Навън е мазало, да видим БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗаради тези прости гърци като нищо ще видим спад до 270 на софиксМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Тая картинка първоначално мислех да я сложа в Зърнени Храни да и се радват, ама като се замислих колко дружества са на това дередже май мястото и си е за всички.
Аз се майтапя с картинките ама истината е, че картинките отразяват много добре трагедията ни.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТърговията с лекарства - например, мисля че не страда.
Тук в Стара Загора има една смешна верига Фрамар от 6 аптеки ама се чудят вече какво да си правят парите - те са сайтове, вестници, сега телевизия тръгнаха да си правят!!!
Не ми се мисли при мащабите на Софарма Трейдинг за какво става дума!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОще 15%, Пип не е ли много - това на колко идва - Софикс 250?
Че какво да пада още надолу - Гледай къде са Као, Енемона, Хим-а и Фармата, на къде още?
Инак и аз не мисля че ще потъне повече от 275-80, ма знайш ли....
ПС Щом син чип като МЦХ с двойна годишна печалба и продължаваща да расте и очакван добър дивидент скоро не може отлепи от дъното и е под цената си от преди година - смятай за кво иде реч
Между другото - очаквам техния спад да е най малък в сравнение с другите.Last edited by pipbel; 13.05.2012, 13:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрав си Симов. Криза има и Софикс -10-15% ще има това лято. Само не е ясно кой вариант ще е - адалдисване или ски слалом, та да знаем кой занаят да усъвършенстваме.
Предпочитам шнорхела и бутилката, ма квото дойде.
И при двата варианта има начин дори да се печели. Трудничко, но не невъзможно.
Виж за лето 2013 (ако не познаят маите) - Сификс 500 и ъп
Че какво да пада още надолу - Гледай къде са Као, Енемона, Хим-а и Фармата, на къде още?
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеТо така почна и във Фазерлес преди години, когато спряха една от двете производствени линии и уволниха половината работници или малко по-малко.
Да ама тогава ние всички заключихме, че това е една положителна новина, защото като се уволнят работниците разходите намаляват.
Много са малко дружествата които не страдат от кризата.
А криза има да не се отрича.
Тук в Стара Загора има една смешна верига Фрамар от 6 аптеки ама се чудят вече какво да си правят парите - те са сайтове, вестници, сега телевизия тръгнаха да си правят!!!
Не ми се мисли при мащабите на Софарма Трейдинг за какво става дума!
Коментар
-
Прав си Симов. Криза има и Софикс -10-15% ще има това лято. Само не е ясно кой вариант ще е - адалдисване или ски слалом, та да знаем кой занаят да усъвършенстваме.
Предпочитам шнорхела и бутилката, ма квото дойде.
И при двата варианта има начин дори да се печели. Трудничко, но не невъзможно.
Виж за лето 2013 (ако не познаят маите) - Сификс 500 и ъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да ама тогава ние всички заключихме, че това е една положителна новина, защото като се уволнят работниците разходите намаляват.
Много са малко дружествата които не страдат от кризата.
А криза има да не се отрича.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеgledam dnes v Trud pishe che solarpro zatvariat zavoda. sori za latinicata no pisha ot telefonaНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар