IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    по идеалност са я избирали

На едно единствено местенце видях 2.00 в някаква невзрачна, не голяма, изтупана верига и го гледах, гледах, ... па си тръгнахме, да не станем съючастници в контрабандна стока, случайно ...и да навредим на всички, както нареждат в един ...клип
    Преди дни се върнах от Гърция и ми направи впечатление различната цена на бензина в различните вериги. В Шел и Еко беше около 1.48е/л, a в Aegean 1,39, това са си 6-7% разлика. В България всичките цени заковани и според безродниците у нас: "Картел нямало"!
    КОга ще се вдигнем с една тояга и ще им **** майката на всичките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Че кво Й е на 2.15 ?
      Идеална.
      по идеалност са я избирали

На едно единствено местенце видях 2.00 в някаква невзрачна, не голяма, изтупана верига и го гледах, гледах, ... па си тръгнахме, да не станем съючастници в контрабандна стока, случайно ...и да навредим на всички, както нареждат в един ...клип

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Да няма някакъв нормативен документ за цената на дизела и бензина на пазара?
        На фиксирана ми прилича.
        Направо ценови борд

Преди седмица за около 10на дни обикалях из села и паланки, полиси и мегаполиси и навсякъде ме зяпаше от таблото едно 2.15лв.
        Без значение от цвета на колонката
        Че кво Й е на 2.15 ?
        Идеална.
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Да няма някакъв нормативен документ за цената на дизела и бензина на пазара?
          На фиксирана ми прилича.
          Направо ценови борд

Преди седмица за около 10на дни обикалях из села и паланки, полиси и мегаполиси и навсякъде ме зяпаше от таблото едно 2.15лв.
          Без значение от цвета на колонката

Коментар

• Добре за Лукойл е ясно за Петрол и другите български е ясно донякъде ама защо великите ОМВ и Шел и те далавери въртят?Нали са от добрите капиталисти?Що не свалят цените?Нали конкуренцията сваляше цените?Нали пазаря оправяше нещата?Има ли още някой дето да вярва на англосаксонските простотии дето се преподават в УНСС?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Евала ...!!!
              Когато КЗК реше. че пак няма картел, вратите на комисията трябва да се облепят с тази снимка....

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Уау,никой не се осмелявал да ме нарича до сега така,явно много съм ди бръкнал в тесногръдата малка душичка.
                  Не съм копеле,и не съм русофил,русофоб,и там другите ви комунистически болести страдащи вашето поколение.
                  По простата причина,че съм "само" на 34,и не съм живял във вашия тесногръд жалък,калпав и диктуван живот.

По въпроса за напа,бъди сигурен,че има постоянен контрол, тъй като ги виждам ежедневно с очите си нападжиите,как ровят, както гладен мангал рови в кофа за смет.
                  Това особено в последните два месеца е постоянно присъствието на всички портали и на всички наливни естакади с броячи.
                  Нямам никаква цел и кауза, а казвам нещата както са 1:1 .
                  За разлика от теб.

Всичко добро,и дано Господ ти прости за злобата в малкото същество в което си събрал.
                  нищо не казваш за Литаско...ха дано се намери смел нападжия да ви обвини в скрито разпределение на печалба каквото правите от доста години...
                  Last edited by chronos; 08.09.2015, 11:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                    Скивай сега, ти си един русофил манипулатор...данните за Литаско са взети от ГФОтчети за 2013 и 2014 година. Има ги на сайта. Всеки може да провери дали е така или не.... Иска ми се някой мъжкар от НАП да ви подхване сериозно...тогава ще видим какво песен ще запееш!!! Искам да пусна една табличка но нещо не се получава. С нея ще ти затворя устата окончателно. Някой да каже как мога да кача картинка от компютъра от който пиша. Картинка не може затова ще ги напиша . Взети да от ГФО-ти за 2013 и 2014 година.... И така.

приходи от продажби 2013 год. - 7 554 - седем милиарда и 554 милиона лева
                    покупки от Литаско - разбираи доставка на нефт - 7 456 - седем милиарда и 456 милиона лева. - покупки чрез свързано лице.

приходи от продажби 2014 год. - 6 450 - шест милиарда и 450 милиона лева.
                    покупки от Литаско - разбирай доставка на нефт - 6 121 - шест милиарда и 121 милиона лева. -покупки чрез свързано лице.

Продажби чрез Литаско ...2013 година - 4 837 -четири милиарда и 837 милиона лева-или 64 % от всички продажби 2013 година - разбирай износ чрез свързано лице.

Продажби чрз Литаско .2014 год. - 3 882 - три милиарда и 882 милиона лева - или 60% от всички продажби за 2014 год..- разбирай износ чрез свързано лице
                    Уау,никой не се осмелявал да ме нарича до сега така,явно много съм ди бръкнал в тесногръдата малка душичка.
                    ,и не съм русофил,русофоб,и там другите ви комунистически болести страдащи вашето поколение.
                    По простата причина,че съм "само" на 34,и не съм живял във вашия тесногръд жалък,калпав и диктуван живот.

По въпроса за напа,бъди сигурен,че има постоянен контрол, тъй като ги виждам ежедневно с очите си нападжиите,как ровят, както гладен мангал рови в кофа за смет.
                    Това особено в последните два месеца е постоянно присъствието на всички портали и на всички наливни естакади с броячи.
                    Нямам никаква цел и кауза, а казвам нещата както са 1:1 .
                    За разлика от теб.

Всичко добро,и дано Господ ти прости за злобата в малкото същество в което си събрал.
                    Last edited by chronos; 08.09.2015, 11:54.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Глупости на търкалета товориш ти!!!
                      Аз работя в Лукойл -Нефтохим,и мога да ти гарантирам,че цената на изхода от завода е почти половината от тази която виждаш на бензиностанцията.
                      След това започва товаренето на цената,от прекупвача Лукойл-българия- Златев!!!
                      След това е ддс и акциз.
                      Литаско отдавна не оперира на територията на завода(години)
                      Не говорете неща които не са ви ясни,или сте подочули от някъде нещо,и ставате големи всезнайковци.
                      Скивай сега, ти си един русофил манипулатор...данните за Литаско са взети от ГФОтчети за 2013 и 2014 година. Има ги на сайта. Всеки може да провери дали е така или не.... Иска ми се някой мъжкар от НАП да ви подхване сериозно...тогава ще видим какво песен ще запееш!!! Искам да пусна една табличка но нещо не се получава. С нея ще ти затворя устата окончателно. Някой да каже как мога да кача картинка от компютъра от който пиша. Картинка не може затова ще ги напиша . Взети да от ГФО-ти за 2013 и 2014 година.... И така.

приходи от продажби 2013 год. - 7 554 - седем милиарда и 554 милиона лева
                      покупки от Литаско - разбираи доставка на нефт - 7 456 - седем милиарда и 456 милиона лева. - покупки чрез свързано лице.

приходи от продажби 2014 год. - 6 450 - шест милиарда и 450 милиона лева.
                      покупки от Литаско - разбирай доставка на нефт - 6 121 - шест милиарда и 121 милиона лева. -покупки чрез свързано лице.

Продажби чрез Литаско ...2013 година - 4 837 -четири милиарда и 837 милиона лева-или 64 % от всички продажби 2013 година - разбирай износ чрез свързано лице.

Продажби чрз Литаско .2014 год. - 3 882 - три милиарда и 882 милиона лева - или 60% от всички продажби за 2014 год..- разбирай износ чрез свързано лице
                      Last edited by chronos; 08.09.2015, 11:53.

Коментар

Нямат такива акцизи и данъци като нашите,затова.
                        А нашите тепърва ще се вдигат още от догодина,че трябва да гоним европейските
                        Това е добре. Така в държавата ще остават повече пари, а огромния марж на дистрибуторите и продавачите на дребно ще се свие, ако не искат да бъдат изместени от внос. По този начин ще има по-малко кинтаж за рушко-десарската мафия от правец.

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                          Глупости на търкалета... производствената цена на Лукойл е висока..затова са скъпи горивата... акциз... данъци...тинтири минтири...себестойността на Лукойл е висока...а, защо е такава..питайте руснаците защо доставят петрола чрез офшорката Литаско която изсмуква парите от завода в посока руския Лукойл, който е собственик на Литаско..
                          Глупости на търкалета товориш ти!!!
                          Аз работя в Лукойл -Нефтохим,и мога да ти гарантирам,че цената на изхода от завода е почти половината от тази която виждаш на бензиностанцията.
                          След това започва товаренето на цената,от прекупвача Лукойл-българия- Златев!!!
                          След това е ддс и акциз.
                          Литаско отдавна не оперира на територията на завода(години)
                          Не говорете неща които не са ви ясни,или сте подочули от някъде нещо,и ставате големи всезнайковци.

Коментар

Глупости на търкалета... производствената цена на Лукойл е висока..затова са скъпи горивата... акциз... данъци...тинтири минтири...себестойността на Лукойл е висока...а, защо е такава..питайте руснаците защо доставят петрола чрез офшорката Литаско която изсмуква парите от завода в посока руския Лукойл, който е собственик на Литаско..
                            Last edited by cokrat1; 04.09.2015, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              Я вижте каква снимка се разпространява във фейсбук. https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...04&oe=565DC64B
                              83.150 литра за 4074.35 динара, т.е. 1.57 лв. За литър!!! Та хайде сега някой голям гений, да дойде и да ми обясни как на няколко километра от София може цената на дизела да е 1.57 лв., а в София 2.15 лв. Нещо не схващам логиката много.

Коментар

• на бензиностанция Ромпетрол-Струмяни (малко преди Сандански)

Бензин 95 : 1.99лв/литър ( с картата им за отстъпка от 8ст)
                                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Working...
                                X