IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SC,

чел съм и Вълни на Елиот и на Кондратиев и т.н. Теза тема или теории са ми безинтересни от години. И на мен преди 7-10 години ми се привиждаха такива вълни и т.н. . Радвам се, че отдавна съм далеч от тях.

На тебе ти казвам още един път в продължение на последните 3-и години да видиш, че винаги влизаш в дълги по върховете - това е доста показателно, че не е за теб ФОРЕКС. Чисто приятелски ти го казвам и мисля, че знаеш и ме разбираш, т.к. много пъти сме говорили последните 3-и години.

Ако просто се занимаваш на демо сметка или с 200-300 $ любителкси за спорта с обучителна цел ...то тогава е ОК.

п.с. Ако днес излезнат добри данни за Безработицата в САЩ след 1 час, то Австралиеца в дългосрочен план е обречен. Ръст може (евентуално) да има ако Безработицата в САЩ се увеличи или се задържи и другите макроданни не са ОК.

Т.ч. тук рискуваш много.

Първоначално изпратено от Разгледай мнение
    Схема,
    ...
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Колега XY,
      А относно тренда...От 2011-а тренда е надолу ако не си разбрал.
      Схема, ти явно не можеш да видиш очевадни неща, а ме караш да се откажа от форексо, я пак погледни графиката, виждаш ли дъното, формирано през ноември 2008? Е, я погледни вълните сега, виждаш ли, че в момента правим консолидация по време на третата вълна? А чел ли си вълновата теория на Елиот и знаеш ли колко още вълни има нагоре? Това просто са елементарни неща за всеки професионален трейдър, за да може най-малкото да се ориентира в кой етап на движението се намираме, ама ти си го караш по селски на инат- ке пада та ке пада

Коментар

• Колега XY,

Не важно, каква стратегия имаш, а важното е да си на печалба. Дали си интрадей, дали си спекулант, инвеститор, хеджьор, дали си с тренда или против тренда няма толкова голямо значени. Важното е да печелиш. Първо...тук в реално време ви показах как се печели от AUD/USD в продължение на 1-а година. От Септември 2010-та до Септември 2011 . А относно тренда...От 2011-а тренда е надолу ако не си разбрал. Т.ч. в момента ако заема къс AUD/USD или дълга позиция по USD/AUD по-скоро бих спечелил .

А докато виждам, едва ли ти си спечелил нещо до сега на валутните пазари (в дългсрочен план...сигурно си направил някога си някоя друга печаливша сделка, но в средно едва ли си на + ).

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Схемата, ти от три години контрищ тренда е пич. Така ли не се научи най-накрая къде е ключа за бараката...

Коментар

• Схемата, ти от три години контрищ тренда е пич. Така ли не се научи най-накрая къде е ключа за бараката...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• SC,

напомням ти. Преди 2-е години при нива от 1,10+ AUD/USD ти се появи и почна да купуваш на този исторически връх в очакване на 1,20 . После двойката падна много и леко върна до 1,08 след няколко месеца. Ти пак почна да купуваш и двойката падна до 0,99 . После миналото лято/есен върна до 1,062 и ти пак почна да купуваш и двойката послед падна до 1,018 . Сега леко скочи до 1,055 ти пак почна да купуваш, а тя падна на 1,039.

Не виждаш ли, че за 3-и години все купуваш на върховете???

п.с. над 3-и години те съветвам да се откажеш от ФОРЕКС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              SC,

пак се появяваш по върховете . До сега винаги купуваш на абсолютните върхове. Определено тук тепърва предстои спад
              Схема, абе тия абсолютни върхове на М1 ли ги гледаш?

Я виж на W1 къде се намираме, това не е ли триъгълник и не означава ли, че имаме още много нагоре?

Коментар

• [QUOTE=Shemata;1059379538]Тоя тренд на Австралиеца вече е изчерпан .

[QUOTE=primo;1059379223][/QUOT

по какво позна че тренда е изчерпан? може би търпението ти да пада надолу е на изчерпване,но аз мисля че поне до средата на годината голям спад няма да има

Коментар

• Като цяло тази седмица ще е доста наситена на събития и факти.

нека видим как ще се движат валутните двойки и пазарите.

[QUOTE=varbanov;1059380019]
                  Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Тоя тренд на Австралиеца вече е изчерпан .

Еми а дано да падне малко че да купим

Коментар

• [QUOTE=Shemata;1059379538]Тоя тренд на Австралиеца вече е изчерпан .

Еми а дано да падне малко че да купим

Коментар

• Тоя тренд на Австралиеца вече е изчерпан .

[QUOTE=primo;1059379223]
                      Пичове, австралиецо на 1.0520 формира бай-зона и аз мисля да купя малко, че може тая годива вече да не видим нива под 1.0500

Схема, ти как си бе ортак, стискаш ли късите?

бай зоната я виждам на 1.035

Коментар

• [QUOTE=SС;1059371185]Пичове, австралиецо на 1.0520 формира бай-зона и аз мисля да купя малко, че може тая годива вече да не видим нива под 1.0500

бай зоната я виждам на 1.035

Коментар

• SC,

пак се появяваш по върховете . До сега винаги купуваш на абсолютните върхове. Определено тук тепърва предстои спад. Ако ФЕД преустановят програмите по вливане на ликвидност тази година, то AUD ще падне под 1.00 съвсем спокойно и ще видим нива от 0,94-0,95. Замислям се за доста голяма позиция от къси AUD/USD до около 25-30 000 .

Пичове, австралиецо на 1.0520 формира бай-зона и аз мисля да купя малко, че може тая годива вече да не видим нива под 1.0500

Коментар

• в момента нещата са неясни и избягвам австралиеца за търговия,спазвам просто правило,когато нещата са на кантар съм пас

Коментар

• Пичове, австралиецо на 1.0520 формира бай-зона и аз мисля да купя малко, че може тая годива вече да не видим нива под 1.0500

Коментар

• Пада пада...

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                АUD/USD пада заради добрите данни в САЩ . Все пак това е валутна двойка Aвстралийски долар/ Щатски долар . Т.ч. при добри данни от САЩ ...австралиеца ще пада спрямо $ . Аз затова преди дни написах...че е добре да се изчака петък и безработицата от САЩ. Нивото беше 1.024-1.026...При изкарването на добрите данни в Петък от САЩ...двойката падна със 100 + пипса .

Т.ч. тук нива между 0.90-0.94 тепърва предстоят в следващите месеци .
                                Да да аз даже викам да земем да съберем по някой лев за братята австралийци, че с тоя евтиния AUD до никъде няма да я докарат. Той вече взе да пада не с дни ами с часове . Осъзнай се бе момче след 3-4 годни ако AUD падне под 1.05 ще проглушиш формуа "Аз КАЗАХ ли ви!!!"

Коментар

Working...
                                X