IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телетрейд - мнение

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам покана от Телетрейд за форума на 22ри.
    Ако има и други трейдъри от компанията, предлагам да се видим на по бира преди форума?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nomad Разгледай мнение
      Приятел не знам дали съм луд ма ми се виждаш развълнуван нещо ,а успокой малко топката и полека с наставленията...
      Колкото до другите коментари съмненията ми се потвърждават
      Ako se interesyvate ot ka4estvena i prakti4eski naso4ena literatura vi preporu4vam:

Trading in the Zone by Mark Douglas

10 Essentials of Forex Trading by Jared Martinez

Trading for a Living by Alexander Elder

Techical Analysis By Martin Pring

Iska si y4ene i mnogo praktika "blood, sweat and pips", no si zaslujava

Yspeh na vsi4ki

Коментар

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
        Кой ще ми целува ръцете, краката и задника
        Scorpio е прав - може би условието е за МАКСИМАЛЕН, а не мин. стоп на загубата, а ти при тези условия също си НЕВЪЗМОЖЕН на пазара за повече от 3 месеца.
        Успех на всички трейдъри!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение

Най - добрите трейдъри в света не могат да постигнат положителен резултат във времето при тези изисквания .
          Ако някой от тия мишоци ти покаже такъв стейтмънт, целувай му ръцете,краката, задника , ....... и го провъзгласи за божество.
          Кой ще ми целува ръцете, краката и задника

Коментар

• Първоначално изпратено от Mmoni Разгледай мнение
            Знаеш ли колко много информация има в интернет за този бизнес. проблема е, че никой не ти дава детайлите дето правят сделките печеливши, даже твоето светило Минев. Аз си платих 160-те лева и със знаниятя дето ми дадоха си ги избих оше от първата сделка. Не можеш да се научиш да правиш пари без да инвестираш преди това в знания
            А теста си го направих - не от първия път, ама го направих
            Супер!Значи да не те мислим!
            Last edited by X_Y; 17.05.2013, 13:54.
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Знаеш ли колко много информация има в интернет за този бизнес. проблема е, че никой не ти дава детайлите дето правят сделките печеливши, даже твоето светило Минев. Аз си платих 160-те лева и със знаниятя дето ми дадоха си ги избих оше от първата сделка. Не можеш да се научиш да правиш пари без да инвестираш преди това в знания
              А теста си го направих - не от първия път, ама го направих
              Last edited by X_Y; 17.05.2013, 13:53. Причина: обида

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Луд ли си?! Кат споменаваш господин Минев (най-успешния български трейдър за всички времена) ще казваш да се свети името му. Единствената литература ти е предостатачна за да се научиш да въртиш пари. Така че не се оплаквай.
                За обучение и Петър от Финанс 5 прави изключително добро обучение, и от както прочете книгите на г-н Минав създава все по успешни трейдъри в национален, а защо не и скоро в световен мащаб!
                Приятел не знам дали съм луд ма ми се виждаш развълнуван нещо ,а успокой малко топката и полека с наставленията...
                Колкото до другите коментари съмненията ми се потвърждават

Коментар

Здравейте
                  аз се записах за обучението, което вече е на цена 160лв.В договора, който ми дадоха за теста на края условията са следните:
                  Капитал 5000$ demo
                  -брой сделки - мин. 20 с 24ч промеждутък макс.
                  -минимален stop loss - 30 пипс
                  -минимален take profit - 40 пипс
                  -максимална загуба 30 %

искам да питам по-опитните постижими ли са тези резултати?Освен това заслужава ли си такова обучение, човек може ли да се научи за по-малко от месец при положение , че може би няма друга фирма в БГ предлагаща обучение , а единствената литература на БГ са двете книжки на Светлин Минев?
                  тия 160 лв по-добре да си беше направил собствен акаунт
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Най - добрите трейдъри в света не могат да постигнат положителен резултат във времето при тези изисквания .
                    Ако някой от тия мишоци ти покаже такъв стейтмънт, целувай му ръцете,краката, задника , ....... и го провъзгласи за божество.
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

Здравейте
                      аз се записах за обучението, което вече е на цена 160лв.В договора, който ми дадоха за теста на края условията са следните:
                      Капитал 5000$ demo
                      -максимална загуба 30 %

искам да питам по-опитните постижими ли са тези резултати?Освен това заслужава ли си такова обучение, човек може ли да се научи за по-малко от месец при положение , че може би няма друга фирма в БГ предлагаща обучение , а единствената литература на БГ са двете книжки на Светлин Минев?
                      Луд ли си?! Кат споменаваш господин Минев (най-успешния български трейдър за всички времена) ще казваш да се свети името му. Единствената литература ти е предостатачна за да се научиш да въртиш пари. Така че не се оплаквай.
                      За обучение и Петър от Финанс 5 прави изключително добро обучение, и от както прочете книгите на г-н Минав създава все по успешни трейдъри в национален, а защо не и скоро в световен мащаб!
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Здравейте
                        Капитал 5000$ demo
                        -максимална загуба 30 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikoleta
                          Не съм от фирмата.
                          Но те управляват парите ми, както и на повечето ми приятели.
                          какво управляват, като нямат лиценз за ИП
                          на сайта им също няма информация, колко активи управляват и какви резултати имат
                          маркетинговите локуми, колко са големи и известни няма нужда да ни ги разтягаш

Коментар

• Основният ни актив са нашите клиенти

О ,ама разбира се ,че основния ви актив са клиентите ви,ама как само ви хванах,че сте от фирмата а?

Хубава реклама си спретвате тук без пари!

Вземете пример от Бенч марка и си направете реклама по надлежния,и коректен ред-като си платите за това!

Успех.
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Мойте уважения господине, но те се занимават предимно с управрения на активи.
                              Изобщо целта не е набиране на неуки младежи, които имат мечти да живеят в Ню Йорк.
                              А, Мадам-защо се регистрирахте точно днес,а вече сте компетентна по темата?
                              Дали не сте от тази фирма?

впрочем и мен ме вербуваха,за курс,като разбраха,че играя реално - ме попитаха-имате ли печалба от търговията,или сте на загуба?
                              Казвам имам печалба.
                              Добре отговарят те,тогава ще ви пишем лектор

Страшно хитри-с чужда пита -помен искат да правят.

Успех им желая!
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Мойте уважения господине, но те се занимават предимно с управрения на активи.
                                Изобщо целта не е набиране на неуки младежи, които имат мечти да живеят в Ню Йорк.
                                наистина ли?
                                къде може да видим, колко активи управляват и как се справят
                                период минимум за 5 години

Коментар

Working...
                                X