If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стоп на +1 означава , че слагам стоп на 1.8549 , на един пип печалба. И аз стопове не използвам , слагам си само, когато не съм сигурен в позицията (както сега).
Всъщност стопа е на 1.8545 , но е все тая
За ауд/усд нямам мнение - но още е рано за покупки.
сега разбирам - със стоповете си мислех че се ограничава загубата и затова ми изглеждаше нелогично 1п винаги ще се задейства
във форума се коментира от време на време обем на сметка 10К , 100К - какво значи в по-стандартни цифри
извинявам се още веднъж за невежеството си
стоп на +1 означава , че слагам стоп на 1.8549 , на един пип печалба. И аз стопове не използвам , слагам си само, когато не съм сигурен в позицията (както сега).
Всъщност стопа е на 1.8545 , но е все тая
За ауд/усд нямам мнение - но още е рано за покупки.
Много се извинявам заневежеството но ми е интересно какво значи да сложиш стопна +1 - това подвижен стоп ли е.
аз за сега не ползвам стопове тъй като моята стратегия в рамките на 2дена позицията се затваря на +
но това ми струва доста време пред монитора, ако ми разясниш ще бъда много благодарен
Как прогнозирате АУД/УСД - аз мисля че ще има едно слизане до нива о.6850-0.69
и после пак нагоре
Тъй като цена проби дъното на предполагаемата втора импулсивна ii, това ми подсказва, че се развива прим сценария А' B' и С', която се развива в момента надолу с бъдещо оформяне на тройката си.
Моля за други мнения
Като гледам commodities ще катерят още, така че австралиеца ще дърпа напред. Това слизане под 1.83 направо отваря пътя към 1.76 така че ще има още профит за взимане.
Коментар