Не искам да съм адвокат на Коко, но нещо много се "разиграха мишките". Пиша в неговата тема защото се казва "седмичен анализ". Няма нужда да има седмичен анализ на този и седмичен анализ на онзи. Ето тука давайте анаизите си. И понеже горе-долу познавам маниера на Коко предполагах, че бързо ще му мине ентусиазма. Има ли значение как се казва темата?
По въпроса за "вървенето" или "невървенето". Трябва да разберете, че Коко просто "знае". Знае как, дори и да има грешен вход, да докара позицията си до +. Ако вие незнаете как, не повтаряйте неговите входове. Абсолютно съм сигурен, че веднага когато е видял, че анализът му е грешен е взел адекватните решения. Просто не ги е описал тук.
За Коко не се тревожете, когато има време пак ще пише.
По въпроса за "вървенето" или "невървенето". Трябва да разберете, че Коко просто "знае". Знае как, дори и да има грешен вход, да докара позицията си до +. Ако вие незнаете как, не повтаряйте неговите входове. Абсолютно съм сигурен, че веднага когато е видял, че анализът му е грешен е взел адекватните решения. Просто не ги е описал тук.
За Коко не се тревожете, когато има време пак ще пише.
Коментар