IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Оптимизъм на БФБ !!! архив 14
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
      Първоначално изпратено от споменЪ
      Първоначално изпратено от No money, no credit
      Първоначално изпратено от споменЪ
      но мъни, но кредит - тез приказки за оптимизма и вярата и естественото състояние на човек ги остави за наивниците. от мен по голям оптимист няма, но и реалист също. човек трябва да знае какво вижда и да се съобразява с него. а е много ясно, че за сделка са нужни две страни. аз нали за тва ви казвам, че ПФ нямат кьорав лев - кой изкупи на чужденците акциите, на спекулантите дето излезнахме, на ЕГН-тата които избягаха от ДФ? пари нема, а кофти перспективи бол. тва си е истината :-(
      Е хубаво, но трябва ли всеки ден като латерна едно и също да повтаряш? Не ти ли писна поне малко? Аз го чета този форум, но вече ме заболя главата да чета едно и също, то и затова много от голегите вече не се вясват тук. Моля да намалиш темпото или да изкараш нови доводи, но пак казвам ти нама да направиш пари от кризата.
      интересно ми е, как не ти гръмна главата като четеш люкчо, полки, киф, пепи, дончо ..., те все различни неща говорят мисля. разликата е там, че аз аргументирам моето мнение, а те само си дрънкат. колко пъти съм търсил диспут - изложих наскоро 8-9 точки с проблеми, които ни задушават и няма да ни позволят да скочим поне през следващите 3-4 месеца. помолих за коментар и контра точки от оптимистите с които да ме оборят - няма братче. всички се покриха. а още по-голямата разлика е в това, че каквото съм казал е станало, за разлика от монотонното и всекидневно Ъп-Ъп на споменатите по-горе, което си остава за съжаление само в писанките им, а на бфб не виждаме нищо от него.
      продигал, ти как го виждаш тоз остров на борсовото благополучие, точно пък у нас - най-енергоемката и ресурсоемка икономика в ЕС? хора, не гледате ли какво става навън. Китай днес е 7-8% назад, цяла европа кървава, азия още по-зле.
      някъв умник вчера ме контрираше, че Австралия била на зелено - ми просто сълзи. какви опоненти имам? гледат някви цифрички на монитора и идея си нямат, че Австралия почиваше , а днес като отвори и тя близо 3% назад.
      хубаво се надявате на някво чудо отвън, а замисляли ли сте се какво ще стане когато на някой чужденец му писне и изсипе акции за 10-тина милиона при това изтъняло търсене? 99% съм сигурен, че до есента ще има поне две големи спускания с по 5-6% на ден.
      чудно ми е само, след Ксертата какво ще си нарочите за "Цар освободител". след поредното разочарование какво ли ще нарочите за "Спасителят" - минахме през отчетите за първото тримесечие, после ПФ, после чужденците, после тримесечните отчети, сега Ксертата, мислете от сега следващото.
      Аз не съм казал че не ми е писнало от тях, но те имат акции и си пишат и се надъхват, а ти защо си тук като нямаш акции и след като няма скоро да имаш, защото не виждаш да е скоро края на кризата?
      както и преди съм казвал - тук съм за да си сверя часовника. надявам се да се получи някакъв диспут с аргументи и контра аргументи и ако някой успее да ме обори, да си отворя очите навреме. и в този форум не съм заради люкчо, пепи, дончо и сие, от тях няма какво смислено да се чуе, тук съм защото се надявам все някога да се покажат батя, хосе, аналгина, абс, мечка - те явно си държат на имиджа и сега като няма какво да кажат си стоят и си мълчат, но ще дойде време, когато мненията им ще бъдат интересни и аргументирани и човек ще може да си направи опеделения изводи и заключения.
      на т.нар. оптимисти искам само едно да кажа - човек трябва да се научи да губи и да понася загубите с достойнство. не може човек да казва на черното бяло, тук се измислиха нови определения: "лузър" е всеки който е продал навреме, усетил е тренда, съхранил си е парите и чака по-добри времена за печелене на пари. "голям спекулант" е всеки който е понесъл сериозни загуби (пропуснати ползи), прогнозите му не се сбъдват и търси вината навсякъде, само не и у себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        някой изследвал ли е корелацията между цената на кило пресни домати и Дау
        Корелацията е правопропорционална!

Ако ДАУ е нагоре - мезетотата (доматките) са в повече за сметка на ракията...

ДАУ - надолу - набляга се на ракията...
        това е защото американците са прости и още не са открили парцуцата
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• aз съм забелязъл една друга корелацийка - като сме надолу много гадини изпълзяват от дупките си

Коментар

• Бат Пешо и 10 годишните бонд са нагоре..............,

абе Старият Dow го вдига вече............хахахахах,

и като заоре не ми се мисли............! ;-)))

Коментар

• някой изследвал ли е корелацията между цената на кило пресни домати и Дау
              Корелацията е правопропорционална!

Ако ДАУ е нагоре - мезетотата (доматките) са в повече за сметка на ракията...

ДАУ - надолу - набляга се на ракията...

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                някой изследвал ли е корелацията между цената на кило пресни домати и Дау

Коментар

• някой изследвал ли е корелацията между цената на кило пресни домати и Дау

Коментар

• Продадох още 14 контракта Дау на 12 344 и вече съм къс с 20 и ср.цена 12 329
                    Аз пък купих две кила пресни домати, а ракията ми е леденостудена от фризера!

И емоциите ми, ще са много по в синхрон с оптимизма в БГ и на БФБ...

Петре, а ти какво си резнал и прочее за къв чеп ми е да ме информираш?

Или той комплекса не дава мира... Сори, пич! Очевидно тежко е бремето ти!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Продадох още 14 контракта Дау на 12 344 и вече съм къс с 20 и ср.цена 12 329
                      Ква си лисица ти ама кажи на хората че ги продаваш на допирането на индекса до горното рамо на възходящия канал -това си чиста проба спекулантска работа а си говорихме за трендове мрендове ала бала

Коментар

Продадох още 14 контракта Дау на 12 344 и вече съм къс с 20 и ср.цена 12 329
                        Пещка продавай сега му е времето

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          Aми RSI i MACD.........!;-))
                          Как немога да ти кача една графика тук,та да видиш индикаторите... тези и още няколко......

Коментар

• Продадох още 14 контракта Дау на 12 344 и вече съм къс с 20 и ср.цена 12 329

Коментар

Първоначално изпратено от Пепи
                              Daw отлепи................хахахаха...........,

на дневна по всичко личи/индикатори/, че Старият Dow започва да катери! ;-)))
                              И кои точно индикатори ако смея да попитам? Явно или аз не виждам или пък ти използваш някакви тайни индикатори !
                              Може ли един по един

чико Уйлямс може ли да се смята

Грешка 100 лв ина че друго не казвам

Коментар

• Aми RSI i MACD.........!;-))

Коментар

X