IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви харесва в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз мерси
    защо да има гръкофоби???
    определено Гърция за мен от няколко години е по-добрия избор
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Re: ....

оби4ам наще планини зелени и кравите където отвреме на време минават
      но най ве4е оби4ам добрите хора
      защото българина е добър 4овек

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
        Първоначално изпратено от Negramoten
        Специални поздрави от жената имате! Proizvoditel, wannarock и After
        имаш ново ЛС, ако решиш зарадвай жената и я разведи

П.П. Производител, защото има много гръкофоби ...
        Ще го направя

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
          Но Афтер защо пише в тази Красива тема на ЛС !!!

Веднага го копни за всички !
          Той го написа и тук:
          Първоначално изпратено от AfterDark
          По отношение на пещерите горещо препоръчвам Ягодинската и Алистрати ...
          Предполагам пише на лични, защото става въпрос за Гърция, а темата е за България а балканците нали трябва да се мразим

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
            имаш ново ЛС, ако решиш зарадвай жената и я разведи

П.П. Производител, защото има много гръкофоби ...

Коментар

Благодаря !

Но Афтер защо пише в тази Красива тема на ЛС !!!

Веднага го копни за всички !
              СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Специални поздрави от жената имате! Proizvoditel, wannarock и After

Коментар

• можеш да минеш през Снежанка първо (Пещера, Батак)
                  от там към Триградското ждрело - виж първо Дяволското гърло, а после към Буйновското ждрело и Ягодинската пещера - не пропускай да видиш естествения вход малко по-горе с керамика от неолита. Ако влезеш първо в Ягодинската Дяволското няма да те впечатли особено
                  а Ухловица е малко по-далеко, но си има своя красота
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Баба Меца
                    Страната ни е много красива,аз много си я харесвам.Иначе е населена с доста тъпанари,но това пък има и добри страни,защото постоянно можеш да изкарваш супер пари за тяхна сметка
                    ...И да се чустваш, като нетъпанар.

Коментар

Първоначално изпратено от proizvoditel
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      и ухловица до смилян не е за пропускане
                      и е много по-стара от ягодинската, която пък е бисера сред пещерите в българия
                      Аз съм ходил само в Леденика, Бачо Киро и Съевата дупка и трите ми харесаха много. Я кажете освен Ягодинската и Ухловицата, кои други трябва да се видят?
                      Забравяте красивата СНЕЖАНКА !
                      Попълвам списъка Дайте още...
                      имаш лс

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                        Аз съм ходил само в Леденика, Бачо Киро и Съевата дупка и трите ми харесаха много. Я кажете освен Ягодинската и Ухловицата, кои други трябва да се видят?
                        Попълвам списъка Дайте още...

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                          Всичко, което пишеш издава, че най-вероятно не си бил на много места по средиземно море и моят съвет е да наваксаш ...
                          Прав си, все се каня да отскоча до Гърция, иначе имам спомени като малък висях по плажовете на Алжир, но предимно помня солта, която ужасно ми щипеше на очите...

ПП. това за медузите е друго, тези малките направо те убиват, докато си има нормални, които малко те парализират, но достатачно да се удавиш...

Коментар

СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

Първоначално изпратено от AfterDark
                                Повече от 1-2км не плувам да не вземе да се удави детето ...

Неграмотен, бъзикам се, защото в БГ има много повече медузи от другите места, на които съм бил, а липсата на видимост създава неприятни психологически ефекти ... ще ти го опиша на кратко къде се чувстваш по-добре в кристално чиста синя вода с бял пясък отдолу или в същата вода, но по малко прозрачна без да виждаш дъното ...

По отношение на пещерите горещо препоръчвам Ягодинската и Алистрати ...
                                Черно море поради сероводорода (където липсва кислород) е страхотно място за развъждане на медузи, но те са сравнително безобидни, докато в океаните и средиземно море има такива които те парализират и вероятността за лош край не е малка, отделно морските таралежи не са много приятни за настъпване, колкото и да е бистра водата все да си гледаш в краката не е приятно...

Иначе съм напълно съгласен, че по-голямата видимост доставя огромно удоволствие, особено ако обичаш да се гмуркаш. Друг недостатък на нашето море е краткия сезон...
                                Това с едни по-опасни малки медузи е проблем, който се появи напоследък заради глобалното затопляне, въпреки това не съм го срещал напрактика, а смо съм чел за него по пресата, има и координационен център, който ги следи със сателит ...

Досега съм се сблъсквал с малки безопасни медузи в средиземноморието само в залива на един малък необитаем остров, а с големи безопасни само на едно пристанище където никой не плува по обясними причини ...

Морски таралежи има само в по-камъните на завет, така че тия работи с гледането под краката ги забрави те не важат за теб, аз си гледам под краката като ходя на скалисти плажове да се гмуркам, ама само при влизането и излизането ...

Всичко, което пишеш издава, че най-вероятно не си бил на много места по средиземно море и моят съвет е да наваксаш ...

Коментар

Working...
                                X