IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бомба за малните бензиностанции: Трима с маски..
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
      Движиш с велосипед и пеш и смяташ, че не засяга цената на горивата?

Всичко, което купуваш, е дошло до магазина с дизелов автомобил.
      Е да но поне спестявам на 200 лв. зареждане на месец 100 кинта акцизи и ДДС

Коментар

• http://www.opec.org/opec_web/en/data_graphs/333.htm
        това е за 2014 при средна цена на нефта 96долара
        днес индустрията(жълтото)-преработка,търговия на едро и дребно и печалба,се е разпростряла на доста повече %,ама Делчев пак си бърбори,че по-ниската цена е непременно за по-некачествени горива
        ЛУКарски,ако не е свързан с ЛУКойл и сие по финикийска линия би трябвало да качи такава графика за БГ,не че не можем да я сметнем,ама да е официална и да се види къде сме ние спрямо другите в Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          еми ей човека ти го казва, спирате и слизате от колите и тва е, аз се движа с велосипед и пеш, ебал съм ги и колите и дизелите .... и ме боли шпатулата за Лукойл и картела там ...
          Движиш с велосипед и пеш и смяташ, че не засяга цената на горивата?

Всичко, което купуваш, е дошло до магазина с дизелов автомобил.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Aз съм слязъл от Лукойл отдавна, но не и от колата
            Там го сърби Боко - намалено потребление на гориво в летните месеци, явно за пазарна икономика не е чувал - не е спаднало потребление, просто не е от Лукойл ПАЗАР!
            А идват избори - подкрепата е яяка
            обаче на Тиквун едно не мога да му отрека - перфектният демагог за този мат'риал, дето е останал в Родината, а смешното(трагичното) е, че има хора, особено в този форум, привидно начетени, които са му сред най-верните пророци
            По въпроса - евалата на Тиквун, че "реши бързо и ефективно" проблема с високите цени на горивата. Как? Ами много лесно - веднага заговори за "дефектния" дизел и народецът кълве ли, кълве, как всички били изедници, забарви веднага аферите на аверчето Златев от Лукойл и всичко се замете под общ знаменател.

А едно време имаше протести, но за пореден пт се убеждавам, че ако няма платени протестъри, нито едно дори мижаво протестче не може да се проведе сред селяните с гражданска позиция, населяващи тези географски ширини, защото това, в което живеем, трудно може да бъде наречено Държава, по-скоро е географска територия...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• С такива журналя си заслужаваме скъпите цени (конкуренцията се убива от цяла организирана група): Експерт: Малките бензиностанции може да сложат всичко в горивото
              А големите не могат, милите...

Коментар

еми ей човека ти го казва, спирате и слизате о...
                Aз съм слязъл от Лукойл отдавна, но не и от колата
                Там го сърби Боко - намалено потребление на гориво в летните месеци, явно за пазарна икономика не е чувал - не е спаднало потребление, просто не е от Лукойл ПАЗАР!
                А идват избори - подкрепата е яяка

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  А ние как им го слагаме, че не разбрах? Явно с нищо, щом държавно гарантираните монополи и картели цъфтят ...
                  еми ей човека ти го казва, спирате и слизате от колите и тва е, аз се движа с велосипед и пеш, ебал съм ги и колите и дизелите .... и ме боли шпатулата за Лукойл и картела там ...

Коментар

• Пичове ще ви го кажа така. Ако цените ви се виждат високи и не искате да спонсорирате ДС и картелите им намалете шофирането или измислете нещо по въпроса. Предполагам не карате коли с разход от 40 нагоре. Аз съм отраснал с тия цени колкото и да са надути, съм си свикнал пък и за мен не са нещо особено. В Турция цената може да е 4.5 лири литъра ама там поне знаеш ,че част от парите отиват за пътища а тук отиват в джобчето на некои мустак от политбюро,любовницата му и тъпото им отроче

Коментар

добре ве човек, кажи са аз какво да напраа в случая Про-пазарен това е положението това че тея ни ебават и ни го връщат за дето ние ги ебаваме е нормално ами като не ги щем подписка там или демонстрации пред Народното Събрание и тва е да се махат и да дойдат други
                      А ние как им го слагаме, че не разбрах? Явно с нищо, щом държавно гарантираните монополи и картели цъфтят ...
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Може поне да си малко про пазарен в изказа си!
                        добре ве човек, кажи са аз какво да напраа в случая Про-пазарен това е положението това че тея ни ебават и ни го връщат за дето ние ги ебаваме е нормално ами като не ги щем подписка там или демонстрации пред Народното Събрание и тва е да се махат и да дойдат други

Коментар

айде пак, ае како ми се оплаквате ве да не съм шейха на Оман ?!?!? Ми айде митинг там стачка Лукойл вън и Шеврон, Шел вътре, аз како да напраа все едно от мене зависи цената на петрола ......
                          Може поне да си малко про пазарен в изказа си!

Коментар

• "Pronto" е прав с неговия отговор малко по-долу.
                            Чисто и просто пазара не е свободен и има големи пречки пред навлизането на нови играчи. Бих добавил и задължението да се държат 90 дневни запаси и прочие глупости, които дори не ги знам.
                            Какво е необходимо- пазара да заприлича на този на доставката на интернет , максиламно конкурентен и ефективен, стотици доставчици.
                            Всеки с два камиона-цистерни да може да отиде да зареди в съседна рафинерия (или търговец на едро) и да дойде да продава у нас. Направо от цистерната.
                            Така всички бензиностанции ще намалят цените до нормални пазарни нива.

Коментар

Я да ти дам една задача виж левовата стойност на 1 барел WTI на 1 Февруари тази година и го виж примерно тази седмица.

След това виж какви са били цените по бензиностанците ни примерно на бензина - http://fuelo.net/fuel/type/gasoline/year

Питанката се пита колко трябва да е сега цената ако вземем за референция 1 Февруари?
                              айде пак, ае како ми се оплаквате ве да не съм шейха на Оман ?!?!? Ми айде митинг там стачка Лукойл вън и Шеврон, Шел вътре, аз како да напраа все едно от мене зависи цената на петрола ......

Коментар

офффф айде пак, хои си зареди от Shell и млъкни
                                Я да ти дам една задача виж левовата стойност на 1 барел WTI на 1 Февруари тази година и го виж примерно тази седмица.

След това виж какви са били цените по бензиностанците ни примерно на бензина - http://fuelo.net/fuel/type/gasoline/year

Питанката се пита колко трябва да е сега цената ако вземем за референция 1 Февруари?

Коментар

Working...
                                X