IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не искам да съм адвокат на Коко, но нещо много се "разиграха мишките". Пиша в неговата тема защото се казва "седмичен анализ". Няма нужда да има седмичен анализ на този и седмичен анализ на онзи. Ето тука давайте анаизите си. И понеже горе-долу познавам маниера на Коко предполагах, че бързо ще му мине ентусиазма. Има ли значение как се казва темата?
    По въпроса за "вървенето" или "невървенето". Трябва да разберете, че Коко просто "знае". Знае как, дори и да има грешен вход, да докара позицията си до +. Ако вие незнаете как, не повтаряйте неговите входове. Абсолютно съм сигурен, че веднага когато е видял, че анализът му е грешен е взел адекватните решения. Просто не ги е описал тук.

За Коко не се тревожете, когато има време пак ще пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Ще се появи Коко, ще се появи!!!
      Той много добре знае кога да се появи
      Да ти кажа и аз предполагам кога ще е: като почне да се качва долара, той ще се появи и ще каже, че очаква нова корекция и лек спад . Ще го позаконтри седмица две и после ще изчезне

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
        Не им се вързвай, гледай напред. Бат кокин нещо се изгуби, да не го е засегнал някой ?

Мече, ти учиш ли?

Коко е гърмян заек. Не го мисли него.

Мисля, че не му вървеше напоследък и има нужда от почивка. Така е с форекса, ако не почиваш редовно фалираш. Трейдърът 50-60% от времето почива. Коко прекаляваше с форекса, като Караиванов. Караиванов не почива и затова никога няма да печели добре.
        Ще се появи Коко, ще се появи!!!
        Той много добре знае кога да се появи
        Last edited by SPEKO; 08.10.2010, 08:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
          Поне да се беше опитал да бъдеш оригинален. Немога да ти помогна.
          Не им се вързвай, гледай напред. Бат кокин нещо се изгуби, да не го е засегнал някой ?
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• На графиката нивата на 1х10 от 1,4717 са грешни. Ето табицата.

[CODE]14717
            -15,25 1x10
            4.10.2010 459 14028
            5.10.2010 460 14026
            6.10.2010 461 14025
            7.10.2010 462 14023
            8.10.2010 463 14022
            [/CODE]

Значи днес цената опря точно до лъча. Сега ако пробие надолу и 4х1 от 1,2644 може да предположим край на покачването...

Коментар

• Първоначално изпратено от shinken Разгледай мнение
              GoDim, ти трябва да си някакъв гений
              Стилът ти ми напомня на комбинация от Салвадор Дали и Пикасо

Успешна търговия!
              Поне да се беше опитал да бъдеш оригинален. Немога да ти помогна.

Коментар

Шшшшш тихо.
                Човекът е талант, не смущавай ефира с излишни аплодисменти.

Впрочем много навътре го взимаш,
                не съм казал че анализът му е грешен.
                Просто ми е чудно, как един търговец, или анализатор, може да види нещо в тази какафония от построения.
                Добре, ама... Ти, като не виждаш, защо не си траеш? Ти кое от двете си - търговец или анализатор? Май ни едното, още по-малко пък другото... Хайде успех, ти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                  Ауууууууууууу.... Много умно. Браво!!! Как го измисли или може би някой ти подсказа? Уникално!!! Още веднъж - браво!!!
                  Шшшшш тихо.
                  Човекът е талант, не смущавай ефира с излишни аплодисменти.

Впрочем много навътре го взимаш,
                  не съм казал че анализът му е грешен.
                  Просто ми е чудно, как един търговец, или анализатор, може да види нещо в тази какафония от построения.

Коментар

GoDim, ти трябва да си някакъв гений

Успешна търговия!
                    Ауууууууууууу.... Много умно. Браво!!! Как го измисли или може би някой ти подсказа? Уникално!!! Още веднъж - браво!!!

Коментар

• GoDim, ти трябва да си някакъв гений

Успешна търговия!

Коментар

• Ето чертежчето с нивата.

Явно ме четете като научна фантастика. Както и да е....

Коментар

• Да продължим с общия чертеж, където ще се опитаме да разберем какво става и какво може да очакваме следващата седмица.

Първо по MurrayMath нивата. След подкрепата на ниво (2/8) цената достигна и проби ниво (4/8). Вероятността за корекция сигурно отдавана е минала 99%. Не ми се гледа статията, но дали е 97% или 98% какво значения има. Висока е, но корекция няма. Да погледнем самото ниво (4/8). То винаги е оказвало силно влияние на пазара. Независимо от това на къде го преминава цената (отдолу или отгоре). Следователно по тази точка - MurrayMath може да очакваме корекция.

Второ - нелинейния канал. Той е насочен нагоре. Цената получи подкрепата на долния 161,8% син канал и уверено пое нагоре. В момента се намира малко над остта на канала и нищо тук не ù пречи да продължи да расте.

И накрая по лъчите на Ганн.
                          Както вече писах, според мен, целта беше жълтия лъч 1х4 от 1,6035. Цената в петък премина над него при ниво 1,3706. Проникването е вече към 90 пипа. Максимумът за деня беше няколко минути преди 24оо часа около 1,3793 (според NetDania). Въпросът е какво да очакваме след такова проникване и такова затваряне на пазара?

Значи има една възможност, за която просто не съм говорил и за която не ми се мисли защото ми се стува невъзможна. Но нека я спомена, защото тя ще е като някаква химера отгоре. Става въпрос за ветрилото от 1,1876. Спомняте си, че преди няколко дни (около 2 седмици) цената се бори за подкрепата на лъч 1х1 от това дъно. Цялото покачване го свързвах с преминаване над този лъч. Е "нормалното" движение може да е насочено за атака на 2х1. Но това 2х1 тази седмица е на нива 1,4469 до 1,4591. Няма да го стигнем, а той ще продължи нагоре... Пълна лудост. Но това е най-отгоре,

Сега да се върнем към по-реалните нива,
                          Първо. Ако цената получи подкрепата на жълтия лъч. Може да очакваме атака първо на последния зелен (от 1,4717) и след това на следващия жълт от 1,6035, Между другото точно той спря цената на 1,5046 (и 1,5142 с малко проникване). След него е последния жълт от 1,6035, който, спред правилото за всички ъгли, също трябва да посетим.

Второ и предпочитано от мен. Цената не получава подкрепа от жълтия лъч и се връща за подкрепа. Това по-добре се вписва в "общия модел" на движението. Вече писах в другата тема. Цикълът, който разглеждам, е започнал от 1,5046 и ще завърши след малко повече от месец. Според Ганн "нормално" е да завърши на 1х1 (остана твърде надолу 1,1142) 2х1 ( още по-долу 0,7238) или 1х2. Ей го тук на 1,3094.

Last edited by GoDim; 02.10.2010, 18:43.

Коментар

• Здравейте!
                            Да почнем пак от графиката на колебанията (swings). За последните 5 дни направихме нови 290 пипа. Скоростта е 290/5 = 58 пипа/ден. Което го разделям на скоростта на 1х1 - 15,25 и получавам 3,8. Коефициент по-голям от коефициента на лъча условно наречен 4х1. Т.е. движението е над този лъч.
                            За да се изравнят колебанията остават само 189 пипа и цели 13 дни.

Last edited by GoDim; 02.10.2010, 17:01.

Коментар

• Цената достигна на 20-на пипа от втората цел от миналата седмица. Нямам какво да добавя към писанията от тогава. Следим за пробив над виолетовия лъч за атака към жълтия.

Ето табличките.

[CODE]15142
                              -15,25 1x2
                              27.9.2010 214 13510
                              28.9.2010 215 13503
                              29.9.2010 216 13495
                              30.9.2010 217 13487
                              1.10.2010 218 13480
                              [/CODE]

[CODE]16035
                              -15,25 1x4
                              27.9.2010 566 13722
                              28.9.2010 567 13718
                              29.9.2010 568 13714
                              30.9.2010 569 13710
                              1.10.2010 570 13706
                              [/CODE]

Коментар

• Да почна отново с графиката на колебанията.

Някой писа, че сме направили 900 пипа от последното дъно и нещо да внимаваме. Е така е. Но предишното възходящо колебание е било 1384 пипа за 41 дни. Не достигат 480 пипа и 18 дни.

Коментар

Working...
                                X