IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov
    стоп на +1 означава , че слагам стоп на 1.8549 , на един пип печалба. И аз стопове не използвам , слагам си само, когато не съм сигурен в позицията (както сега).

Всъщност стопа е на 1.8545 , но е все тая

За ауд/усд нямам мнение - но още е рано за покупки.
    сега разбирам - със стоповете си мислех че се ограничава загубата и затова ми изглеждаше нелогично 1п винаги ще се задейства
    във форума се коментира от време на време обем на сметка 10К , 100К - какво значи в по-стандартни цифри
    извинявам се още веднъж за невежеството си

Поздрави и успех

Коментар

• стоп на +1 означава , че слагам стоп на 1.8549 , на един пип печалба. И аз стопове не използвам , слагам си само, когато не съм сигурен в позицията (както сега).

Всъщност стопа е на 1.8545 , но е все тая

За ауд/усд нямам мнение - но още е рано за покупки.

Коментар

• Много се извинявам заневежеството но ми е интересно какво значи да сложиш стопна +1 - това подвижен стоп ли е.
        аз за сега не ползвам стопове тъй като моята стратегия в рамките на 2дена позицията се затваря на +
        но това ми струва доста време пред монитора, ако ми разясниш ще бъда много благодарен
        Как прогнозирате АУД/УСД - аз мисля че ще има едно слизане до нива о.6850-0.69
        и после пак нагоре

много успехи

Коментар

• Позицията е 80 пипа напред, слагам стоп на +1 и я оставям да пасе. Първи таргет 1.84 , втори 1.83

За всеки случай ордел сел @1.86

Първоначално изпратено от SStoilov
          Сел eur/aud @1.8550 - таргет 1.83

евентуална първа добавка на 1.86 . При негатично развитие ще добавям до 1.88

Коментар

• Сел eur/aud @1.8550 - таргет 1.83

евентуална първа добавка на 1.86 . При негатично развитие ще добавям до 1.88

Коментар

• Моето виждане в момента:

Тъй като цена проби дъното на предполагаемата втора импулсивна ii, това ми подсказва, че се развива прим сценария А' B' и С', която се развива в момента надолу с бъдещо оформяне на тройката си.
              Моля за други мнения

Коментар

• AUDUSD

Интересна фигура можеда стане- красива !!!!

Коментар

• Коментар

• 0.7355 при aud/usd е важно - 200дМА и връх 7.10.2008 . затваряне на дългите на 0.7345 , нови дълги при затваряне на дневна над 0.7355 .

Австралиецо късо не го играя, заради лихвата.

Коментар

• Като гледам commodities ще катерят още, така че австралиеца ще дърпа напред. Това слизане под 1.83 направо отваря пътя към 1.76 така че ще има още профит за взимане.

Коментар

• Честито на печелившите - 15 пипса над таргета .

Половината позиция затворена , останалата половина - оставена да пасе лихви

При покачване нагоре - добавки.

Коментар

• RBA е с нас

Таргет на късите 1.83

Коментар

• С две ръце съм за сел EURAUD, даже и GBPAUD да селнеш няма да сбъркаш - избили са супер яки нива надолу и едно 10 фигури като нищо да направят

Коментар

• Sell EUR/AUD от 200 дМА (1.88 ) , с цел максимална отдалеченост (отдолу) от 200 дМА .

Малко прибързвам, затова сумата не е голяма , оставям си възможност за добавка при негативно развитие.

Коментар

• Е то па едно блажене - 6-7% от позиция по малка от акаунта и некакъв 1-2% лихвен диференциал за 5 месеца.

абе доволно.

Лошото е, че декември се набутах от други позиции , та още ми държи влага.

Първоначално изпратено от bgg_red
                                Блажиш ли блажиш дядо попе????

Коментар

Working...
                                X