IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви харесва в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Баба Меца
    Иначе е населена с доста тъпанари,но това пък има и добри страни,защото постоянно можеш да изкарваш супер пари за тяхна сметка
    Не съм съгласен, имаме доста простаци, които наистина са ограничени, но не дават много лесно да се изкарват пари на техен гръб, защото са хитри и само гледат да не се минат, нямам много наблюдения в чужбина, но тук ако трябва да се свърши всички се скатават, и когато някой накрая вземе да го върши се намират 10 зяпачи, които само акъл дават...

Коментар

• и ухловица до смилян не е за пропускане
      и е много по-стара от ягодинската, която пък е бисера сред пещерите в българия
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Нищо.

За съжаление човек не може да избира къде да се роди...

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
          Повече от 1-2км не плувам да не вземе да се удави детето ...

Неграмотен, бъзикам се, защото в БГ има много повече медузи от другите места, на които съм бил, а липсата на видимост създава неприятни психологически ефекти ... ще ти го опиша на кратко къде се чувстваш по-добре в кристално чиста синя вода с бял пясък отдолу или в същата вода, но по малко прозрачна без да виждаш дъното ...

По отношение на пещерите горещо препоръчвам Ягодинската и Алистрати ...
          Черно море поради сероводорода (където липсва кислород) е страхотно място за развъждане на медузи, но те са сравнително безобидни, докато в океаните и средиземно море има такива които те парализират и вероятността за лош край не е малка, отделно морските таралежи не са много приятни за настъпване, колкото и да е бистра водата все да си гледаш в краката не е приятно...

Иначе съм напълно съгласен, че по-голямата видимост доставя огромно удоволствие, особено ако обичаш да се гмуркаш. Друг недостатък на нашето море е краткия сезон...

Коментар

• Страната ни е много красива,аз много си я харесвам.Иначе е населена с доста тъпанари,но това пък има и добри страни,защото постоянно можеш да изкарваш супер пари за тяхна сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от AfterDark
              В другите има опасни медузи и други твари
              Следващата седмица съм на плаж и много ще внимавам ...

П.П. И с липсата на пясък много ще внимавам, защото извън БГ навсякъде плажовете са от остър чакъл създаден да ти нареже краката ...
              Едно е да си на плаж, а съвсем друго да плуваш по 5-10 км...
              Повече от 1-2км не плувам да не вземе да се удави детето ...

Неграмотен, бъзикам се, защото в БГ има много повече медузи от другите места, на които съм бил, а липсата на видимост създава неприятни психологически ефекти ... ще ти го опиша на кратко къде се чувстваш по-добре в кристално чиста синя вода с бял пясък отдолу или в същата вода, но по малко прозрачна без да виждаш дъното ...

По отношение на пещерите горещо препоръчвам Ягодинската и Алистрати ...

П.П. Пешо777, Сърбия има друг чар да съм писал нещо за нея по-долу я провери ... там се ходи на бира скара и сватби ...

Коментар

БГ не е уникално ... например в Румъния също има разкошни девствени планини, ...

v Romania ima samo devstveni chukari , tova e nai groznata darjava v sveta , v Sarbiq kade vidq hubava planina che az ne sam vijdal, vij Cherna gora e drugo ?

Коментар

В другите има опасни медузи и други твари

П.П. И с липсата на пясък много ще внимавам, защото извън БГ навсякъде плажовете са от остър чакъл създаден да ти нареже краката ...
                  Едно е да си на плаж, а съвсем друго да плуваш по 5-10 км...

Коментар

• може и пещерите да пообиколите
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• В другите има опасни медузи и други твари

Коментар

• Морето ни е едно от малкото, в които няма опасни животинки (с изключение на морския дракон и морския скорпион) В другите има опасни медузи и други твари. Също и солеността е по-ниска, не е като средиземно да ти пари на очите... Единствено поради "сладостта" си е с по-малка видимост, но все пак е прилична и несравнима например със северно море.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                          Първоначално изпратено от AfterDark
                          харесва ми тази земя, а държавата ме плаши ...

ако трябва да бъда по-точен даже обичам много тази земя, ама много простотия има наоколо ...
                          Бог раздавал на държавите природа, на едни дал красиви планини, на други морета, а на България дал и чудесно море и чудни планини и изобилие от минерални извори. Тогава другите страни попитали: "Господи, защо на България даваш толкова много" А Бог отговорил: "Спокойно, ще има равновесие" и създал българите и управниците, които да избират.
                          за морето ще поспоря, а планините са много хубави ... хубави места между другото има навсякъде из Балканите и БГ не е уникално ... например в Румъния също има разкошни девствени планини, но там не се чувстваш у дома си ... може би на места като Босна е най-екологично в момента - не знам ...

под обичам земята имам предвид нещо субективно, а не обективно, живял съм много-много време навън още от дете и то не може да се опише с думи, но ще дам един пример - в момента, в който не виждам хълмове и планини за повече от няколко седмици имам психологически проблем и за мен нещо не е наред, по-същия начин съм пристрастен потребител на кисело мляко хубаво сирене и слънчеви домати ...

иначе това съм го казвал и на гръцки понякога и еднакво валидно за целия регион ... наистина господ ни е благословил със слънце, планини, природа и хубава храна, но сме много анархични и сами си подритваме полученото даром по рождение ...

Коментар

• Качете се веднъж на Дженгала в Пирин, слезте на Самодивските езера,

после се качете до Джано и вижте Кременските езера.

После пак си псувайте страната, ако ви дава сърце.

Коментар

харесва ми тази земя, а държавата ме плаши ...

ако трябва да бъда по-точен даже обичам много тази земя, ама много простотия има наоколо ...
                              Бог раздавал на държавите природа, на едни дал красиви планини, на други морета, а на България дал и чудесно море и чудни планини и изобилие от минерални извори. Тогава другите страни попитали: "Господи, защо на България даваш толкова много" А Бог отговорил: "Спокойно, ще има равновесие" и създал българите и управниците, които да избират.

Коментар

• харесва ми тази земя, а държавата ме плаши ...

Коментар

Working...
                                X