Блажиш ли блажиш дядо попе????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
(bow)
Първоначално изпратено от SStoilovдзънн - първи таргет - 1.9050 изпълнен.
Сега ще се види дали ще ходиме ди 1.87 , ако падне под предишното дъно 1.9010
Първоначално изпратено от SStoilovАми то общо взето и аз така мисля, само, че още е рано .
Първо разходка до 1.9050 (песимистичен) или 1.87 (оптимистичен) вариант.
След това евентуално корекция до 1.97 , около решението за лихвите на RBA .
Иначе технически погледнато имаме пробит триъгълник , та веднага след пробива е малко неразумно да се пробват дълги.
Първоначално изпратено от kritelinSStoilov причината да търся дълги входове в кроса не са чисто технически
Австралийският долар е много тяснко корелиран с индекса MSCI,а аз съм на мнение,че доста се престараха с тази корекция по фондовите борси и е време най-малкото за бичи капан ( дори съм склонен все още да мисля,че ще имаме до месец слизане до старите дъна ).От там предполагам,че австралиеца ще загуби пак позиции срещу еврото.Пари при пари отиват
Коментар
-
дзънн - първи таргет - 1.9050 изпълнен.
Сега ще се види дали ще ходиме ди 1.87 , ако падне под предишното дъно 1.9010
Първоначално изпратено от SStoilovАми то общо взето и аз така мисля, само, че още е рано .
Иначе технически погледнато имаме пробит триъгълник , та веднага след пробива е малко неразумно да се пробват дълги.
Първоначално изпратено от kritelinSStoilov причината да търся дълги входове в кроса не са чисто технически
Австралийският долар е много тяснко корелиран с индекса MSCI,а аз съм на мнение,че доста се престараха с тази корекция по фондовите борси и е време най-малкото за бичи капан ( дори съм склонен все още да мисля,че ще имаме до месец слизане до старите дъна ).От там предполагам,че австралиеца ще загуби пак позиции срещу еврото.
Коментар
-
Ами то общо взето и аз така мисля, само, че още е рано .
Австралийският долар е много тяснко корелиран с индекса MSCI,а аз съм на мнение,че доста се престараха с тази корекция по фондовите борси и е време най-малкото за бичи капан ( дори съм склонен все още да мисля,че ще имаме до месец слизане до старите дъна ).От там предполагам,че австралиеца ще загуби пак позиции срещу еврото.
Коментар
-
SStoilov причината да търся дълги входове в кроса не са чисто технически
Коментар
-
Здравейте
Днеска затворих всички къси АВСТРАЛИИИЦИ
По скоро не ги затворих аз , а пазара ми
сбера стоповете дето ги бях сложил на 1.9460
Значи доволен съм горе доле,
но можеше и повечко да е.
За пореден път се уверявам , че първия прочит
най-верен е.
Бях си направил план за около 1.92 да иде пазара
и тои дойде до 1.9235 .
Там някъде требеше да се затвори , но пуста лакомия
Нищо де. Здраве да е само--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от LZ-L13И аз ще се включа с един сел стоп при евро/австралиец с 1.9229. Стоп на позицията при 1.9433 и цели без да се лакомя около 1.8730 ! Успех!
Защо не се влючиш например от текущи?????
Все пак там или много близо е много важно фибо ниво
и АВСТРАЛИЕЦО може да се уплаши към другата посока!!!
Успех !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар