IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Няма абсолютно никакво значение дали всяка аптека не е на един човек или ..Важни за цените са аптечните складове и цените се надувато от тях, а те в България са по малко отколкото в Румъния, Турция или Гърция..т.е. всеки от тези складове държи огромен пазар за какъвто складовете в съседните нам държави не могат и да си мечтаят.Българските аптечни складове са за забрана и премахване, те са сторили толкова много "добро" на народа ни че са за премахване дори с бомби.
    Още утре да ги къртим. Къф е тоя комунизъм на пазара.
    The strongest stand last.

Коментар

• needtoknowmore

Няма абсолютно никакво значение дали всяка аптека не е на един човек или ..Важни за цените са аптечните складове и цените се надувато от тях, а те в България са по малко отколкото в Румъния, Турция или Гърция..т.е. всеки от тези складове държи огромен пазар за какъвто складовете в съседните нам държави не могат и да си мечтаят.Българските аптечни складове са за забрана и премахване, те са сторили толкова много "добро" на народа ни че са за премахване дори с бомби.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        За да паднат цените на лекарствата в България трябва да няма пазар за лекарства на надути цени. Трябява да се забрани на един човек да има повече от една аптека и да се разреши на този човек да внася лекарства от Турция, Гърция и Румъния от техните аптечни складове без допълнителни такси от страна на държавата.Българските аптечни складове трябва да се забранят и дори най добре да се разрушат, може и с бомби.
        Големи глупости - като 1 човек има 1 аптека се пита как ще направи икономия от мащаба - точно това е и модела на Марешки.

За да паднат цените трябва пазар, а не регулация и ограничения - за жалост в момента има само това.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Бат Минко

За да паднат цените на лекарствата в България трябва да няма пазар за лекарства на надути цени. Трябява да се забрани на един човек да има повече от една аптека и да се разреши на този човек да внася лекарства от Турция, Гърция и Румъния от техните аптечни складове без допълнителни такси от страна на държавата.Българските аптечни складове трябва да се забранят и дори най добре да се разрушат, може и с бомби.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            ВОЙНАТА НА ГОРИВАТА ВЪВ ВАРНА ОТВОРИ НИША ЗА НОВ НЕЛЕГАЛЕН ”БИЗНЕС” http://varnahot.com/%D0%B2%D0%BE%D0%...D%D0%BE%D0%B2/
            Джей, преди две седмици фанах 10 стинки по-малко в Лук-а на Куманово и след това нагоре из страната по-скъпо......
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Ми то Варна си сериозно село почти като голямото село.Народ много,пара още повече а у ваше село ни народ ,ни пара
              Ми тогава да минаваме към Румъния или Сърбия

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
                Зашо това се случва само във Варна?Има ли държава България?Има ли КЗК?
                Ми то Варна си сериозно село почти като голямото село.Народ много,пара още повече а у ваше село ни народ ,ни пара
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

След ОМВ и ЛУКОЙЛ намалиха цените http://varnahot.com/%D0%BE%D1%82%D0%...-%D1%86%D0%B5/
                  Зашо това се случва само във Варна?Има ли държава България?Има ли КЗК?

Коментар

Мисля, че си гледал доста телевизия и вярваш във всичко което кажат от екрана Не, че Марешки не наби тупаник на един общински съветник от Атака обришил преди това половината партии и цъфнал в частен спор с измамници, да се разпорежда с чужда собственост сякаш има някакви права извън политиката... Но никога не е бил мутра, нито се е правил на такава, защото те муртагените в града си се знаят и още от преди 89 си се знаеха.. Той никога не е бил сред тях. Колкото до ''разпореждането'' да си подписвал неясно точно какво, що на мен никой не ми разпорежда за каквото и да е... ей така очи в очи. По едно време в аптеките му имаше някакви подписки преди година-две, но дори не съм обръщал внимание за какво става дума. Ако има за чесане нещо, то не е за тия неща или за аптеките или дори за бензина... Не се прави на Робин Худ, а си гледа бизнеса и да върви... Друго едва ли го вълнува, но ми е интересно утре какви цени ще сложи.
                    Ти си варненец и предполагам казваш истината.Не познавам Марешки.Не съм против него.И ми се ще да отвори бензиностанция в Плевен.Ако са му качествени горивата ще зареждам при него.В аптеката нищо не съм подписвал.Въпросите бяха съгласни ли сте да се намалят депутатите на 120.Втория партиите да не получават субсидии от държавния бюджет.Третия да се позволи на един човек да има повече от четири аптеки за да паднели цените на лекарствата...Четвъртия да се въведе регулация на цените на горивата за да паднат цените....Видя ми се гадно и елементарно...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      В Македония има рамки - там Дизелът и чейндж бюрата са с фиксирани цени (Макпетрол дори слагат стрелка, която е Червена, ако е увеличена цената от регулатора, не зелена http://makpetrol.com.mk/index_mk.asp, ама ето- там явно работи, защото цената е чувствително по ниска (знам за акциза, не ми се рови да видя точно колко е там), но дизелът е малко над1.50.
                      Може, да..а за бюрата те си знаят, защото така не си гонят туристите като нас а си пазят целия туристически бизнес и го имат...
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

ВОЙНАТА НА ГОРИВАТА ВЪВ ВАРНА ОТВОРИ НИША ЗА НОВ НЕЛЕГАЛЕН ”БИЗНЕС” http://varnahot.com/%D0%B2%D0%BE%D0%...D%D0%BE%D0%B2/
                        Тия колко са интересни ... ами да питат Пеевски що не пише по вестниците си...
                        Ама нали хората които не ползват интернет били малко (съгласно целите на електрическото гласуване ) - значи целия народ е осведомен така да се каже
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• ВОЙНАТА НА ГОРИВАТА ВЪВ ВАРНА ОТВОРИ НИША ЗА НОВ НЕЛЕГАЛЕН ”БИЗНЕС” http://varnahot.com/%D0%B2%D0%BE%D0%...D%D0%BE%D0%B2/
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Какви рамки?
                            Където Баце си играе тенис и белот със Златев, а КЗК не вижда картел, единствената рамка би била отдолу: примерно 2 лева литъра, че селските бензиностанции ще са на загуба ...
                            Ще стане като с минималните цени на такситата.

Коментар

• От известно време съм голям фен на Марешки Даже съм готов да гласувам за него на изборите

Коментар

Слагането на рамки, увеличава корупцията и така някой чиновник взел подкуп ще определя колко ще плащаш.
                                В Македония има рамки - там Дизелът и чейндж бюрата са с фиксирани цени (Макпетрол дори слагат стрелка, която е Червена, ако е увеличена цената от регулатора, не зелена http://makpetrol.com.mk/index_mk.asp, ама ето- там явно работи, защото цената е чувствително по ниска (знам за акциза, не ми се рови да видя точно колко е там), но дизелът е малко над1.50.
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X