малко по-нагоре до къде 368х по принцип
      http://golohoro.hit.bg/7777.png

Коментар

• [quote="koko"]Продажба 1,366666666 стоп 1,37066666 цел 1,340444444

Коментар

• Първоначално изпратено от hfhpe
          Коко
          не е ли пробит триъгълника отгоре
          вчера имаше фалшиф пробив отдолу?
          и това да е обръщащ модел
          Зависи коя свещ гледаш за начало - от 17ти 3788- тук изглежда пробит или в случая както аз от 23 ти - 3692 - тук не е пробито - както и пак от 09ти 3839 трендлинийка също

Коментар

• Коко
            не е ли пробит триъгълника отгоре
            вчера имаше фалшиф пробив отдолу?
            и това да е обръщащ модел

Коментар

• Продажба 1,366666666 стоп 1,37066666 цел 1,340444444

Коментар

• Щом Мана го е намерил някъде качено - питайте го с ЛС - защо да се мъча да качвам - колкото пъти пробвам все някаква грешка - на колкото и да ги цепя - ще потърся и аз в нета някъде качено и ако намеря ще пиша - видях тук там да се продава за 170д прекопирано но още несъм го намерил фрии

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                  Ей, голям паяк си, Коко.
                  Зарибяваш хората с Ган-Ман ...
                  WOW, Ман на нивото на Ган ... поздравления

Коментар

• Първоначално изпратено от DB
                    коко каза че ги гледа и че ги е качил всичките
                    И Симеон каза навремето, че ке ни оправи за 800 дни.
                    Между другото аз го намерих целия курс в нета - фрий, с много интересен сърч в Гуглето. Смятам да ви направя услуга и да не поствам къде е.

Коментар

Първоначално изпратено от DB
                      мда точно тази програма е спомената в линка на по предният ми пост и смятам с нея да пробвам като изтегля всички фаилове и видя колко диска са и кой дискове са цели и кои трябва да се съединят че нещо още не ми е ясна цялата картинак
                      Ами преди да сваляш, трябваше да погледнеш имената на файловете в линковете и щеше да видиш, че има само някои части от дисковете, т.е. няма как да ги join - еш.
                      оф не знам, бях го забелязал това, но все пак реших да ги изтегля пак да видим
                      коко каза че ги гледа и че ги е качил всичките

Коментар

• Първоначално изпратено от DB
                        мда точно тази програма е спомената в линка на по предният ми пост и смятам с нея да пробвам като изтегля всички фаилове и видя колко диска са и кой дискове са цели и кои трябва да се съединят че нещо още не ми е ясна цялата картинак
                        Ами преди да сваляш, трябваше да погледнеш имената на файловете в линковете и щеше да видиш, че има само някои части от дисковете, т.е. няма как да ги join - еш.

Коментар

• Аз доста интересни нещица бях открил в един форум - специално по Ган - но този форум е затворено общество от доста време и не приемат регистрации - мен ме изгониха от там преди неколко месеца защото бях раздал ника и паролата си и те засекли дабъл логин - ако някой от вас е член там ме интерисува едно софтуерче да ми даде от там
                          http://friendlytraders.com/

Коментар

• Diskove

Коко много труд си хвърлил за нас - Благодаря ти. Един поклон от Вожда, но предпочитам да ти изпратя малко парички по твоя сметка и да ми ги пуснеш по куриер готови изпечени пък и по-лесно ще ти е. Ако ти харесва предложението аз съм готов да направя донорство- заслужава си!
                            Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава. — Конфуций

Коментар

Ей, голям паяк си, Коко.
                              Зарибяваш хората с Ган-Ман, а им даваш части от файлове да се чудят какво да ги правят. От линковете се вижда, че Диск 1 например има 2-3 части от общо 8 или 9. Така и с другите. И дай splitter/joiner-a с който да се съберат. Hjsplit ли някой друг ли...
                              колкото до Ган винаги може да се научи нещо от някой , ще го видим колко е полезен и колко не е(или по-скоро колко аз не мога да схвана как да ми е полезен)
                              колкото до другата тема да не се връщам да отговарям и там - еми коко верно трябва да си леко откачен че да отговаряш толково спокойно )

иначе коко добре че ги е качил в няколко саита, единият като ми каже много теглиш ела след 1 час отивам към другият и така ги въртя

Коментар

Ей, голям паяк си, Коко.
                                Зарибяваш хората с Ган-Ман, а им даваш части от файлове да се чудят какво да ги правят. От линковете се вижда, че Диск 1 например има 2-3 части от общо 8 или 9. Така и с другите. И дай splitter/joiner-a с който да се съберат. Hjsplit ли някой друг ли...
                                http://hjsplit.en.softonic.com/download

Коментар

Working...
                                X