Търпението на мечката вече се изчерпа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Зараза
Навсякъде почнаха да се оправдават, че паданията се дължат на продаванията на фондовете. И това не е най-лошото. Един друг се самонадлъгват, че фондовете не продават, защото такива са очакванията им а, защото им се налага.
Първо беше само Синергона, сега вече опряхме до всички ликвидни позиции
А най-лошото е, че заразата се очаква да продължи и да се разпространи и при по-не ликвидните позиции.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бъди толкво отчаян...За теб малко оптимизъм -още има надежда патките да изплуват
Аз за патките не съм толкова песимист. Но за борсата като цяло съм.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
2012-та се очертава да е една много добра година.
Война с Иран и значително увеличение на бензина и газта.
Световна криза и затягане на коланите с още.
Държавата ни е цъфнала та вързала от Борисовото управление и най-важното е, че непрекъснато ни се обяснява как става все по и по-добре.
С две думи ни очакват все хубави неща.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
2012-та се очертава да е една много добра година.
Война с Иран и значително увеличение на бензина и газта.
Световна криза и затягане на коланите с още.
Държавата ни е цъфнала та вързала от Борисовото управление и най-важното е, че непрекъснато ни се обяснява как става все по и по-добре.
С две думи ни очакват все хубави неща.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар