Първоначално изпратено от Баба Меца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви харесва в България
Collapse
X
-
Negramoten
-
harpoon
Нищо.
За съжаление човек не може да избира къде да се роди...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AfterDarkПовече от 1-2км не плувам да не вземе да се удави детето ...
Неграмотен, бъзикам се, защото в БГ има много повече медузи от другите места, на които съм бил, а липсата на видимост създава неприятни психологически ефекти ... ще ти го опиша на кратко къде се чувстваш по-добре в кристално чиста синя вода с бял пясък отдолу или в същата вода, но по малко прозрачна без да виждаш дъното ...
По отношение на пещерите горещо препоръчвам Ягодинската и Алистрати ...
Иначе съм напълно съгласен, че по-голямата видимост доставя огромно удоволствие, особено ако обичаш да се гмуркаш.Друг недостатък на нашето море е краткия сезон...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от AfterDarkВ другите има опасни медузи и други твари
П.П. И с липсата на пясък много ще внимавам, защото извън БГ навсякъде плажовете са от остър чакъл създаден да ти нареже краката ...
Неграмотен, бъзикам се, защото в БГ има много повече медузи от другите места, на които съм бил, а липсата на видимост създава неприятни психологически ефекти ... ще ти го опиша на кратко къде се чувстваш по-добре в кристално чиста синя вода с бял пясък отдолу или в същата вода, но по малко прозрачна без да виждаш дъното ...
По отношение на пещерите горещо препоръчвам Ягодинската и Алистрати ...
П.П. Пешо777, Сърбия има друг чар да съм писал нещо за нея по-долу я провери ... там се ходи на бира скара и сватби ...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AfterDarkВ другите има опасни медузи и други твари
П.П. И с липсата на пясък много ще внимавам, защото извън БГ навсякъде плажовете са от остър чакъл създаден да ти нареже краката ...
Коментар
-
AfterDark
В другите има опасни медузи и други твари
Коментар
-
Negramoten
Морето ни е едно от малкото, в които няма опасни животинки (с изключение на морския дракон и морския скорпион) В другите има опасни медузи и други твари. Също и солеността е по-ниска, не е като средиземно да ти пари на очите... Единствено поради "сладостта" си е с по-малка видимост, но все пак е прилична и несравнима например със северно море.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от AfterDarkхаресва ми тази земя, а държавата ме плаши ...
ако трябва да бъда по-точен даже обичам много тази земя, ама много простотия има наоколо ...
под обичам земята имам предвид нещо субективно, а не обективно, живял съм много-много време навън още от дете и то не може да се опише с думи, но ще дам един пример - в момента, в който не виждам хълмове и планини за повече от няколко седмици имам психологически проблем и за мен нещо не е наред, по-същия начин съм пристрастен потребител на кисело мляко хубаво сирене и слънчеви домати ...
иначе това съм го казвал и на гръцки понякога и еднакво валидно за целия регион ... наистина господ ни е благословил със слънце, планини, природа и хубава храна, но сме много анархични и сами си подритваме полученото даром по рождение ...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AfterDarkхаресва ми тази земя, а държавата ме плаши ...
ако трябва да бъда по-точен даже обичам много тази земя, ама много простотия има наоколо ...
Коментар
-
AfterDark
харесва ми тази земя, а държавата ме плаши ...
Коментар
Коментар