If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приятел не знам дали съм луд ма ми се виждаш развълнуван нещо ,а успокой малко топката и полека с наставленията...
Колкото до другите коментари съмненията ми се потвърждават
Ako se interesyvate ot ka4estvena i prakti4eski naso4ena literatura vi preporu4vam:
Trading in the Zone by Mark Douglas
10 Essentials of Forex Trading by Jared Martinez
Trading for a Living by Alexander Elder
Techical Analysis By Martin Pring
Iska si y4ene i mnogo praktika "blood, sweat and pips", no si zaslujava
Scorpio е прав - може би условието е за МАКСИМАЛЕН, а не мин. стоп на загубата, а ти при тези условия също си НЕВЪЗМОЖЕН на пазара за повече от 3 месеца.
Успех на всички трейдъри!
Най - добрите трейдъри в света не могат да постигнат положителен резултат във времето при тези изисквания .
Ако някой от тия мишоци ти покаже такъв стейтмънт, целувай му ръцете,краката, задника , ....... и го провъзгласи за божество.
Знаеш ли колко много информация има в интернет за този бизнес. проблема е, че никой не ти дава детайлите дето правят сделките печеливши, даже твоето светило Минев. Аз си платих 160-те лева и със знаниятя дето ми дадоха си ги избих оше от първата сделка. Не можеш да се научиш да правиш пари без да инвестираш преди това в знания
А теста си го направих - не от първия път, ама го направих
Знаеш ли колко много информация има в интернет за този бизнес. проблема е, че никой не ти дава детайлите дето правят сделките печеливши, даже твоето светило Минев. Аз си платих 160-те лева и със знаниятя дето ми дадоха си ги избих оше от първата сделка. Не можеш да се научиш да правиш пари без да инвестираш преди това в знания
А теста си го направих - не от първия път, ама го направих
Last edited by X_Y; 17.05.2013, 13:53.
Причина: обида
Луд ли си?! Кат споменаваш господин Минев (най-успешния български трейдър за всички времена) ще казваш да се свети името му. Единствената литература ти е предостатачна за да се научиш да въртиш пари. Така че не се оплаквай.
За обучение и Петър от Финанс 5 прави изключително добро обучение, и от както прочете книгите на г-н Минав създава все по успешни трейдъри в национален, а защо не и скоро в световен мащаб!
Приятел не знам дали съм луд ма ми се виждаш развълнуван нещо ,а успокой малко топката и полека с наставленията...
Колкото до другите коментари съмненията ми се потвърждават
Здравейте
аз се записах за обучението, което вече е на цена 160лв.В договора, който ми дадоха за теста на края условията са следните:
Капитал 5000$ demo
-брой сделки - мин. 20 с 24ч промеждутък макс.
-минимален stop loss - 30 пипс
-минимален take profit - 40 пипс
-максимална загуба 30 %
искам да питам по-опитните постижими ли са тези резултати?Освен това заслужава ли си такова обучение, човек може ли да се научи за по-малко от месец при положение , че може би няма друга фирма в БГ предлагаща обучение , а единствената литература на БГ са двете книжки на Светлин Минев?
тия 160 лв по-добре да си беше направил собствен акаунт
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Най - добрите трейдъри в света не могат да постигнат положителен резултат във времето при тези изисквания .
Ако някой от тия мишоци ти покаже такъв стейтмънт, целувай му ръцете,краката, задника , ....... и го провъзгласи за божество.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Здравейте
аз се записах за обучението, което вече е на цена 160лв.В договора, който ми дадоха за теста на края условията са следните:
Капитал 5000$ demo
-максимална загуба 30 %
искам да питам по-опитните постижими ли са тези резултати?Освен това заслужава ли си такова обучение, човек може ли да се научи за по-малко от месец при положение , че може би няма друга фирма в БГ предлагаща обучение , а единствената литература на БГ са двете книжки на Светлин Минев?
Луд ли си?! Кат споменаваш господин Минев (най-успешния български трейдър за всички времена) ще казваш да се свети името му. Единствената литература ти е предостатачна за да се научиш да въртиш пари. Така че не се оплаквай.
За обучение и Петър от Финанс 5 прави изключително добро обучение, и от както прочете книгите на г-н Минав създава все по успешни трейдъри в национален, а защо не и скоро в световен мащаб!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Здравейте
Капитал 5000$ demo
-максимална загуба 30 %
Не съм от фирмата.
Но те управляват парите ми, както и на повечето ми приятели.
какво управляват, като нямат лиценз за ИП
на сайта им също няма информация, колко активи управляват и какви резултати имат
маркетинговите локуми, колко са големи и известни няма нужда да ни ги разтягаш
Мойте уважения господине, но те се занимават предимно с управрения на активи.
Изобщо целта не е набиране на неуки младежи, които имат мечти да живеят в Ню Йорк.
А, Мадам-защо се регистрирахте точно днес,а вече сте компетентна по темата?
Дали не сте от тази фирма?
впрочем и мен ме вербуваха,за курс,като разбраха,че играя реално - ме попитаха-имате ли печалба от търговията,или сте на загуба?
Казвам имам печалба.
Добре отговарят те,тогава ще ви пишем лектор
Страшно хитри-с чужда пита -помен искат да правят.
Успех им желая!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Мойте уважения господине, но те се занимават предимно с управрения на активи.
Изобщо целта не е набиране на неуки младежи, които имат мечти да живеят в Ню Йорк.
наистина ли?
къде може да видим, колко активи управляват и как се справят
период минимум за 5 години
Коментар