IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Песимизъм на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека всички Песимисти пишат тук на воля ............
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Re: Песимизъм на БФБ

Първоначално изпратено от lm464
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка
      ... и като не останат спекуланти, кой ще движи цените? Дългосрочните ли?

п.с. да ти имам изразните средства! ;-)
      Пич , ти сам доиде до основния ми извод , 4е след като няма спекуланти БФБ поне две години 6те е близо до то4ката на замръзването
      А що се отнася до апроксимацията - това са усреднени криви ,които се прекарват през мястъото кадето то4ките са наЙ -нагъсто като се изклиучат най- ниския и най- високия резултат...та имам предвид ако засе4еш низходящия тренд на софикс с линията на иконом развитие на България от Нац. стат. институт иде около 550
      Господине,
      това подчертаното какъв вид анализ спада?

И ако махнем "Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори", които всяват страх у инвеститорите, то логично е трендът, където и да се намира, да поеме нагоре, ерго т.нар. точка наза замръзване" от вас си е дъно, коео тобезмисля пускането на цяла тема по въпроса! ;-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
        Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка

Пич , ти сам доиде до основния ми извод , 4е след като няма спекуланти БФБ поне две години 6те е близо до то4ката на замръзването
        А що се отнася до апроксимацията - това са усреднени криви ,които се прекарват през мястъото кадето то4ките са наЙ -нагъсто като се изклиучат най- ниския и най- високия резултат...та имам предвид ако засе4еш низходящия тренд на софикс с линията на иконом развитие на България от Нац. стат. институт иде около 550

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Песимизъм на БФБ

Working...
          X