IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте!
    Миналата седмица цената достигна целта - лъч 1х1 от 1,5046. Очакванията ми са цената да отскочи от този лъч и да продължи низходящият тренд. Доводи за това ми дава графиката на колебанията.

Както виждате ценово корекцията е готова. Недостигат някакви си 3 пипа. Времево не достигат 5 работни дни. Но предполагам всички сте на особено мнение по отношение на времето след като се мотахме толкова с това ново дъно от 7 пипа за 7 работни дни.
    По квадрата (незная дали го използвам правилно) нивото 1,3750 е на синия кръст. Времево това е в понеделник. Възможно е да окаже някъква съпротива и да обърне движението.

От друга страна нека разгледаме графиката с лъчите.

Тук се получи двойно, че и тройно дъно. Цената се движи в канала от лъчи 1х1 от дъната 1,3530 и 1,3436.
    Ако гледаме лъч 1х1 от 1,5046 виждаме, че цената няколко пъти е прониквала по-сериозно. Например до 1,5143. Големината на това проникване я пренасяме с лъч 1х1 от 1,5143. Тук съвсем ви обърках, зная. Защо да не гледаме направо 1х1 от 1,5143? Незная. За мен низходящото движение започна от 1,5046. Там има връх по три-баровата графика на колебанията.
    И така за другата седмица. Отгоре образуващата на канала е на нива 1,3850 до 1,3911. Отдолу образуващата е на нива 1,3573 до 1,3634. Лъч 1х1 от 1,5046 е на нива 1,3750 до 1,3679. Лъчите от 1,4717 не ги разглеждам, защото вече пробихме горния. Ако окаже достатъчна съпротива нормалното движение е да пробием долния, който ни е послужил за подкрепа. Т.е. по-яката подкрепа е чак на лъч от 1,6035 на нива 1,3338 до 1,3313.

И няколко думи за отварянето. Не нека първо за затварянето. На моя чертеж е на 1,3759. Под нивото на лъч 1х1 от 1,5046 - 1,3765. По NetDania е над това ниво. Мога пак да кажа - греда. Следим за отварянето на пазара спрямо важното ниво 1,3750. Предполага, че ще е някъде около него и пак няма да имаме категоричен критерий НА КЪДЕ. Все пак ако е доста (колко?) над това ниво може да предположим покачване или ако доста под - понижение.

Пожелавам ви успехи през седмицата!

Коментар

• A защо никой не казва, че може да атакуваме червеното 1,3826. Хем днес точно му е ред. 81-ви ден...

Коментар

• Абе май и по време съвпада това 1,3750. По сметките ми ще бъде 85-ти ден. По квадрата 86. Ама там около Коледа и Нова година не можах да оправя нещата. Така, че по-скоро понеделник 15.03. и 1,3750??!?

Коментар

• Я тука някакъв опит с SQ9

Важните нива са ми по кръста. Ама това ми е първи опит...

Коментар

• данке Годим

Коментар

• Без чертежче за седмицата няма да мине. Може да си се мотаем на това ниво докато дойде лъчът от 1,5046. Но предполагам, че тази седмица е удобен момент да го стигнем. Например в петък на ниво 1,3765. Тогава там ще се намира и лъч от 1,4717

А нивата на подкрепа ги има на чертежчето. Важните са 1,3450 до 1,3434 и 1,3369 до 1,3344.

Коментар

• Коко гледам този квадрат на Ган и неговите цифри със цветове - много ми допада и ми харесва как е начертан ама не рабирам как се връзва с Индексите или с златото например където стойностите хвърчат над 401 (това виждам е последната цифра в квадрата). Ще ме светнеш ли да започна да се правя на разбирач от квадрата или ще ме оставиш едноок и неук? За форекса от обяснението ти схванах 1,36=136 на квадрата ама за Индексите например 1234 да го гледам като 123 ли или като 234 (последните 3 цифри първата 1-ца я махам за да станат само три числа )? Съжалявам, че ще попишеш ама ме човърка и не мога да намеря отговор. Мерси предварително жив и здрав да си!
                Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава. — Конфуций

Коментар

• koko

Постоянно интервенират по малко и мъчат да го обърнат и то от два месеца месеца , ама виж ги колко са успешни.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• koko

На швейцарците не им пука за франка чак толкова , на тях зора им е да няма люта обезценка на парите за да не се случат опашки да им искат бързо пари на банките им , те ги и нямат и ако стане ще откажат да плащат.Сорос наистина си чеше езика - вкараха го в консолидационен триъгълник еврото към долара и това падане се явява третата вълна в него на месечна , при този тренд нагоре който си го има по устав въобще няма да се учудя да пробие триъгълника и да изпуши към целите му на север.Паунда може би трави интересно дъно на месечна сега спрямо долара. САЩ при този президент ще са бардак , следващия трябва да е някой наркоман за да стане президент на тая страна и чак по следващия ще е нещо като Путин.Шансовете да засмучат капиталите си от Китай в обратната посока са нулеви. Китай когато почнат да им се изтеглят само капитали така ще рипат че може и да им национализират фабриките или пък да ги обложат с големи данъци.Всичко е някаква измама наедро.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• За вълка говоря а той в кошарата ето и слухът се появи

SNB rumored bidding 1.4625 in EUR/CHF

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                        Той Сорос щото има от 1.50 да го бута нагоре та сега плямпа че уж бил за обратното.
                        Мен ми е интересно дали СНБ няма да интервира пак, въобще ми е интересно защо инттервираха предният път - искам еврошвейк да падне още малко и да им видя кво ще правят
                        А Сорос него вятър го вей на бял кон - чеши си езика

Коментар

• koko

Той Сорос щото има от 1.50 да го бута нагоре та сега плямпа че уж бил за обратното.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584
                            Първоначално изпратено от koko
                            Продажба 1,366666666 стоп 1,37066666 цел 1,340444444
                            Коко правиш хубави входове , утре ще е меле с новини от ЕСБ и БОЕ , в петък е пей рола.Невиждам до пей пола в петък къде толкова ще ходи еврото
                            що не ги взимаш тези 50 - 60 пипа дето ти ги дава пазара и то за минути / как се вика /
                            Вчера селл от3585 пак имаше мегдан ....
                            днес на долу 1.3560 -80 ще издържи / предполагам /
                            успех
                            Ко дъ прая оня ден се разбрахме със Сорос да не пускаме юрото над 20 дневна СМА и аз слушам хехе

Чакам 15,15 да видя новинката каква ще е и тогава ще реша брат
                            Успех

Коментар

• Единствено си чертая биг пикчър - другото е ташак - знаеш как е като си наумиш нещо и си търсиш доводи що си прав хехе - здраве да е

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Продажба 1,366666666 стоп 1,37066666 цел 1,340444444
                                Коко правиш хубави входове , утре ще е меле с новини от ЕСБ и БОЕ , в петък е пей рола.Невиждам до пей пола в петък къде толкова ще ходи еврото
                                що не ги взимаш тези 50 - 60 пипа дето ти ги дава пазара и то за минути / как се вика /
                                Вчера селл от3585 пак имаше мегдан ....
                                днес на долу 1.3560 -80 ще издържи / предполагам /
                                успех

Коментар

Working...
                                X