IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Само да не е като с "лекарствата" му, за които е нужно половината ИАЛ да са роднини, а другата приятели, че ще трябват поголовни сметни в ДАМТН, КЗК, НАП и т.н.
    Всъщност не съм сигурен, че ще му стигнат роднините.
    Иначе ако всичко е ОК - едно добро начало.
    Май не си му влизал в аптеките във Варна В Санита със сигурност по едно време продаваха лекарства с изтекъл срок на годност, но при Марешки не съм виждал такова нещо или ментета... Напротив, дори се случваше много лекарства уж с отстъпки от касата при него без здравна каса бяха по-евтини.. Това е и основната причина да го мразят. Мачка в бизнеса и разбива картели с дъмпинг... което си е законно!
    Last edited by Jay Gould; 23.10.2015, 18:33.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Ако действа като с аптеките си, се очертават интересни и тежки времена за картела в бизнеса http://newsline.bg/17100/benzinostan...leva-za-dizel/

Естествено, всички останали са бесни и люто му се заканват
      Само да не е като с "лекарствата" му, за които е нужно половината ИАЛ да са роднини, а другата приятели, че ще трябват поголовни сметни в ДАМТН, КЗК, НАП и т.н.
      Всъщност не съм сигурен, че ще му стигнат роднините.
      Иначе ако всичко е ОК - едно добро начало.

Коментар

• Ако действа като с аптеките си, се очертават интересни и тежки времена за картела в бизнеса http://newsline.bg/17100/benzinostan...leva-za-dizel/

Естествено, всички останали са бесни и люто му се заканват
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
          Факт е, че живеем в най-овчата страна, но Лукойл нямат вина, че ние ядем доматите с колците!
          Е хайде сега, нямат вина. Все едно крадецът, който те е обрал да няма вина, че ти не си си наел денонощна въоръжена охрана, която да го спре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Излиза , че живеем в най-овчата страна в EU или в страната на Лукойл ... или и двете
            Факт е, че живеем в най-овчата страна, но Лукойл нямат вина, че ние ядем доматите с колците!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Прав си за доставките, дали ще е Литаско или ЛукОйл, все тая.
              Има обстоятелство по ЗКПО и следва да се разглеждат като свързани лица.
              Не става въпрос за нарушение, а за прилагане на цени, постановени от Закона в тези случаи.
              Ама, кой да го направи?!
              Не виждаш ли, че дори КЗК постановява, че няма картел - а сега седмици на ВСИЧКИ табла светеше една цена 2.15лв. ...като закована със закон, закона на Лукойл

Ето я темата за монополните цени, в която сме обсъждали и свързаните лица, и контрабандния износ, помня Джей споменаваше за цистерни, видими за всички, които прескачат митници, и дистрибутора, който монополизира пазара, и акцизните им складове...

http://www.investor.bg/forum/showthr...=12276&page=65

Мамита, акцизите за бензина и дизела са фиксирани стойности на тон/литър.
              И българските са НАЙ - НИСКИте.
              Това, означава, че при еднакви цени на европейския пазар на дизела, във всяка друга страна, държавата прибира по-голяма част от цената, отколкото в България.
              Тук, по-голямата разлика се заделя ...от Лукойл - българския, руския, холандския...който щеш, но не и за бюджета

Разгледай втората таблица в линка на европортала

https://www.energy.eu/fuelprices/

Предполагам, объркването ти идва от ДДС-то, което се начислява на сумата от цената+акциза(+др. такси и мита,ако има) с фиксиран % -20
              Излиза , че живеем в най-овчата страна в EU или в страната на Лукойл ... или и двете
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                Благодаря за инфото...но, Лукойл - завода се източва чрез Литаско..а, не чрез Лукойл България с шеф В. Златев. По-долу има данните за 2013 и 2014 какви сделки има между завода и Литаско...те са свързани лица чрез руския Лукойл...и затова имаме ...скрито разпределение на печалба ...към руския Лукойл....което е нарушение на ЗКПО.
                На входа Литаско е с почти 100% доставки....а, на изходе с над 60% износ чрез Литаско. Източването става чрез Литаско...всичко друго е прах в очите на балъците. Не бъди балък!!!
                Прав си за доставките, дали ще е Литаско или ЛукОйл, все тая.
                Има обстоятелство по ЗКПО и следва да се разглеждат като свързани лица.
                Не става въпрос за нарушение, а за прилагане на цени, постановени от Закона в тези случаи.
                Ама, кой да го направи?!
                Не виждаш ли, че дори КЗК постановява, че няма картел - а сега седмици на ВСИЧКИ табла светеше една цена 2.15лв. ...като закована със закон, закона на Лукойл

Ето я темата за монополните цени, в която сме обсъждали и свързаните лица, и контрабандния износ, помня Джей споменаваше за цистерни, видими за всички, които прескачат митници, и дистрибутора, който монополизира пазара, и акцизните им складове...

http://www.investor.bg/forum/showthr...=12276&page=65

Мамита, акцизите за бензина и дизела са фиксирани стойности на тон/литър.
                И българските са НАЙ - НИСКИте.
                Това, означава, че при еднакви цени на европейския пазар на дизела, във всяка друга страна, държавата прибира по-голяма част от цената, отколкото в България.
                Тук, по-голямата разлика се заделя ...от Лукойл - българския, руския, холандския...който щеш, но не и за бюджета

Разгледай втората таблица в линка на европортала

https://www.energy.eu/fuelprices/

Предполагам, объркването ти идва от ДДС-то, което се начислява на сумата от цената+акциза(+др. такси и мита,ако има) с фиксиран % -20
                Last edited by съни(тя); 26.09.2015, 16:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Нямат такива акцизи и данъци като нашите,затова.
                  А нашите тепърва ще се вдигат още от догодина,че трябва да гоним европейските
                  Чакай сега. Как така няма като нашите акцизи, а ще се вдигат, за да станат като в другите страни от ЕС. Значи илиза, че напите са ниски Проблемът в момента не ми се струва, че е в акцизите, а в цената на самото гориво. А и акцизите са процент от цената. С други думи, като падне петролът, трябва да падне добавената стойност в цената от акцизите. Ако основната ти цена на бензина е да кажем 1 лв. и акциз 20%, то цената става 1.2 лв. Ако падне цената на бензина на 0.8 лв. и акциз 20% цената ти става 0,96 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    сега погледнах малко назад спора ви
                    Има една тема във форума - "Не на мополните и картелирани цени", отпреди 3-4 години, ако можеш открий я
                    Нехтохим-а от години си се източва от Лукойл Бг, като са завардени и входа, но особено изхода на рафинерията.
                    Горивата се продават от дистрибутора Лукойл Бг.
                    И двете дружества от години са все на загуба ...
                    Благодаря за инфото...но, Лукойл - завода се източва чрез Литаско..а, не чрез Лукойл България с шеф В. Златев. По-долу има данните за 2013 и 2014 какви сделки има между завода и Литаско...те са свързани лица чрез руския Лукойл...и затова имаме ...скрито разпределение на печалба ...към руския Лукойл....което е нарушение на ЗКПО.
                    На входа Литаско е с почти 100% доставки....а, на изходе с над 60% износ чрез Литаско. Източването става чрез Литаско...всичко друго е прах в очите на балъците. Не бъди балък!!!

Коментар

...но кажи нещо за Литаско ...
                      сега погледнах малко назад спора ви
                      Има една тема във форума - "Не на мополните и картелирани цени", отпреди 3-4 години, ако можеш открий я
                      Нехтохим-а от години си се източва от Лукойл Бг, като са завардени и входа, но особено изхода на рафинерията.
                      Горивата се продават от дистрибутора Лукойл Бг.
                      И двете дружества от години са все на загуба ...

Коментар

Аз не се крия и не бягам от никого.
                        Ако не ти стана ясно,спрях да се занивам с теб.
                        Омръзнало ми е да комуникирам с негативни,хейтърски настроени енергийни вампири като теб,и ги пускам по канала,у лево
                        Живей си живота малки злобни "човеко".
                        ...алоооо "копеле"..."копеле"...."копеле"...защо не казваш нищо за Литаско бе "копеле"....щото е истина това което казвам аз сигурно "копеле"...истината "копеле" боли нали???? "копеле" ...разрешавам ти да ме обиждаш както искаш....но кажи нещо за Литаско ...не ми бягай по тъч линията "копеле"...
                        Last edited by cokrat1; 17.09.2015, 12:53.

Коментар

..... hemilio....къде се дяна бе "копеле"...явно си се притеснил много от истината за Литаско.....което пък доказва, че аз съм прав по казуса с източването на Лукойл нефтохим АД...от руския Лукойл чрез офшорната фирма Литаско. Иначе е безумие да поддържаш една фирма от която почти 10 години не си получил нито лев дивидент. Явно, че тук е "заровено кучето..а, то" е ....скрито разпределение на печалба към руския Лукойл. В такива случай се казва ...да влезе убития....пардон НАП!!!
                          Аз не се крия и не бягам от никого.
                          Ако не ти стана ясно,спрях да се занивам с теб.
                          Омръзнало ми е да комуникирам с негативни,хейтърски настроени енергийни вампири като теб,и ги пускам по канала,у лево
                          Живей си живота малки злобни "човеко".
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Уау,никой не се осмелявал да ме нарича до сега така,явно много съм ди бръкнал в тесногръдата малка душичка.
                            ,и не съм русофил,русофоб,и там другите ви комунистически болести страдащи вашето поколение.
                            По простата причина,че съм "само" на 34,и не съм живял във вашия тесногръд жалък,калпав и диктуван живот.

По въпроса за напа,бъди сигурен,че има постоянен контрол, тъй като ги виждам ежедневно с очите си нападжиите,как ровят, както гладен мангал рови в кофа за смет.
                            Това особено в последните два месеца е постоянно присъствието на всички портали и на всички наливни естакади с броячи.
                            Нямам никаква цел и кауза, а казвам нещата както са 1:1 .
                            За разлика от теб.

Всичко добро,и дано Господ ти прости за злобата в малкото същество в което си събрал.
                            ..... hemilio....къде се дяна бе "копеле"...явно си се притеснил много от истината за Литаско.....което пък доказва, че аз съм прав по казуса с източването на Лукойл нефтохим АД...от руския Лукойл чрез офшорната фирма Литаско. Иначе е безумие да поддържаш една фирма от която почти 10 години не си получил нито лев дивидент. Явно, че тук е "заровено кучето..а, то" е ....скрито разпределение на печалба към руския Лукойл. В такива случай се казва ...да влезе убития....пардон НАП!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                              Преди дни се върнах от Гърция и ми направи впечатление различната цена на бензина в различните вериги. В Шел и Еко беше около 1.48е/л, a в Aegean 1,39, това са си 6-7% разлика. В България всичките цени заковани и според безродниците у нас: "Картел нямало"!
                              КОга ще се вдигнем с една тояга и ще им **** майката на всичките.
                              това е в по-северните им райони, близо до Бг, надолу стига и до 1,30

Дизелът почва от 1,05е = 2.04 левчета, а акцизът, който прибира държавата и ддс-то са доста повече от българските

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                                Преди дни се върнах от Гърция и ми направи впечатление различната цена на бензина в различните вериги. В Шел и Еко беше около 1.48е/л, a в Aegean 1,39, това са си 6-7% разлика. В България всичките цени заковани и според безродниците у нас: "Картел нямало"!
                                КОга ще се вдигнем с една тояга и ще им **** майката на всичките.
                                Това е решението, какъв е въпросът
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X