Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеВместо да цитираш само факти, които ти изнасят и извадени от контекста, я ни припомни каква беше алтернативата на продажбата на Нефтохим на руснаците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБългария, НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НИЩО НА НИКОГО ...
За жалос ...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНе е нужно някой да им казва копче. Решението е да се улесни достъпа на вносни горива. Ама, и това не искат.
А бе, вие съвсем сдадохте багажа ...
Ахахахахахаха ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНе е нужно някой да им казва копче. Решението е да се улесни достъпа на вносни горива. Ама, и това не искат.Last edited by Jay Gould; 23.02.2015, 14:24.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДонякъде точно понеже е руска компания, никой не смее в страната да им каже копче, както не смеят да кажат копче и на щатските тецове, ама пък като им харесва на робите - глас народен глас божи..
Ари стига ЕФТИНА пропаганда, Жей...
България, НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НИЩО НА НИКОГО ...
За жалос ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПапурко кой продаде Нефтохим на руснаците?То бива дебилност ама твоята минава всякакви граници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЦената на тока падна ли?
Цената на парното падна ли?
Цената на водата падна ли?
Данъците паднаха ли?
Цената на какво падна, че искате цената на бензина да падне? Бензина не е само нефт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДонякъде точно понеже е руска компания, никой не смее в страната да им каже копче, както не смеят да кажат копче и на щатските тецове, ама пък като им харесва на робите - глас народен глас божи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениевземи си конhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПапурко кой продаде Нефтохим на руснаците?То бива дебилност ама твоята минава всякакви граници
Желязна логика!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПореден пример, че у нас "русофилството стига до идиотство" - батя Ви Пеша е готов с кръв да брани руския интерес в България, пък бил той и явната спекула на руския монополист в противовес на интереса на българските потребители...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satron Разгледай мнениеРусия не е враг, но е основна заплаха за мира в района и не за друго, а защото цялата й икономика е подвласна на политическите съображения на др. Путин, а не на икономически реалности. Ако спрат войната в Украйна, ще им лъсне некадърността и корупцията. Замаскираха мизерията на народа с национализъм и агресия.
В България, като верен сателит от 70 години, руските интереси са добре представени, затова и цените в бензиностанциите ще растат още. Чудя се само, как ще докарат отчетите на загуба, че да не плащат и данъци?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз пък мисля да те помоля да напишеш петиция до Обама да свали бензина с 50 стотинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко съм на вас, ще напиша петиция до Валентин Златев да качи цената поне с 20 стотинки в името на победата с империята на злото и световния еврейски заговор заробил с американския империализъм Европа.
Коментар
Коментар