Нека всички Песимисти пишат тук на воля ............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Re: Песимизъм на БФБ
Първоначално изпратено от lm464Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от lm464Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка
п.с. да ти имам изразните средства! ;-)
А що се отнася до апроксимацията - това са усреднени криви ,които се прекарват през мястъото кадето то4ките са наЙ -нагъсто като се изклиучат най- ниския и най- високия резултат...та имам предвид ако засе4еш низходящия тренд на софикс с линията на иконом развитие на България от Нац. стат. институт иде около 550
това подчертаното какъв вид анализ спада?
И ако махнем "Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори", които всяват страх у инвеститорите, то логично е трендът, където и да се намира, да поеме нагоре, ерго т.нар. точка наза замръзване" от вас си е дъно, коео тобезмисля пускането на цяла тема по въпроса! ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от lm464Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка
п.с. да ти имам изразните средства! ;-)
А що се отнася до апроксимацията - това са усреднени криви ,които се прекарват през мястъото кадето то4ките са наЙ -нагъсто като се изклиучат най- ниския и най- високия резултат...та имам предвид ако засе4еш низходящия тренд на софикс с линията на иконом развитие на България от Нац. стат. институт иде около 550
Коментар
-
Първоначално изпратено от lm464Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка
п.с. да ти имам изразните средства! ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Песимизъм на БФБ
Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръкаТагове: Отмаркиране на всички
Коментар