Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ДънотоЯ се стегнете бре !!!! Много още ебан има на тъпите оптимисти ....... и аз съм ................................ все още много далеч !!!!!!!!!!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ДънотоЯ се стегнете бре !!!! Много още ебан има на тъпите оптимисти ....... и аз съм ................................ все още много далеч !!!!!!!!!!!!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ДънотоЯ се стегнете бре !!!! Много още ебан има на тъпите оптимисти ....... и аз съм ................................ все още много далеч !!!!!!!!!!!!Аз винаги купувам на върха и продавам на дъното!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДънотоЯ се стегнете бре !!!! Много още ебан има на тъпите оптимисти ....... и аз съм ................................ все още много далеч !!!!!!!!!!!!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от МайнатаНека всички Песимисти пишат тук на воля ............
The World's gonna end... 2009! DIE NOW!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар