If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека всички Песимисти пишат тук на воля ............
Майната, щом и на Луната са хванали някакъв песимистичен бацил, на песимистите май им е трудно да добавят нещо по-песимистично. Оптимизма ги привлича повече.
Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка
... и като не останат спекуланти, кой ще движи цените? Дългосрочните ли?
п.с. да ти имам изразните средства! ;-)
Пич , ти сам доиде до основния ми извод , 4е след като няма спекуланти БФБ поне две години 6те е близо до то4ката на замръзването
А що се отнася до апроксимацията - това са усреднени криви ,които се прекарват през мястъото кадето то4ките са наЙ -нагъсто като се изклиучат най- ниския и най- високия резултат...та имам предвид ако засе4еш низходящия тренд на софикс с линията на иконом развитие на България от Нац. стат. институт иде около 550
Господине,
това подчертаното какъв вид анализ спада?
И ако махнем "Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори", които всяват страх у инвеститорите, то логично е трендът, където и да се намира, да поеме нагоре, ерго т.нар. точка наза замръзване" от вас си е дъно, коео тобезмисля пускането на цяла тема по въпроса! ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Макроикономи4еските, Вътрешнополитикоикономи4еските и корелационните фактори всяват страх у БГ инвеститорите(спекуланти). Та то ша ри4е ,4е стигаме то4ката на замръзване , а не дъно.При проста апроксимация замръзването е кога не останат спекуланти. Т.Е на нива от преди 4 години или Sofix - 500. ....Не претендирам за далбоки познания и заявявам, 4е това не е препоръка
Пич , ти сам доиде до основния ми извод , 4е след като няма спекуланти БФБ поне две години 6те е близо до то4ката на замръзването
А що се отнася до апроксимацията - това са усреднени криви ,които се прекарват през мястъото кадето то4ките са наЙ -нагъсто като се изклиучат най- ниския и най- високия резултат...та имам предвид ако засе4еш низходящия тренд на софикс с линията на иконом развитие на България от Нац. стат. институт иде около 550
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар