Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧовек на ТИМ сега е в Тексим банк и с ранкова ощетяваха с години миноритарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...jiiski,133665/
Апостолов ще си пренесе ли практиките в ЦД
Асен Ягодин - Председател на СД
Васил Големански - Изпълнителен директор и Заместник-председател на СД
Иван Такев - Изпълнителен директор
Любомир Бояджиев - Член на СД
Георги Български, FRM, CFA - Член на СД
-------------------------------------------------------------------
Да ходят където щат само да се разкарат от БФБ.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига бе Симов, какво само плашиш и аларми дигаш. Какъв е проблема ?
Верно не е като на западните маркети ама от 6 месеца откакто съм на БФБ съм влизал и излизал нацяло поне на 7-8 позиции.
На някои от тях пак съм вътре на по ниско ниво.
Никога не ми е било проблем да изляза когато искам.
Въпрос на преценка. И сума.
Че повечето мажоритари са си много печени.
Че законите ни са много читави от което миноритарите са добре защитени.
Ми и аз това викам какво само плаша.
Не съм казал, че всички дружества са лоши има и добри. Казал съм да се внимава къде се влиза.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМи като иска народа да влиза в борсата аз не съм го спрял. Обаче народо да си прави сметката, че влизането е лесно ама излизането после може да е трудно.
Верно не е като на западните маркети ама от 6 месеца откакто съм на БФБ съм влизал и излизал нацяло поне на 7-8 позиции.
На някои от тях пак съм вътре на по ниско ниво.
Никога не ми е било проблем да изляза когато искам.
Въпрос на преценка. И сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКапиталовата даже се е качила ама, както и да е... Може да съм фукльо, но не съм като Геко и Пепи, които само реват колко били подценени хартиите.
Иначе мажовците на мен никога не са ми били проблем... Имам си един черен списък от компании в които и 1 стотинка не бих изспекулирал...Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеФукльо вместо да се перчиш с дивидентната доходност кажи с колко ти падна цената на артиите от тогава до сега.
Форексчо си е много прав. Аз ако съм си държал парите в банката айде от началото на 2008-ма сега там щеше да има яко кеш а не да е празно като в пустинята Гоби.
Иначе мажовците на мен никога не са ми били проблем... Имам си един черен списък от компании в които и 1 стотинка не бих изспекулирал...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеС кое е прав... Миналата година само от дивиденти имам 17% доходност... и още капиталова... Тази година очаквам още минимум 15% пак само от дивиденти...
И за кое е напълно прав... Той хейтва всичко по дифолт... все ще уцели нещо...
Форексчо си е много прав. Аз ако съм си държал парите в банката айде от началото на 2008-ма сега там щеше да има яко кеш а не да е празно като в пустинята Гоби.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеС две думи доказахме, че Форекс Мастера е напълно прав за БФБ.
И за кое е напълно прав... Той хейтва всичко по дифолт... все ще уцели нещо...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар