Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от No money, no creditПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от No money, no creditПървоначално изпратено от споменЪно мъни, но кредит - тез приказки за оптимизма и вярата и естественото състояние на човек ги остави за наивниците. от мен по голям оптимист няма, но и реалист също. човек трябва да знае какво вижда и да се съобразява с него. а е много ясно, че за сделка са нужни две страни. аз нали за тва ви казвам, че ПФ нямат кьорав лев - кой изкупи на чужденците акциите, на спекулантите дето излезнахме, на ЕГН-тата които избягаха от ДФ? пари нема, а кофти перспективи бол. тва си е истината :-(
продигал, ти как го виждаш тоз остров на борсовото благополучие, точно пък у нас - най-енергоемката и ресурсоемка икономика в ЕС? хора, не гледате ли какво става навън. Китай днес е 7-8% назад, цяла европа кървава, азия още по-зле.
някъв умник вчера ме контрираше, че Австралия била на зелено - ми просто сълзи. какви опоненти имам? гледат някви цифрички на монитора и идея си нямат, че Австралия почиваше , а днес като отвори и тя близо 3% назад.
хубаво се надявате на някво чудо отвън, а замисляли ли сте се какво ще стане когато на някой чужденец му писне и изсипе акции за 10-тина милиона при това изтъняло търсене? 99% съм сигурен, че до есента ще има поне две големи спускания с по 5-6% на ден.
чудно ми е само, след Ксертата какво ще си нарочите за "Цар освободител". след поредното разочарование какво ли ще нарочите за "Спасителят" - минахме през отчетите за първото тримесечие, после ПФ, после чужденците, после тримесечните отчети, сега Ксертата, мислете от сега следващото.
на т.нар. оптимисти искам само едно да кажа - човек трябва да се научи да губи и да понася загубите с достойнство. не може човек да казва на черното бяло, тук се измислиха нови определения: "лузър" е всеки който е продал навреме, усетил е тренда, съхранил си е парите и чака по-добри времена за печелене на пари. "голям спекулант" е всеки който е понесъл сериозни загуби (пропуснати ползи), прогнозите му не се сбъдват и търси вината навсякъде, само не и у себе си.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ATILAнякой изследвал ли е корелацията между цената на кило пресни домати и Дау
Ако ДАУ е нагоре - мезетотата (доматките) са в повече за сметка на ракията...
ДАУ - надолу - набляга се на ракията...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Продадох още 14 контракта Дау на 12 344 и вече съм къс с 20 и ср.цена 12 329
И емоциите ми, ще са много по в синхрон с оптимизма в БГ и на БФБ...
Петре, а ти какво си резнал и прочее за къв чеп ми е да ме информираш?
Или той комплекса не дава мира... Сори, пич! Очевидно тежко е бремето ти!
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПродадох още 14 контракта Дау на 12 344 и вече съм къс с 20 и ср.цена 12 329
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от ПепиDaw отлепи................хахахаха...........,
на дневна по всичко личи/индикатори/, че Старият Dow започва да катери! ;-)))
чико Уйлямс може лида се смята
Грешка 100 лв ина че друго не казвам
Коментар
�
Коментар