IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Нали точно това съм написал и как да каже, като 90% от мъжете са педали, влюбени я в Костов, я Бойко, я Путин, я Кадиров или Обама сякаш няма жени по света - Аллах да му дава (на Кадирката) още 1000 години живот на този спасител на славянството и пазител на петролната тръба.
    Казах ти че тука яко грешиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
      Вместо да цитираш само факти, които ти изнасят и извадени от контекста, я ни припомни каква беше алтернативата на продажбата на Нефтохим на руснаците?
      Я ти вместо да се правиш на умен се замисли че кат не ти изнася купувача може и да не продаваш.Освен това в България има OMV Шел.Интересно защо те не свалят цените.Аз на Лукоил никога не съм зареждал и ма боли шлифера за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        България, НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НИЩО НА НИКОГО ...
        За жалос ...
        Нали точно това съм написал и как да каже, като 90% от мъжете са педали, влюбени я в Костов, я Бойко, я Путин, я Кадиров или Обама сякаш няма жени по света - Аллах да му дава (на Кадирката) още 1000 години живот на този спасител на славянството и пазител на петролната тръба.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Не е нужно някой да им казва копче. Решението е да се улесни достъпа на вносни горива. Ама, и това не искат.
          Аха, и това руснаците го правят...
          А бе, вие съвсем сдадохте багажа ...
          Ахахахахахаха ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не е нужно някой да им казва копче. Решението е да се улесни достъпа на вносни горива. Ама, и това не искат.
            Естествено, че не искат, щом си имат протекции на високо ниво, а населението е овца при това умряла в 95%. Обаче един ден ще ги нагазят европейските антимонополни, ако още сме в ЕС. Тогава ще отпушат вноса, а Лукойл вероятно ще каталяса като НЕК за когото Пешката при цялото ми уважение към него, също обясняваше, че нямало било да каталяса, само преди 3-4-5 г. Защо мисля, че ще го окъсат? Нямам представа колко петрол преработват там на ден - не съм се интересувал, но например малко точно дни преди да се срутят цените на петрола бяха внесли 6 танкера петрол... Избили са част тях с високите цени тук, ама петролът се сурна яко, а вероятно след тези 6 които видях на сателита има още един куп по високи цени. Отвори ли се пазарът, конкуренцията ще ги изяде с парцалите.
            Last edited by Jay Gould; 23.02.2015, 14:24.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Донякъде точно понеже е руска компания, никой не смее в страната да им каже копче, както не смеят да кажат копче и на щатските тецове, ама пък като им харесва на робите - глас народен глас божи..
              Щото ако щатска, ще им каже...
              Ари стига ЕФТИНА пропаганда, Жей...
              България, НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НИЩО НА НИКОГО ...
              За жалос ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Папурко кой продаде Нефтохим на руснаците?То бива дебилност ама твоята минава всякакви граници
                Вместо да цитираш само факти, които ти изнасят и извадени от контекста, я ни припомни каква беше алтернативата на продажбата на Нефтохим на руснаците?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Цената на тока падна ли?
                  Цената на парното падна ли?
                  Цената на водата падна ли?
                  Данъците паднаха ли?

Цената на какво падна, че искате цената на бензина да падне? Бензина не е само нефт!
                  Аха. А па цената на самолетите и автомобилите да не е и тя паднала, че тука некои сънуват паданета на цените на бензиня

Коментар

Донякъде точно понеже е руска компания, никой не смее в страната да им каже копче, както не смеят да кажат копче и на щатските тецове, ама пък като им харесва на робите - глас народен глас божи..

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                      вземи си кон
                      +++ Сеното и овесът бяха поскъпнали преди 2-3 г., но май им падна цената.

Коментар

Папурко кой продаде Нефтохим на руснаците?То бива дебилност ама твоята минава всякакви граници
                        Т. е., това че някой е продал Нефтохим на руснаците ти дава основание днес да браниш със зъби и нокти интереса на монополиста, включително срещу собствения си интерес (ако приемем, че си български потребител)...

Желязна логика!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Пореден пример, че у нас "русофилството стига до идиотство" - батя Ви Пеша е готов с кръв да брани руския интерес в България, пък бил той и явната спекула на руския монополист в противовес на интереса на българските потребители...

Коментар

• Първоначално изпратено от satron Разгледай мнение
                            Русия не е враг, но е основна заплаха за мира в района и не за друго, а защото цялата й икономика е подвласна на политическите съображения на др. Путин, а не на икономически реалности. Ако спрат войната в Украйна, ще им лъсне некадърността и корупцията. Замаскираха мизерията на народа с национализъм и агресия.

В България, като верен сателит от 70 години, руските интереси са добре представени, затова и цените в бензиностанциите ще растат още. Чудя се само, как ще докарат отчетите на загуба, че да не плащат и данъци?!
                            М да те руснаците организираха майдана.Руснаците имат военни бази и оръжие по границите на САЩ и Англия.А американската икономика сигур се основава на трудолюбие интелект и постоянство.Руските самолетоносачи са из целия свят.

Коментар

Аз пък мисля да те помоля да напишеш петиция до Обама да свали бензина с 50 стотинки
                              Пореден пример, че у нас "русофилството стига до идиотство" - батя Ви Пеша е готов с кръв да брани руския интерес в България, пък бил той и явната спекула на руския монополист в противовес на интереса на българските потребители...

Коментар

Ако съм на вас, ще напиша петиция до Валентин Златев да качи цената поне с 20 стотинки в името на победата с империята на злото и световния еврейски заговор заробил с американския империализъм Европа.
                                Аз пък мисля да те помоля да напишеш петиция до Обама да свали бензина с 50 стотинки

Коментар

Working...
                                X