IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво знаете за NO DEALING DESK-а ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от baro_sharo
    FisX съмнявам се българските брокери да са по-лоши от чуждите. български до сега не съм използвал, но пък от американски NFA регулиран съм си патил. изобщо какво сте се заяли дали ви излизат поръчките от брокера или най-добрия случай да достигат в ММ-а. печелети си пък какви ги върши брокера си е негов проблем. аз като си пускам душа, не ми прябва да знам какво става в язовира, искам просто да се изкъпя. щом един брокер мислиш, че не е коректен, намери си друг! брокери от Исландия до Австралия с лопата да ги ринеш.
    за експертите (автоматизирани системи за търговия) направо не ми се коментира... Форекс не е компютърна игра на, която ще сложиш чийтове или трейнъри и ще я надцакаш. лесни пари няма. ето няколко неща над които е хубаво да се замислиш.
    платени експерти - твърде сме богати вече и за това продаваме на добрите хора само за някакви 1000 долара - да бе да
    безплатни експерти - тоя боклук не бачка, за туй го даваме без пари
    състезания за експерти - събрание на хора, които не върват, че скрипта им работи за реална търговия за това без риск могат да лапнат някоя наградка ЕВЕНТУАЛНО - ако някой разработи нещо успешно което да работи винаги едва ли ще се мъкне по конкурси ама хайде.
    то и пияна маймуна може да уцели кьоравото за определен период от време....което не я превръща в успешен трейдър.
    Моите уважения, но за няколко неща не си прав според мен.
    1. Състезанията за експерти се провеждат с реални пари, не демо и наградата е 40 000$. Тази години българин спечели състезанието.
    2. Тъй като пазара е волатилен, особено в последно време, сигурно знаеш че има експерти които изпълняват широк набор от стратегии с цел да спечелят от волатилността-скалпинг.Този скалпинг не можеш да го правиш през нито 1 бг брокер.
    3.И аз не ползвам БГ брокер. Ползвал съм, работил съм в такъв, ситуацията е повече от зле когато искаш да максимизираш резултатите. Дори ще ти кажа че бг брокерите имат "черни" за тях клиенти, такива които печелят. На тези клиенти се дават по лоши условия - по-широк спред, невъзможност да влезеш или излезеш при новини без рекотиране на 10-20 пипа от пазара и т.н. Така че ако на хората тука им е все едно и всичките са толкова дългосрочни инвеститори че 10 пипа котировка out of the market от 1 лот = 100$ не ги бърка... то аз нямам какво повече да кажа.

Коментар

• браво kritelin, каза го много точно и ясно!

Коментар

• Re: NDD

Първоначално изпратено от FisX
        Първоначално изпратено от limubai
        Говорим за 2 различни неща. Съгласен съм че клиента е маркет-мейкъра, без него няма пазар, това е ясно. Това за което говорех е че търговията през Маркет мейкър превръщат в черно тото , нещо като циганина с капачките - тука има тука няма. Ти дефакто нямаш никакъв достъп до пазара, и понеже пък е и OTC, направо си в 9 глуха винаги с "индикативни" котировки. NDD концепцията въобще не е умряла, точно затова основният търгуем обем на за CFD и Форекс (като изключим банките тук) минава през DMA и NDD брокерите. На запад казват следното цитирам: Маркетмейкърите са за ритейл клиенти, които в 95 % от случаите си губят парите.
        Да ти кажа честно, изобщо не ме интересува какъв е брокера, дали има деск или няма, откъде ги взима котировките...и т.н.
        Интересува ме аз да печеля, а това зависи най-вече от мен, не от брокера.
        Пък ако е някой некадърен трейдър винаги ще каже, че брокера му виновен.
        Маркетмейкърите са за ритейл клиенти, които в 95 % от случаите си губят парите.
        Какво искаш да кажеш с това, че при NDD няма да си губят парите
        Да бе сигурно
        Значи не те интересува че другаде ще получаваш по добри условия за търговия, по-реални? Можеш ли да ми кажеш някои профи трейдър който да трейдва през някой бг маркетмейкър? Факт е че ако познаваш пазара ще печелиш и при единия и другия, въпроса е къде са по-добри условията. Бг маркетмейкърите само чакат да ти направят спайка и да ти вземат паричките. Тъпа работа....
        Ако искаш да се предпазиш от спайкове и си през цялото време пред платформата,когато имаш сделка просто няма да слагаш ордер за стоп,а ще затваряш ръчно.Общо взето колкото на по-голям фрейм се търгува толкова по-малко значение има дали спредът ще ти е 2 или 3 пипса,дали ще пуснат спайк 10 пипса и т.н.

Тези неща в най-голяма степен бъркат търговията на скалперите

Коментар

• FisX съмнявам се българските брокери да са по-лоши от чуждите. български до сега не съм използвал, но пък от американски NFA регулиран съм си патил. изобщо какво сте се заяли дали ви излизат поръчките от брокера или най-добрия случай да достигат в ММ-а. печелети си пък какви ги върши брокера си е негов проблем. аз като си пускам душа, не ми прябва да знам какво става в язовира, искам просто да се изкъпя. щом един брокер мислиш, че не е коректен, намери си друг! брокери от Исландия до Австралия с лопата да ги ринеш.
          за експертите (автоматизирани системи за търговия) направо не ми се коментира... Форекс не е компютърна игра на, която ще сложиш чийтове или трейнъри и ще я надцакаш. лесни пари няма. ето няколко неща над които е хубаво да се замислиш.
          платени експерти - твърде сме богати вече и за това продаваме на добрите хора само за някакви 1000 долара - да бе да
          безплатни експерти - тоя боклук не бачка, за туй го даваме без пари
          състезания за експерти - събрание на хора, които не върват, че скрипта им работи за реална търговия за това без риск могат да лапнат някоя наградка ЕВЕНТУАЛНО - ако някой разработи нещо успешно което да работи винаги едва ли ще се мъкне по конкурси ама хайде.
          то и пияна маймуна може да уцели кьоравото за определен период от време....което не я превръща в успешен трейдър.

Първоначално изпратено от Forrex Gump
          Можеш да започнеш от тук
          http://nondealingdesk.blogspot.com/2...6_archive.html
          3. Anonymity: Trading is done in total anonymity - the non-dealing desk broker does not know or have a need to know your positions so stop loss orders are not/cannot be targeted for takeout when a broker has a need to meet liquidity requirements.

хехее брокера трева пасе, поръчките нямат уникален номер, а големите акули като люшнат пазара 1-2 фигури южно и северно да изтръскат стоповете и в двете посоки тогава пак си изгърмял.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Forrex Gump
            Можеш да започнеш от тук
            Евалата! За това говоря от самото начало ! Мн мерси за линка

Коментар

• Можеш да започнеш от тук

Коментар

Първоначално изпратено от limubai
                Говорим за 2 различни неща. Съгласен съм че клиента е маркет-мейкъра, без него няма пазар, това е ясно. Това за което говорех е че търговията през Маркет мейкър превръщат в черно тото , нещо като циганина с капачките - тука има тука няма. Ти дефакто нямаш никакъв достъп до пазара, и понеже пък е и OTC, направо си в 9 глуха винаги с "индикативни" котировки. NDD концепцията въобще не е умряла, точно затова основният търгуем обем на за CFD и Форекс (като изключим банките тук) минава през DMA и NDD брокерите. На запад казват следното цитирам: Маркетмейкърите са за ритейл клиенти, които в 95 % от случаите си губят парите.
                Да ти кажа честно, изобщо не ме интересува какъв е брокера, дали има деск или няма, откъде ги взима котировките...и т.н.
                Да бе сигурно
                Значи не те интересува че другаде ще получаваш по добри условия за търговия, по-реални? Можеш ли да ми кажеш някои профи трейдър който да трейдва през някой бг маркетмейкър? Факт е че ако познаваш пазара ще печелиш и при единия и другия, въпроса е къде са по-добри условията. Бг маркетмейкърите само чакат да ти направят спайка и да ти вземат паричките. Тъпа работа....

Коментар

• No Dealing Desk си е ECN за нормални акаунти. Като нямам 25K за ECN ще търгувам NDD. Не разбирам защо някои хора се опитват да омаловажат това. Или излишен патриотизъм или защото търгуват при българските маркет-мейкъри с надеждата да изловят разни бъгове и да направят лесните пари )) Всички сме били в този кюп и знаем че в крайна сметка този който реже хляба е брокера. Tрейдърите не търсят такива бъгове, търсенето на условия на които търгуват помежду си банките е целта на трейдърите. Чиста и прозначна търговия - да се знае че печелят или губят от пазара, а не от изброените по-долу шмекерии на брокерите маркет мейкъри.

Коментар

Да бе сигурно
                    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                      Пазара е междубанковия OTC.
                      ...
                      Аз съм твърдо за NDD брокерите...
                      Няма такъв филм като междубанков ОТС форекс пазар... Всяка банка, ако няма противоположен и равностоен клиентски интерес към дадената секунда, за да ти котира тя получава котировка от маркет мейкър. Така че пак... опираш до маркет мейкър. Без такъв не може. Те са както големи брокери така и големи банки. Общо около 10-ина парчета са в целия свят... Всички други пътеки водят в крайна сметка до някой от тези сладури!!!

Що се отнася до тъй наречените NDD брокерите то това са обикновени ретранслатори на подадения сигнал... А за ретранслиране на сигнала в модерните интернет времена вече НИКОЙ не плаща пари!! Умряла работа... и съответно умряла бизнес концепция...

Коментар

Пазара е междубанковия OTC.
                        ...
                        Аз съм твърдо за NDD брокерите...
                        Няма такъв филм като междубанков ОТС форекс пазар... Всяка банка, ако няма противоположен и равностоен клиентски интерес към дадената секунда, за да ти котира тя получава котировка от маркет мейкър. Така че пак... опираш до маркет мейкър. Без такъв не може. Те са както големи брокери така и големи банки. Общо около 10-ина парчета са в целия свят... Всички други пътеки водят в крайна сметка до някой от тези сладури!!!

Що се отнася до тъй наречените NDD брокерите то това са обикновени ретранслатори на подадения сигнал... А за ретранслиране на сигнала в модерните интернет времена вече НИКОЙ не плаща пари!! Умряла работа... и съответно умряла бизнес концепция...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Alex.Nick
                          Ако наистина липсва дилинг това поне гарантира, че сделките ще се изпълняват на реални нива.
                          От кого ще се изпълняват? От маркет мейкара ли?
                          No Dealing desk значи че поръчката ти директно стъпва на пазара, и това става без някои да я одобрява.
                          Да де, и аз това питах... Какъв е тоя директен пазар?! Маркет-мейкъра ли ще е пазара?!.. От това което си обяснил излиза, че си силно против българските маркет-мейкъри и си силно за чуждите маркет-мейкъри! Само че аз разлика не виждам... Дали български марскет мейкър ще ми задържа 80% от поръчките или това ще го прави чужд такъв ми е абсолютно все тая....
                          Пазара е междубанковия OTC. Маркетмейкърите не струват, било то чужди или български. Единствената разлика между тях е че българските са безочливи и се подиграват с дребните клиенти, правейки спайкове, нереални котировки, ужасно много рекотиране и куп други глупости. Но си прав, че няма особена разлика, един дол дренки са. Аз съм твърдо за NDD брокерите, при тях поне няма конфликт на интереси, те нямат интерес да си загубиш парите, каквото чакат абсолютно всички маркетмейкъри. Спомени ми един маркетмейкър на който можеш да пуснеш експерт който печели, и съответно "брокера" ти да го остави... Ако ми покажеш че има такъв ще ти се извинявам цял живот!

Коментар

Ако наистина липсва дилинг това поне гарантира, че сделките ще се изпълняват на реални нива.
                            От кого ще се изпълняват? От маркет мейкара ли?
                            No Dealing desk значи че поръчката ти директно стъпва на пазара, и това става без някои да я одобрява.
                            Да де, и аз това питах... Какъв е тоя директен пазар?! Маркет-мейкъра ли ще е пазара?!.. От това което си обяснил излиза, че си силно против българските маркет-мейкъри и си силно за чуждите маркет-мейкъри! Само че аз разлика не виждам... Дали български марскет мейкър ще ми задържа 80% от поръчките или това ще го прави чужд такъв ми е абсолютно все тая....
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от FisX
                              Колега, виждам че имаш чувство за хумор и го оценявам. Наистина бих желал да ти прочета мнението относно No dealing desk-a? В случай че желаеш да го споделиш де?
                              Разбира се, не само съм споделял мнението си ами и прогноза за развитието в сектора съм давал. Дано не ти се стори несериозно.
                              Ето го отпреди време, една дискусия на свободна тема с Phillips-a.
                              Първоначално изпратено от ManUtd
                              Клише е приятелю, както е клише, че цената е единственият индикатор, че няма значение накъде ще ходи маркета важното е да сме с него, че тоя пазар се трейдва с капитал, че 200-300 лв. са "платено демо", че цаката е в ММ-та, че чуждите брокери са супер готини, че всеки пикльо трябва да е в ECN и не само ами в NDD със STP.
                              Заради последното пазарът ще отговори на търсенето, както винаги го е правил и до една година няма да остане жив ММ, всички ще са ECN-и от нов тип:
                              Бъкет NDD.
                              Бързам, друг път пак ще чатим.
                              ----------------------------
                              Berbo count: 13
                              We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

Кое точно е объркано? ) Обичам да получавам информация от изключително запознати хора. Давай инфо за подготовката, да видим какво и къде да четем... какви индикатори, какви техники и тн. Очаквам изчерпателен отговор
                                и аз обичам:-)
                                и понеже никой не дава смелена информация, времето , в което ровя в нета е по дълго от времето , в което търгувам ;-)
                                инфото е време, времето е пари :-)
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X