IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телетрейд - мнение

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Класическа измамна схема, направена по модела на Александър Данаилов...... Достойно се нареждат до него, до Теодора Думбалска и до други велики герои на "международния трейдинг". Бягайте далече от тук - смърди яко!
    Доколкото знам Теодора Думбалска е сестра на собственика на Бугериън трейдинг груп. Из интернет има доста писано относно за някои особености на мениджмънта на фирмата, но не мисля, че са измамници.

Най-малкото депозит от трейдърите не искат, следователно няма как да са класическа пирамида. Имам приятел, който трейдва там повече от 2 години и е доволен от условията и най-вече - от парите, които изкарва.

Коментар

• Елементарна справка в търговския регистър показва, че тия за тази тема:

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13435

Класическа измамна схема, направена по модела на Александър Данаилов...... Достойно се нареждат до него, до Теодора Думбалска и до други велики герои на "международния трейдинг". Бягайте далече от тук - смърди яко!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• По добре иди в Буллтрейд там не ти искат нищо освен един месец на демо и преди да те пуснат с истински пари да издържиш Series 7

(има и други ограничения че докато натрупаш банка 15к с не може да вадиш повече от $800 на месец ) но все пак не ти искат никакъв кеш...
        mWPCloud.com

Коментар

• swift trade май не са по - различни . вместо да те взимат на работа , те искат да им плащаш ,че си там . това е хитър начин за преебушка - уж кандидастваш за работа пък им ставаш клиент . много народ не разбира въобще за какво иде реч....

Коментар

• интересно армията чиновници от КФН къде дреме...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
              Първоначално изпратено от S.Zhelev
              Първоначално изпратено от Флинт
              Според мен цялата кампания е по набиране на клиенти. Ако се поразтърсите по други форуми в нета - ще прочетете доста. Някакъв дори ги съди, щото си мислел, че за работа кандидатства, а те за клиент го вербували.
              Teletrade действително набира клиенти, пускайки обява за работа. Спредовете са повече от брутални.

Ето тук мненията на доста хора, кандидаствали за работа при тях.
              Мале, мале........спрях на 2-рата страница.
              Е това е модел за бизнес в България, пошла история........панаирджийска бих казал.
              То какво ли да правиш в тая държава. С тия интернет форуми и измамите не са измами. А едно време какви пирамиди имаше, е хе! Хем парите ще ти вземат, хем ще те заплашат, хем доволен ще останеш, че леко си се разминал.

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev
                Първоначално изпратено от Флинт
                Според мен цялата кампания е по набиране на клиенти. Ако се поразтърсите по други форуми в нета - ще прочетете доста. Някакъв дори ги съди, щото си мислел, че за работа кандидатства, а те за клиент го вербували.
                Teletrade действително набира клиенти, пускайки обява за работа. Спредовете са повече от брутални.

Мале, мале........спрях на 2-рата страница.
                Е това е модел за бизнес в България, пошла история........панаирджийска бих казал.
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Флинт

Коментар

• Из аз ходих преди време. Не беше мякащ интервюиращ, а супер красива жена с перфектно тяло. Предложи ми обучение, но аз казах, че не искам някой за пореден път да ми обеснява какво е кендъл и пълзяща средна. - Добре - каза ми мацката - след като си такъв тарикат, вземи това демо и ми покажи 50% профит за 2 седмици. Което аз съответно не успях при цялото ми желание и делаверата пропадна. Все пак ако правех толкова щях да съм щастлив милионер.
                    Реално са легитимен брокер от Русия с брутални спредове. Според мен цялата кампания е по набиране на клиенти. Ако се поразтърсите по други форуми в нета - ще прочетете доста. Някакъв дори ги съди, щото си мислел, че за работа кандидатства, а те за клиент го вербували.

Коментар

• Мине, не мине малко време и на сцената излиза нов клоун.
                      Не я бях чувал тая "компания" от "специалисти", но съм се смял с глас на следната страничка:
                      http://www.teletrade.bg/analytics/b_forecasts/
                      Като изключим факта, че "специалистите" не са си ъпдейтвали "прогнозите" от Ноември миналата година, размахът им и фреймовете на които творят са впечатляващи дори за спекуланти от ранга на Бъфет и Сорос.
                      Кратки извадки:
                      "Финансовите събития се публикуват по време гринвич (GMT)

01.11 14:49 Новата седмица ще бъде интересна
                      Сергей Кацарски, Teletrade София. isq *********

Избори наближават,какво да очакваме,каква ли ще бъде реакцията на пазара?
                      Все пак точно не се знае,кой ще спечели със сигурност.Ситуацията е като в ралито :когато победата е толкова очевидна и шампиона напред от всички с предимството във време и най-накрая пука гумата…Така че уважаеми дами и господа,спокойно ще си изчакаме изборите,ще видим кой е новият президент,ще видим реакцията на пазара и тогава ще вземем правилното решение.Пазара никаде няма да ни избяга…

....Следваща седмица в Щатите ще провеждат президентските избори и възможно пазара ще прояви ниска активност,поне докато не се определи нов стопанин на Белия Дом. Не знам как Вие,но аз бих изчакал една седмицаили поне трябва да се уверя,че цената уверено не може да надвиши 1.3200,тогава може отново да се влиза в късите позиции....

Още повече ми събужда подозрение за ръст на цената График Н4- няколко свещи не са могли да пробият ниво от 1.2700,осцилаторите показват ръст и ценатазатвори на 400 пипса по-горе от най-ниските си нива,не ми харесва това…
                      Поне да видя,каде ще приключи понеделник,ако отвори с геп,тогава да видя каде ще приключи вторник.
                      Тук бързата работа не става
                      ..."

----------------------------
                      Berbo count: 14
                      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Преди година отидох да ги видя какво представляват -> макса на заплатата им е 1500 като преди това има опции 800, 1000, 1200, нещо такова, а някакъв мякащ интервюиращ се прави на велик! ;-)

Аз му обясних, че съм самоук, а той ме изгледа от позицията на Велик патриарх на инвестиционната наука и май нямаше да ме класира за 1500 кинта ;-)
                        Но ако изтърпиш това, предполагам, че натрупването на опит си струва...
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Телетрейд - мнение

Здравейте.
                          Искам да попитам запознатите за малка информация около фирмата"ТЕЛЕТРЕЙД", който предлагат безплатно обучение за трейдъри .
                          Та въпроса ми е дали е читава фирма и на какво ниво е обучението им.
                          Предварително Ви благодаря.
                        Working...
                        X