IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    Другари, когато аз купувах австралиец на 0.65 болшинството тук ми се присмиваше/.

Сега вие искате да купувате на 1.00 и кусур.
    ако ги държиш да ти кажа браво Стоилов... ,
    И аз казвах на 0,90 евро /долар че е за купуване и много ми се смееха тогава..

Коментар

• Другари, когато аз купувах австралиец на 0.65 болшинството тук ми се присмиваше/.

Сега вие искате да купувате на 1.00 и кусур.

Ами купувайте бре , ама аз мисля, че нивата за покупка бяха към 0.65 - 0.70 . Сега е за продажба.

Коментар

• Схема, добави още 20 000 хил озита на 1,0172 сега....

Коментар

• още 4000 къси на 1.0142... айде стигат ми толкова
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• само да добавя:
            Макроиндикаторите които излезнаха днес сутринта... а особено тези от 12:00 и 13:00 (преди 7 мин)... показват че се зафоряма голям капан за $...

Коментар

• SC,

1) oчакванията за наливане на пари варираше от около 450$ млрд до 1.5$ трлн. Т.е. 600$млрд са в долната граница.... Плюс тия дето мислеха че ще се купят 500 млрд.. мислеха че ще са на 5 порции по 100... Сега се оказа, че тия 600 ще са или на вноски по 75$ млрд... т.е. по-малко и тези средства ще са под ръка до средата на 2011... И най-важното е че Бернанке повтаря, че ще се наливат само когато се види че има НУЖДА!

2) макроиндикаторите в Австралия бях изключително добри, но последните 1-2 седмици се забелязват вече пропуквания, някой друг макроиндикатор почва да е лош, което е напълно нормално...т.к. да имаш вечно само добри индикатори е невъзможно...и Затова RBA на последното заседание... каза, че това е последно увеличение на лихвата и дълго време няма да я вдигат ...

3) като се има впредвид че AUD e скочил само за последните 2-3 месеца от около 0.80 до 1.02 почти имаме ръст от 30%... който е изключително висок за кратък период... и това ще породи ограничаване на износа на Австралия, който е около 22% от тяхното БВП и по-този начин AUD ще падне съвсем скоро когато този пазарен механизъм се задейства и ефекта се почуства... а той вече се почуства с някой лоши макроиндикатори в Австралия...

т.ч.

п.с. и а пак да допълня... аз също съм за Паритет на AUD/S и мисля, че той ще остане трайно над 1.0000 и може и 1.10-1.20 да стане... трайно... също така мисля... но не сега
              а след 2-3 години

Първоначално изпратено от
              Схема, как ше почне да скача доларът,след ,като ФЕЦ ще печати нови 600 милиарда долара,при това само на първо време?

Коментар

• Хехехе... да да.. като цяло новините са доста добри за скъсяване... ясно е че $ ще почне да скача спрямо Австралийския $... Фундаментално нещата са към ръст на $ и спад на AUD/USD... и това беше подвърдено вчера от FED . Аз затова добавих вчера 3000 къси на 1.0000 ... малко след решението на ФЕД... т.ч. в момента имам 8000 къси на AUD/USD на средно ниво 0.9948... и можеш да бъдеш сигурен че ще съм на печалба... ... замислям се да скъся още малко ... и да ги направя до 12 000-20 000... но за сега няма да бързам...т.к. има още Еуфория и Емоции и още много хора си мислят, че ще има инфлация и обезценяване на $... (това се забелязва при повечето валутни двойки и суровините)... Но данните от САЩ показват, че такава инфлация няма да има... и съвсем скоро инвеститорите ще изтрезнеят...... Няма да се спускам в обяснения... защо фундаментално AUD ще пада ... т.к. забелязвам, че повечето играчи във FOREX-a са техничари... т.ч. едва ли ще се разберем
                т.ч. пожелавам успех на всички.. нека всеки да печели!... Не завиждам на никой... било то от къси или от дълги по която и да е позиция... Но Умната... с дългите... и не ги задържайте много дълго, че да не се окаже че сте удължили на върха !
                Още един път успех на всички!

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                схема събуди се пич , ще изтървеш добрите нива за скъсяване ... не чакай , че промоциите свършат бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  схема събуди се пич , ще изтървеш добрите нива за скъсяване ... не чакай , че промоциите свършат бързо
                  Няма да злорадствам относно смешко , за да не каже пак, че му завиждам, вместо да му помагам !
                  Last edited by XY; 04.11.2010, 16:17.
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    т.к. както бях написал малко по-долу, че късите ми 5000 AUD/USD са на средна стойност 0.9916 и сегашните 3000 къси на ниво 1.0000... ми се получава 8000 къси на средно ниво от 0.9948....

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от
                      Пичове,нещо носталгия ме налегна по доброто старо време,когато беше моменто да се гради дълга позиция,жалко,че впоследствие се поразколебах и играх дългите твърде предпазливо,но такъв е живото,птичето на късмето веднъж каца на изстрадалото трендарско рамо
                      се це защо така ги пропусна тези 10 фиг.. и то до тук само. Аз като гледам виждам още 4-5 поне... жалко

Коментар

т.к. както бях написал малко по-долу, че късите ми 5000 AUD/USD са на средна стойност 0.9916 и сегашните 3000 къси на ниво 1.0000... ми се получава 8000 къси на средно ниво от 0.9948....

Успех!
                        Муха-ха-ха-ха-ха
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Схема, при тези обеми печалбата ти ми се струва малко надута или времето за чакане много голямо....ама да ти имам нервите! Успех от мен!

Коментар

• т.к. както бях написал малко по-долу, че късите ми 5000 AUD/USD са на средна стойност 0.9916 и сегашните 3000 къси на ниво 1.0000... ми се получава 8000 къси на средно ниво от 0.9948....

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Току що ударих още 3000 къси АУД/USD на ниво 1.0000 ... т.е. ставам с 8000 къси

Коментар

• Току що ударих още 3000 къси АУД/USD на ниво 1.0000 ... т.е. ставам с 8000 къси

Коментар

Йосиф,

мерси за съвета... но не мога да си позволя да ударя 300 000 нито пък искам да усещам тръпката ...

Аз съм казал, че моята цел е да изкарвам около една нормална заплата за България от FOREX... т.ч. бързото забогатяване го оставям за по-нататък .
                                шегувах се приятелю .. но мисля че се бориш с пазара вместо да го следваш... в интерес на истината корективната фаза ти даде възможност да спечелиш някой долар , но в момента поемаш доста голям риск ... съвета ми е да си закриеш късите позиции и да не "замахваш" на този етап ...освен в дълга позиция.

Коментар

Working...
                                X