IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека да опитаме със сел 1,31 стоп 1,315 цел 1,235 - бая цел с мижав стоп - а да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци Разгледай мнение
      До колкото разбрах от обясненията на коко за sq9, сега 1.27 се явява кий левъл и ако го пробием, отиваме на 1.39. В противен случай се връщаме в мечия тренд. Добре ли съм го разбрал?
      Ами почти - както ид е - нагоре ключово ниво 1,33 ако не падне 30-27-24 и тнт

http://golohoro.hit.bg/pyramide.png

А иначе сел текущо за мен е удачната стратегия

Коментар

• Ето нивата за следващата седмица.

И табличките с лъчите.
        [CODE]14717
        -15,25 1x5
        20.9.2010 449 13355
        21.9.2010 450 13352
        22.9.2010 451 13349
        23.9.2010 452 13346
        24.9.2010 453 13343
        [/CODE]

[CODE]15046
        -15,25 1x2
        20.9.2010 219 13376
        21.9.2010 220 13369
        22.9.2010 221 13361
        23.9.2010 222 13353
        24.9.2010 223 13346
        [/CODE]

Желая ви много успешни сделки.

Коментар

• И така следващия чертеж.

Цената премина над 1х1 от 1,1876 и вече четвърти ден затваря над него. Т.е. има подкрепа от този лъч. Нека тогава се опитаме да определим възможните цели на покачването.
          Първата възможна и най-вероятна според мен е следващия зелен лъч нагоре. При движението до 1,3332 не можахме да го достигнем защото силите се изчерпаха, но след новата подкрепа от жълтия лъч може да очакваме покачване "поне" до него. Вижте и по-рано как два пъти сме правили движение от жълтия до този зелен. За целта е необходимо да преодолеем съпротивата на ветрилото от 1,3332. Вече втори ден ни спира. Първо 1х2 после 1х3. Е остават още няколко В тази зона се намира и лъч 1х2 (светло син) от 1,5046. Възможно е да достигнем и двата, когато се пресичат. Нагоре следва виолетовия 1х2 от 1,5142 и накрая жълтия 1х4 от 1,6035. След като цената получи подкрепа от жълт "нормално" е да атакува по-горния жълт. Нивата ще ги дам на следващата графика.

Коментар

• Здравейте приятели!
            Да почна анализа, а дали ще го довърша...

Както винаги първо графиката на колебанията.

Мисля, че няма какво да обяснявам. Би трябвало всичко да е ясно. Само да отбележа силния тренд нагоре и последващо закръглено дъно - елементи от възможна чаша с дръжка.

Коментар

• Нивата за седмицата.

Нямах време да пиша анализ. Ситуацията не се е променила много. Следим за зеления лъч. После 1х1 от 1,1876....

Коментар

• Благодаря GoDim !!!

П.П. За мен всяко виждане е важно, но решението за търгуване мое.

Коментар

• В понеделник цената не можа да преодолее съпротивата на зеления лъч и остана "затворена" между двата лъча. Във вторник отвори под лъч 1х1, което ù даде свобода за понижение. В момента няма силни нива на подкрепа освен MurrayMath нивото. Все пак аз бих заложил чак на жълтия лъч...

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                    Много интересни анализи правиш...продължавай така!
                    Какво не си разбрал? Двата лъча образуват зона, която може да е подкрепа или съпотива. В момента цената е вътре в тази зона.

[CODE]11876
                    15,25 1x1
                    06.9.2010 65 12867
                    07.9.2010 66 12883
                    08.9.2010 67 12898
                    09.9.2010 68 12913
                    10.9.2010 69 12928
                    [/CODE]

[CODE]14717
                    -15,25 1x4
                    06.9.2010 439 12923
                    07.9.2010 440 12919
                    08.9.2010 441 12915
                    09.9.2010 442 12911
                    10.9.2010 443 12907
                    [/CODE]

Както виждаш нивото на единия лъч на 09.09 е 1,2913, а на другия 1,2911

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      До четвъртък зеленият лъч е отгоре, а в петък отдолу. Впрочем това няма значение. Важно е дали е подкрепа или съпротива.
                      Много интересни анализи правиш...продължавай така!

Коментар

• До четвъртък зеленият лъч е отгоре, а в петък отдолу. Впрочем това няма значение. Важно е дали е подкрепа или съпротива.

Някои продължават нищо да не разбират от анализте ми, но продължават и да се бъзикат. Много ви моля, като не виждате нищо ценно в чертежите ми, просто ги прескачайте. За мен е важно, че има поне един-двама, които си слагат "едно на ум". "Най-мразим да мразим." Незная за шопа, но аз го казвам.

Пожелавам ви много успешни сделки.

Коментар

• По-общият чертеж днес е линейна графика. Ще говоря само за лъчите на Ганн. По другите анализи има само потвърждаване на възходящата тенденция. Та по лъчите. След 11 дневна борба най-накрая цената затвори над лъч 1х1 от 1,1876. Преди две седмици очаквах бързо да мине отгоре и с негова подкрепа да атакува върха 1,3332. Ситуацията се разви по-бавно и според мен главният въпрос другата седмица ще е подкрепата от този лъч. Цената е само на 20-30 пипа от него. В понеделник американци и канадци няма да работят. Японците бяха затворили при пробива и си мисля че ще си разиграват коня сутринта. От друга страна цената затвори близо до седмичния връх и нищо чудно да започнем новата седница с гап. При това положение ми е много трудно да преценя дали мога да разчитам на пробива. Все пак ето какво мисля. Цената освен, че е близо до 1х1 е близо и до зеления лъч от 1,4717. По принцип би трябвало да го пробием отдолу нагоре и после той да е допълнителна подкрепа преди 1х1. Но какво ще стане в понеделник? Казва ли ти някой?

Та следим за 1х1 и за зеления лъч. Нивата ще ги дам на другия чертеж.

Коментар

• Започвам пак с графиката на колебанията. Мисля стана ясно, че работя с двудневната графика (жълтата). През седмицата се образуваха: нов локален връх 1,2778 и ново локално дъно 1,2625. Дъното се получи в петък при два работни дни с по-високи върхове. След пробива нагоре на локалния връх има нова възходяща тенденция (тренд) по дневната графика. До този момент имаме 308 пипа за 8 дни. Локалният връх на тази тенденция е 1,2896. Цената затвори близко до него. Преминаването над върха потвърждава тенденцията. Обръщане на тренда ще има след пробив на локално дъно.

Last edited by GoDim; 04.09.2010, 16:49. Причина: Локалният връх е 1,2896.

Коментар

• Ето "изпълнението" на анализа.

За сега няма дневно затваряне над лъча. Значи няма пробив. После ще гледам за подкрепа от него и чак тогава ще гледаме колко още нагоре ще ходи цената.

Коментар

• Това, че на чертежа от миналата седмица има ниво, което стана максимумът за седмичния бар си е чиста случайност. Цената можеше да тръгне по друг път и да завърши на друго място. Но за мен е важно да отбележа, особено за подиграващите се с анализите ми, как пред очите ви тази седмица се появи този лъч 1х1 от 1,1876. В понеделник беше само блясък в очите ми, но до петък оказваше влияние на пазара. И както вече писах предполагам, че ще продължава да оказва влияние.

Ето и нивата на важните, според мен, лъчи за другата седмица.

Пожелавам ви много успешни сделки през идната седмица.

Коментар

Working...
                                X