IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища служебно блокира търговията.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kod123 написа:
    На телефон 4210315 може да се свържете с Бисерка Илиева - ДВИ на холдинг Пътища, на която днес зададох въпроса - Кога ще бъдат качени на БФБ акциите на холдинга, тя каза че не може да ми отговори и не знае. Това, какво означава, че ръководството на холдинга не спазва ЗППЦК , а КФН даже не му налага глоба. Така, че ръководството на холдинга замрази парите на акционерите за неизвестно време и не ясно до кога!
    В момента аз се сещам за три дружества , на които парите на акцинерите са блокирани и те не могат да се разпореждат с тях -
    Пътища, Мостстрой , Арома.
    Това е поредното безобразие в нашата държава.

Коментар

• Пичове много внимателно изчетох тази тема. Тук инвеститори няма има дребни далавераджии. Последващо четене и на темата и на форума е безполезно.

Коментар

• Ей факушка, факушка,

скоро ще пуснат еврофондовете,

а оперативните програми-Транспорт изобщо не са спирани...........,

абе к'во беше това факушка....хахахахаа......??!! ;-))

Аман от мрънкалници, то бива, бива, ама............

Коментар

• Факушка милата пак се опитва да мисли.И пак не и се получава.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
            Първоначално изпратено от mm4444
            И аз мисля, че сега е по - добре да не се пускат. Какво бихме спечелили от това точно сега?
            Защо да не се пускат? Навсякъде по света акциите отдавна да са на пазара. Но тук в България гледаме ако може далаверка някаква да се завърти, дугите да го духат, а ние ще се снижим, ще забавим акциите, ще изчакаме да отмине бурята и - тогава ще излезнем ни лук яли, ни мирисали.
            Да, ама точно заради подобен начин на мислене който е свързан с яка корупция отгоре додолу в държавата, спряха парите от ЕС, а се канят и по други проекти да спрат мангизите.
            Заради подобен начин на мислене хдпат никога не е строил път и няма и да построи. Както са се снишили от холдинга, така и ще си останат - приклекнали. Скор ще се държат за палците всичките им инвеститори. Черепа не го мислете - той не мисли за вас колкото вие за него, ако ме разбирате.
            Това че няколко болни хора не спират с глупостите си по форумите няма да помогне, рано или късно този фарс ще свърши, ще видите дои и вие че царят е гол и тогава... гледайте с трейсианците какво стана и се сещайте сами.
            ХОди да се изплющиш някъде.
            По-големи глупости отдавна не бях чел.

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от фуфата
              До кого, то ако КаФеНеТо искаше, и сама можеше да вземе мерки, да се самосезира, и тн. но те са силни само пред малките дружества и посредници!!!
              Пак ще повторя - пиши жалби а не постове.
              До кого да пише до арменския поп , все едно да чакаш от умрял писмо!
              Да пусне жалба и ако няма последствия тогава да критикува.
              Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=69821

Емисията на Холдинг Пътища е вписана на 10.8.2008 г. 11:02:10 30672000 лв. в Агенцията по вписванията .
                Същата емисия е вписана в публичния регистър на КФН на 23.09.2008 г.

И сега остава да видим как и с колко ще бъде глобено ръководството на холдинг Пътища от КФН.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
                  Мисля, че е в инетерес на всички.
                  Ако компанията кандидатства за големи международни проекти, напр. в Сочи, може да се изисква определена пазарна капитализация, за одобрение.
                  А при този глад за поръчки във всички инфраструктурни дружества, това може да се окаже фатално за съществуването им.

Не е препоръка - имам акции, от незаредените.

Тъпанарите в милата ни татковина никога няма да се свършат.:

Коментар

• Първоначално изпратено от mm4444
                    И аз мисля, че сега е по - добре да не се пускат. Какво бихме спечелили от това точно сега?
                    Защо да не се пускат? Навсякъде по света акциите отдавна да са на пазара. Но тук в България гледаме ако може далаверка някаква да се завърти, дугите да го духат, а ние ще се снижим, ще забавим акциите, ще изчакаме да отмине бурята и - тогава ще излезнем ни лук яли, ни мирисали.
                    Да, ама точно заради подобен начин на мислене който е свързан с яка корупция отгоре додолу в държавата, спряха парите от ЕС, а се канят и по други проекти да спрат мангизите.
                    Заради подобен начин на мислене хдпат никога не е строил път и няма и да построи. Както са се снишили от холдинга, така и ще си останат - приклекнали. Скор ще се държат за палците всичките им инвеститори. Черепа не го мислете - той не мисли за вас колкото вие за него, ако ме разбирате.
                    Това че няколко болни хора не спират с глупостите си по форумите няма да помогне, рано или късно този фарс ще свърши, ще видите дои и вие че царят е гол и тогава... гледайте с трейсианците какво стана и се сещайте сами.

Коментар

• И аз мисля, че сега е по - добре да не се пускат. Какво бихме спечелили от това точно сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                        Първоначално изпратено от Storm
                        Това е правилно.

Не е момента да се пускат сега.
                        +1 Валю Валяка по-добре да кротува, че ако сега пуснат акциите мама ни жална...
                        Някой маи се дразни, че водим по точки макар и служебно
                        Не препоръчвам нищо и съм заинтересован

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter
                          И с чисто нов ник ... кои ли са ти старите?
                          Да много интересно кой ли ще е...?
                          Не препоръчвам нищо и съм заинтересован

Коментар

• Вальо Валяка, ще вземеш ли да обясниш на хората какъв ти е интереса от този постинг?
                            Не вярвам да имаш акции, но и не разбирам защо го правиш, като при сегашната ситуация няма да има обороти, а само силно падане на цената.
                            И с чисто нов ник ... кои ли са ти старите?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от фуфата
                              До кого, то ако КаФеНеТо искаше, и сама можеше да вземе мерки, да се самосезира, и тн. но те са силни само пред малките дружества и посредници!!!
                              До кого да пише до арменския поп , все едно да чакаш от умрял писмо!

Коментар

• Първоначално изпратено от фуфата
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X